ByeBites

Wat doe je als je kindje gestoken is door een wesp of een ander insect? Dan haal je de gif weg met een ByeBites Gif-Weg set. ByeBites Jeuk Weg vermindert de jeuk en gaat zwelling tegen. Het is slim om de ByeBites producten op voorraad te hebben, zodat je de juiste spullen bij de hand hebt, mocht je kindje gestoken worden. Smeer je kindje ook in met ByeBites gel ter voorkoming van een insectenbeet.

Lees meer...

Na de steek

ByeBites is een merk van 100% natuurlijke insectenproducten. De producten zijn te gebruiken na de steek maar ook ter voorkoming van de steek. Het ByeBites Steken- & Betenset is een compleet set met producten om een insectenbeet te behandelen, inclusief een hulpwijzer voor steken en beten. Daarnaast zijn ook tal van producten los verkrijgbaar.

Voor de steek

ByeBites biedt ook ByeBites gels die insectenbeten voorkomen, bijvoorbeeld speciale muggengels. Neem deze gel mee als je op vakantie gaat of bijvoorbeeld gaat picknicken. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod van ByeBites en bestel de benodigde producten online via onze webshop.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  ByeBites Jeuk Weg Junior

  Deze ByeBites Jeuk Weg Junior is ideaal wanneer je kindje is gestoken door een mug, wesp, steekvlieg of mier. Het ByeBites natuurproduct vermindert gelijk na aanbrengen de zwelling en jeuk.
  5,95
 • Quick view

  ByeBites Steken- & Betenset

  Dankzij deze steken- & betenset van het merk ByeBites heb je alle producten bij de hand voor een behandeling van een steek of beet. De set is overzichtelijk en erg handig om mee te nemen op reis.
  18,95
 • Quick view

  ByeBites Tekenpincet

  Met deze tekenpincet van het merk ByeBites kun je op een veilige en makkelijke manier grote en kleine teken verwijderen. De tekenset met unieke 2-in-1 functie is te gebruiken voor mens en dier.
  3,95
 • Quick view

  ByeBites Jeuk Weg Classic

  Deze ByeBites Jeuk Weg Classic is ideaal wanneer je kindje is gestoken door een mug, wesp, steekvlieg of mier. Het ByeBites natuurproduct vermindert gelijk na aanbrengen de zwelling en jeuk.
  5,95
4 Resultaten