Bluebeep

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod met artikelen van Bluebeep. Het probleem dat je kindje uit de gordels van de autostoel kruipt komt veel ouders bekend voor. Op deze pagina met Bluebeep artikelen vind je daar een handige oplossing voor. Met de Bluebeep Car Seat Guardian krijg je een melding op je smartphone zodat je direct weet dat je in moet grijpen. Zo wordt er op een slimme manier gebruik gemaakt van de moderne techniek.

Lees meer...

Bluebeep online bestellen

Net zoals voor alle andere artikelen op Babypark.nl geldt ook voor Bluebeep: vandaag voor 20:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden indien het artikel uit voorraad leverbaar is. Zo heb je je bestelling altijd snel in huis en kun je meteen van je aankoop genieten. Bovendien profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijs Garantie zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaald.

Over Bluebeep

Bluebeep is een technologiebedrijf dat mobiele apparaten verbindt met innovatieve monitoringssystemen voor de veiligheid van mensen over de hele wereld. Door mensen effectief te monitoren wil Bluebeep hun veiligheid verbeteren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bluebeep Car Seat Guardian

    Het Bluebeep Car Seat Guardian is een systeem waarmee de autostoel van je kindje wordt gekoppeld aan je smartphone. Hiermee ontvang je meldingen van onder andere het niet correct gebruik van de gordels.
    89,-
1 Resultaten