Creative Lab Amsterdam

De verrassende behang collectie van Creative Lab Amsterdam shop je eenvoudig op Babypark.nl! Dit behang is perfect voor in een babykamer of kinderkamer, maar is ook te gebruiken voor andere ruimtes in huis. Het behang is verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat je een mooie fotowand kunt creeëren. Het Creative Lab Amsterdam behang wordt geleverd in stroken van 50 cm breed zodat je deze eenvoudig op de muur kunt bevestigen.

Lees meer...

Over Creative Lab Amsterdam

Het assortiment van Creative Lab Amsterdam bevat behang met verschillende vrolijke printjes. Een muur met dit behang wordt gegarandeerd de blikvanger van het huis! Zie jij al helemaal voor je waar je het Creative Lab Amsterdam behang in jouw huis zou kunnen toepassen?

Creative Lab Amsterdam online bestellen

Via deze pagina kun je Creative Lab Amsterdam artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Creative Lab Amsterdam producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Creative Lab Amsterdam producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behang

  Het Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Little Balloon Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Little Balloon Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Show Pony Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Show Pony Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Ritual Elephant Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Ritual Elephant Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Flamingo Flight Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Flamingo Flight Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Tropical Monkey Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Tropical Monkey Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Floral Pheasant Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Floral Pheasant Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
8 Resultaten
Trustpilot