Cloud B

 

Cloud B helpt ouders en kinderen sneller in slaap te komen. Dit doet zij door producten te maken die in het donker licht geven en rustgevende muziekjes projecteren. Cloud B wint voor haar producten uitgebreid advies in bij pediaters, ouders, leraren en slaapspecialisten. Want voor Cloud B is alleen het beste goed genoeg!

 

Kalmerende geluidjes

Een consistente slaaproutine is heel belangrijk voor je kindje, maar gaat niet altijd vanzelf. Veel kleine kinderen komen maar moeilijk in slaap. Hier heeft Cloud B iets op gevonden: het laten afspelen van kalmerende muziekjes en andere geluiden. Onderzoek toont aan dat vertrouwde, rustgevende geluidjes je kindje helpen bij het inslapen. In sommige Cloud B producten zit een sensor die bewegingen van je kindje of een schrikreactie opvangt en vanzelf geluidjes laat horen om je kindje tot rust te brengen. Behalve muziekjes, laten sommige producten ook frisse regenbuien horen, mama’s hartslag of het ruisen van golven.

 

Lichtprojectie

Veel kinderen vinden het eng om in hun eentje in het donker op bed te liggen. Daarom maakt Cloud B ook producten die allerlei lichtjes op de muur of op het plafond projecteren. Vaak nemen deze lichtjes allerlei kleuren aan, zoals blauw, oranje en groen. Hierdoor zien de lichtjes er extra vrolijk uit. Laat je tegelijkertijd met de lichtjes ook muziekjes afspelen, dan komt je kindje helemaal tot rust.