1 Resultaten
1 Resultaten

Cools: cool design voor de kinderkamer

 

Van lampen tot spreien

Cools is een Nederlands bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwerpen van spulletjes voor de baby- en kinderkamer. Van wandlampjes tot bedspreien en alles wat er tussen zit, alles wordt met veel liefde bedacht, ontworpen en gemaakt in het Haarlemse atelier. Harmonie staat centraal in de ontwerpen van Cools. Dat houdt in dat je alles uit de Cools webshop op elkaar kunt afstemmen waardoor er rust ontstaat in de slaapkamer van je baby. En rust en harmonie zijn juist heel belangrijk voor je baby en kindje.

 

Cools & Babypark.nl

In de Cools online shop op Babypark.nl vind je alle producten die Cools te bieden heeft. Zo kun je hier klamboes van Cools kopen, maar ook de hang- en wandlampen, boxkleden en bijvoorbeeld bedtextiel. Het voordeel van de Cools online shop is dat je alle producten van Cools direct op een rijtje hebt. Zo kun je makkelijker de verschillende voorwerpen en accessoires op elkaar afstemmen.

 

Cools aanbieding

Ben je op zoek naar een leuke aanbieding van dit hippe merk? Ook dan ben je bij Babypark.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk regelmatig speciale aanbiedingen of combinatie aanbiedingen van Cools in de Cools webshop.