Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Cool Kids

Cool Kids

Bij het merk Cool Kids vind je toffe meubels voor de kinderkamer. Je kunt verschillende artikelen met elkaar combineren maar je kunt ook voor één blikvanger kiezen zoals bijvoorbeeld een opvallend tipi bed. Welk item uit de Cool Kids collectie is jouw favoriet?

Lees meer...

Cool Kids meubels voor iedere stijl

De meubels van Cool Kids zijn neutraal vormgegeven en kunnen met allerlei stijlen combineerd worden. Of je nu kiest voor een stijlvolle zwart-wit kamer, een jungle thema of een echte prinsessenkamer: in al deze situaties zullen de Cool Kids meubels prima tot zijn recht komen. Hoewel de meubels neutraal zijn, zijn ze absoluut niet saai. De handgrepen en nette afwerking maken de Cool Kids meubels absoluut blikvangers.

Cool kids bedden, kasten en andere meubels bestellen

Ben jij overtugid van Cool Kids en wil je één of meerdere meubels bestellen? Dat kan eenvoudig via deze pagina. Je bestelling van Cool Kids wordt altijd gratis bezorgd op een tijdstip dat het jou handig uitkomt. De keuze is aan jou of je de meubels tegen een kleine meerprijs wilt laten monteren door de bezorgers. Je kunt deze optie aanvinken tijdens het afrekenen. 

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

27 producten

Populariteit
Filteren

27 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader