4 Resultaten
4 Resultaten

ByeBites

 

Wat doe je als je kindje gestoken is door een wesp of een ander insect? Dan haal je de gif weg met een ByeBites Gif-Weg set. ByeBites Jeuk Weg vermindert de jeuk en gaat zwelling tegen. Het is slim om de ByeBites producten op voorraad te hebben, zodat je de juiste spullen bij de hand hebt, mocht je kindje gestoken worden. Smeer je kindje ook in met ByeBites gel ter voorkoming van een insectenbeet.

 

Na de steek

ByeBites is een merk van 100% natuurlijke insectenproducten. De producten zijn te gebruiken na de steek maar ook ter voorkoming van de steek. Het ByeBites Steken- & Betenset is een compleet set met producten om een insectenbeet te behandelen, inclusief een hulpwijzer voor steken en beten. Daarnaast zijn ook tal van producten los verkrijgbaar.

 

Voor de steek

ByeBites biedt ook ByeBites gels die insectenbeten voorkomen, bijvoorbeeld speciale muggengels. Neem deze gel mee als je op vakantie gaat of bijvoorbeeld gaat picknicken. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod van ByeBites en bestel de benodigde producten online via onze webshop.