Bumprider

Bumprider is een merk van meerijdplankjes voor de buggy of kinderwagen. Een meerijdplankje is ideaal voor een ouder broertje of zusje van de baby. Peuters of kleuters hoeven niet steeds te lopen, maar kunnen ook lekker meeliften met de kinderwagen.

Lees meer...

Superleuk en handig

Kleine kinderen klagen al snel dat ze veel te moe zijn en niet verder kunnen lopen. Als de rit met de kinderwagen nog wel even duurt, is dat niet prettig. Een Bumprider meerijdplankje is hiervoor dé ideale oplossing. Een lange wandeltocht wordt nu ineens superleuk. Je peuter of kleuter wil nu maar wat graag op stap met de kinderwagen.

Staan of zitten

Sommige Bumprider meerijdplankjes zijn alleen bedoeld om op te staan. Aan andere meerijdplankjes zit een zitje, zodat je peuter of kleuter ook kan zitten. Deze zitjes zijn heel comfortabel voor je kindje. Van een Bumprider meerijdplankje zal je geen spijt krijgen!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op alle kinderwagens. Het meerijdplankje is geschikt van 2 tot 5 jaar en belastbaar tot maximaal 20 kg.
  186,95
 • Quick view

  Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black is eenvoudig te monteren achter elke kinderwagen. Speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die nog niet ver kunnen lopen. Een onmisbare uitbreiding bij de kinderwagen.
  117,95
 • Quick view

  Bumprider Extra Montageset

  Deze Bumprider Extra Montageset is ideaal voor je tweede kinderwagen. Met deze bevestigingsclips kun je moeiteloos een Bumprider Meerijdplankje achter de kinderwagen bevestigen.
  23,95
3 Resultaten
Trustpilot