13 Resultaten
 • Quick view

  Carriwell Padded Voedingsbh Wit

  De Carriwell Padded Voedingsbh Wit is een zwangerschaps- en voedingsbh in één. De bh is naadloos en vormt met de borstomvang mee. Ook kan je de bh onder strakke kleding dragen dankzij de pads.
  34,99
 • Quick view

  Carriwell Verstelbare Buikband Wit

  Met de Carriwell Verstelbare Buikband Wit heb je voldoende ondersteuning onder je rug en buik. De buikband is gemaakt van elastisch materiaal en heeft door de verstelbare klittenbandsluiting een perfecte pasvorm.
  16,99
 • Quick view

  Carriwell Verstelbare Buikband Zwart

  Met de Carriwell Verstelbare Buikband Zwart heb je voldoende ondersteuning onder je rug en buik. De buikband is gemaakt van elastisch materiaal en heeft door de verstelbare klittenbandsluiting een perfecte pasvorm.
  16,99
 • Quick view

  Carriwell Biokatoen Slaapbh Wit

  De Carriwell Biokatoen Slaapbh Wit kan overdag en 's nacht worden gedragen en is gemaakt van rekbaar materiaal. Met de slaapbh kan je eenvoudig borstvoeding geven door de cups naar boven of beneden te schuiven.
  19,99
 • Quick view

  Carriwell Overbelly Buikband Wit

  Met de Carriwell Overbelly Buikband Wit heb je voldoende ondersteuning om je buik. De comfortabele band is gemaakt van elastisch materiaal en heeft een perfecte pasvorm. Verder kan je de band verstellen met klittenband.
  32,99
 • Quick view

  Carriwell Gelbeugel Voedingsbh Zwart

  De unieke Carriwell Gelbeugel Voedingsbh Zwart zit comfortabel tijdens de zwangerschap en met voeden. De gelbeugel biedt je alle gemak en ondersteuning die je nodig hebt. De bh wordt geleverd inclusief extender.
  39,99
 • Quick view

  Carriwell Support Buikband Zwart

  Met de Carriwell Support Buikband Zwart heb je voldoende ondersteuning om je buik. De band is gemaakt van elastisch materiaal en heeft een perfecte pasvorm. Verder kan de band niet afzakken of afrollen.
  14,99
 • Quick view

  Carriwell Naadloze Voedingsbh Wit

  De Carriwell Naadloze Voedingsbh Wit is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De bh is naadloos en vormt met de borstomvang mee. Verder wordt de voedingsbh geleverd met een bh-extender.
  29,99
 • Quick view

  Carriwell Support Buikband Wit

  Met de Carriwell Support Buikband Wit heb je voldoende ondersteuning om je buik. De band is gemaakt van elastisch materiaal en heeft een perfecte pasvorm. Verder kan de band niet afzakken of afrollen.
  14,99
 • Quick view

  Carriwell Naadloze Voedingsbh Zwart

  De Carriwell Naadloze Voedingsbh Zwart is ideaal tijdens de zwangerschap of wanneer je je kindje moet voeden. De bh is naadloos en vormt met de borstomvang mee. Verder wordt de voedingsbh geleverd met een bh-extender.
  29,99
 • Quick view

  Carriwell Udder Covers Voedingsdoek Mason

  De Carriwell Udder Covers Voedingsdoek Mason zorgt er voor dat je je kindje rustig borstvoeding kan geven. De stijlvolle voedingsdoek is eenvoudig te gebruiken en beschermt je kindje tegen zonlicht en wind.
  24,95
 • Quick view

  Carriwell Gelbeugel Voedingsbh Wit M

  De unieke Carriwell Gelbeugel Voedingsbh Wit M zit comfortabel tijdens de zwangerschap en met voeden. De gelbeugel biedt je alle gemak en ondersteuning die je nodig hebt. De bh wordt geleverd inclusief extender.
  39,99
 • Quick view

  Carriwell Organic Broekverbreder Biokatoen

  De Carriwell Organic Broekverbreder Biokatoen is de perfecte oplossing om je broek wijder te maken tijdens de zwangerschap. Deze handige band is eenvoudig te bevestigen en wordt geleverd in 3 verschillende kleuren.
  19,99
13 Resultaten