Bo Jungle

Bo Jungle is een merk van leuke, innovatieve babyproducten. Bo Jungle is een echt A-label. De producten zijn dus van goede kwaliteit.

Lees meer...

Kies voor meer gemak

Bo Jungle producten maken het leven van jou en je kindje nóg fijner en gemakkelijker. Het is zeker de moeite waard om onze collectie te bekijken met handige producten die het leven met je kindje gemakkelijker en comfortabeler maken.

Snelle levering

Graag maken wij jou attent op onze snelle bezorgservice. Bereikt jouw online bestelling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan krijg jij jouw uitgekozen product morgen thuisbezorgd! Voorwaarde is wel dat je ook direct online betaalt en het bestelde product bij ons op voorraad is.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bo Jungle Babynestje Grey

  Het Bo Jungle Babynestje Grey is een comfortabel babynestje voor baby’s totdat het zelfstandig kan zitten. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  94,99
 • Quick view

  Bo Jungle Wikkeldeken Small

  Prachtige wikkeldeken van het merk Bo Jungle wat lekker warm om je baby heen zit.
  22,99
 • Quick view

  Bo Jungle Toilettrainer Grey

  Het Bo Jungle Toilettrainer Grey is perfect om je kindje te leren zelfstandig naar de wc te gaan. De toilettrainer is voorzien van een kussentje en dankzij de rugsteun en handvatten zit je kindje stabiel op het toilet.
  23,99
 • Quick view

  Bo Jungle Whale Potje

  Het Bo Jungle Whale Potje is een praktisch potje met een hoge rugleuning. Met behulp van dit potje kan je met je kindje oefenen om zindelijk te worden. Verder is het binnenpotje makkelijk schoon te maken.
 • Quick view

  Bo Jungle Wikkeldeken Large

  Prachtige wikkeldeken van het merk Bo Jungle wat lekker warm om je baby heen zit.

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 19,99

5 Resultaten
Trustpilot