Carrots & Peas

Maak de kamer van je kindje nóg gezelliger met een leuke Carrots & Peas slinger. Zo’n slinger bestaat meestal uit een katoenen bakkerskoord met triplex auto’s, uiltjes of andere figuurtjes. Iedere Carrots & Peas slinger heeft een hele natuurlijke, authentieke uitstraling.

Lees meer...

De schoonheid van hout

Het merk Carrots & Peas maakt zijn kinderkameraccessoires van hout. Het liefst laat Carrots & Peas het hout zoals het is. Hout is al mooi van zichzelf. Juist door hout niet te schilderen of op een opvallende manier te bewerken, valt de schoonheid van het hout extra op.

Carrots & Peas producten zijn overal mee te combineren

Dankzij de natuurlijke, authentieke uitstraling, passen Carrots & Peas producten bij elk interieur. De neutrale houttinten zijn perfect voor de babykamer maar kunnen ook gebruikt worden om het speelhoekje of de muur bij de box op te fleuren. Een Carrots & Peas product is heel leuk om weg te geven als kraamcadeautje.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Carrots & Peas Auto Decoratie Slinger

  Maak de baby- en/of kinderkamer compleet met een Carrots & Peas Auto Decoratie Slinger. Deze tijdloze decoratie slinger is authentiek en gemaakt van mooi afgewerkt hout.

  16,95

  11,87

 • Quick view

  Carrots & Peas Uil Decoratie Slinger

  Maak de baby- en/of kinderkamer compleet met een Carrots & Peas Uil Decoratie Slinger. Deze tijdloze decoratie slinger is authentiek en gemaakt van mooi afgewerkt hout.

  16,95

  11,87

2 Resultaten