Cocobelt

De Cocobelt is een oplossing voor een probleem waar veel ouders al jarenlang mee kampen: Het tillen van een autostoeltje met kind. Voor veel ouders valt dit zwaar en dit gold ook voor Manon Corts; de kersverse moeder van Colin. Zij was er van overtuigd dat er een oplossing moest komen voor dit probleem waar vele duizenden ouders elke dag weer tegenaan lopen. Het resultaat was de Colinbelt, vernoemd naar haar eigen zoon die natuurlijk ook als inspiratiebron gold. Doordat er ook veel aandacht besteed werd aan het ontwerp is dit praktische hulpmiddel ook als een geweldige fashionaccessoire te gebruiken.

Lees meer...

Cocobelt maakt het leven minder zwaar

Ook al heb je een licht autostoeltje, met het gewicht van je kindje erin blijft het toch voor vele ouders een zware aangelegenheid om het aan de arm mee te dragen. Niet gezond voor de gewrichten en het beperkt ook behoorlijk de bewegingsvrijheid. De Cocobelt zorgt ervoor dat je jouw kindje in de autostoel met gemak en comfort kan dragen. Bekijk daarom de collectie van de onderscheiden Cocobelt in de webshop van Babypark. De Cocobelt is eenvoudig te bevestigen en te gebruiken. Door de antislipschouderpad glijdt het ook niet van jouw schouder. De riem is aan beide zijden te dragen en is ook in lengte verstelbaar. De draagriem is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zodat je het eenvoudig als fashion-accessoire kunt inzetten. Daardoor is de riem ook heel leuk inzetbaar als een origineel cadeau voor ouders.

Cocobelt bestellen

De veilige en trendy Cocobelt bestel je natuurlijk eenvoudig bij Babypark. Door onze grote voorraden kunnen we onze artikelen vaak direct leveren. Bestel je daarom de riem voor 20:00 uur dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Heeft de bestelling een bestelwaarde van meer dan 20 euro dan rekenen wij geen verzendkosten. Kom je de Cocobelt liever eerst eens proberen? Kom dan naar een van onze 10 megastores.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Cognac / Black

  Met de Cocobelt draagriem Cognac / Black wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Mint

  Met de Cocobelt draagriem Mint wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Aztec

  Met de Cocobelt draagriem Aztec wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.

  24,95

  19,95

 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Pink / Cognac

  Met de Cocobelt draagriem Pink / Cognac wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Olive / Cognac

  Met de Cocobelt draagriem Olive / Cognac wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Pink / Gray

  Met de Cocobelt draagriem Pink / Gray wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
 • Quick view

  Cocobelt Draagriem Zwart

  Met de Cocobelt draagriem Zwart wordt het dragen van jouw kindje in de groep 0 autostoel een fluitje van een cent. Vanaf nu geen kramp meer in je handen; je draagt het gewicht door de riem met je schouder.
  19,95
7 Resultaten