BOB

 

BOB is een merk van stoere (jogging) kinderwagens. Ouders van tegenwoordig hebben graag de vrijheid om te doen wat ze willen. Ze verlangen bijvoorbeeld naar uitstapjes in de vrije natuur. BOB biedt hen deze mogelijkheid. Met veel BOB kinderwagens loop je niet alleen over de gebaande wegen, maar ga je ook gemakkelijk off road.

 

BOB’s filosofie

BOB heeft altijd een geheel eigen kijk op de wereld. ‘Haast je niet om de eerste te zijn, maar innoveer om de beste te zijn’ is het motto van BOB. Het bedrijf begon 19 jaar geleden vanuit deze insteek met het ontwerpen van de eerste BOB producten: fietstrailers. Later kwamen hier kinderwagens bij.

 

De eerste jogging kinderwagen

De droom voor het maken van een jogging kinderwagen ontstond in de tijd dat de oprichters van BOB hun eerste kinderen kregen. De kinderwagen moest voldoen aan dezelfde kwaliteitsstandaard als de fietstrailers die ze eerder maakten. Het resultaat was de BOB Sport Utility Stroller, compleet met een handrem en een parkeerrem, een gemakkelijk opvouwbaar frame, een gevoerd zitje, grote wielen en andere eigenschappen die veel kinderwagens toen nog niet hadden. Natuurlijk brachten de oprichters van BOB de kinderwagen niet op de markt voordat ze deze eerst uitvoerige hadden getest.

 

Hardlopen met de baby

De BOB Sport Utility Stroller geeft ouders of verzorgers de mogelijkheid om met hun kind te joggen. Zo vang je twee vliegen in één klap: je breng tijd door met je kindje en bent tegelijkertijd in beweging. Ook hun kindje geniet hier enorm van. De BOB Sport Utility Stroller is bedoeld om achter te joggen. Als snel werd deze kinderwagen een bekend verschijnsel.