Charl's Toys

Charl’s Toys is een groothandel in (houten) speelgoed en cadeauartikelen. Veel Charl’s Toys speelgoed heeft een klassieke uitstraling en is leuk om de babykamer mee op te pimpen. Denk bijvoorbeeld aan de houten letters.

Lees meer...

Houten speelgoed van Charl’s Toys

Charl’s Toys bestaat inmiddels al zo’n veertig jaar en werd al gauw specialist in klassiek houten speelgoed. Sinds 2015 heeft Charl’s Toys zijn assortiment uitgebreid en zijn er ook andere producten bijgekomen. Maar nog steeds geldt Charl’s Toys als een belangrijke groothandel van houten speelgoed. Veel houten speelgoed van Charl’s Toys is gemaakt in China en het Oostblok en wordt in heel Europa verkocht. Het leuke van houten speelgoed is dat het een hele authentieke uitstraling heeft. De houten letters van Charl’s Toys zijn heel populair. Deze letters zijn een echte aanrader. Een voorbeeld van houten letters van Charl’s Toys zijn de Charl’s Toys treinletters. Dit zijn houten treinwagonnetjes met een letter erop. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere van deze houten treinwagonnetjes te kopen en ervoor zorgen dat je hierin de naam van je kind leest. Het treintje zet je als accessoire op een kastje of plank in de babykamer.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor Charl’s Toys. Het bedrijf werkt samen met een transporteur (DHL) die CO2-uitstoot en andere milieu-invloeden zoveel mogelijk probeert te beperken. Dozen die Charl’s Toys van leveranciers ontvangen, worden zoveel mogelijk hergebruikt. Verder probeert Charl’s Toys ten allen tijde het gebruik van verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te minimaliseren. Houten speelgoed van Charl’s Toys en eventuele andere artikelen van Charl’s Toys zijn online te bestellen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Zijn jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen, dan doen wij de artikelen meestal vanavond nog op de post, mits wij deze direct uit onze voorraad kunnen leveren. Jij krijgt de artikelen van Charl’s Toys dan morgen al thuisbezorgd

Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter A

  De Charl's Toys Treinletter A is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.

  2,35

  2,25

 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter B

  De Charl's Toys Treinletter B is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter C

  De Charl's Toys Treinletter C is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter D

  De Charl's Toys Treinletter D is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter E

  De Charl's Toys Treinletter E is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.

  2,35

  2,25

 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter F

  De Charl's Toys Treinletter F is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter G

  De Charl's Toys Treinletter G is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter H

  De Charl's Toys Treinletter H is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter I

  De Charl's Toys Treinletter I is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.

  2,35

  2,25

 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter J

  De Charl's Toys Treinletter J is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter K

  De Charl's Toys Treinletter K is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter L

  De Charl's Toys Treinletter L is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.

  2,35

  2,25

 • Quick view

  Charl's Toys Wagon

  Door de Charl's Toys Wagon met andere (los verkrijgbare) letters te combineren kun je een hele slinger aan letters, woorden of namen maken. De wagon is niet geschikt als speelgoed voor kinderen.

  2,55

  2,25

 • Quick view

  Charl's Toys Locomotief

  Door de Charl's Toys Locomotief met andere (los verkrijgbare) letters te combineren kun je een hele slinger aan letters, woorden of namen maken. De locomotief is niet geschikt als speelgoed voor kinderen.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter Hashtag

  De Charl's Toys Treinletter Hashtag is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een gekleurde hashtag. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter Z

  De Charl's Toys Treinletter Z is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter Y

  De Charl's Toys Treinletter Y is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter X

  De Charl's Toys Treinletter X is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter W

  De Charl's Toys Treinletter W is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.

  2,35

  2,25

 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter V

  De Charl's Toys Treinletter V is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter M

  De Charl's Toys Treinletter M is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter N

  De Charl's Toys Treinletter N is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter O

  De Charl's Toys Treinletter O is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
 • Quick view

  Charl's Toys Treinletter P

  De Charl's Toys Treinletter P is leuk om de naam van je kindje of andere woorden mee te maken. Op de wagon staat een vrolijk gekleurde letter. Het treintje is gemaakt van hout en niet geschikt als speelgoed.
  2,55
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot