CarlijnQ

1 Resultaten
1 Resultaten

CarlijnQ

 

Zoek je leuke spulletjes voor de inrichting van de woon- of slaapkamer? Van CarlijnQ verkopen wij de leukste accessoires. De zwart-wit tinten van veel CarlijnQ producten laten zich goed met andere kleuren combineren. Bovendien maak je met de items van CarlijnQ de allerleukste monochrome babykamer compleet.

 

Basic kleuren en dessins

De meeste CarlijnQ accessoires zijn bedrukt met basic figuurtjes, zoals eenvoudige hartjes, wolkjes, kruisjes en druppeltjes. De combinatie van de kleuren en de gekozen dessins, geven alle producten een hippe uitstraling.

 

Compleet lifestylemerk

CarlijnQ is een relatief jong label. Vanaf het begin van dit merk is de dochter van de oprichter dé inspiratiebron voor alle producten. De eerste ontwerpen waren kleren die het kleine meisje leuk stonden en lekker zaten. Wat begon met een merk voor kinderkleding, breidde zich uit tot een heus lifestylemerk. Al gauw ontwierp de oprichter de leukste dekbedovertrekken en accessoires voor de woon- en slaapkamer. Bestel vandaag nog leuk bedtextiel of een hippe accessoire van CarlijnQ via onze webshop!