Creative Lab Amsterdam

De verrassende behang collectie van Creative Lab Amsterdam shop je eenvoudig op Babypark.nl! Dit behang is perfect voor in een babykamer of kinderkamer, maar is ook te gebruiken voor andere ruimtes in huis. Het behang is verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat je een mooie fotowand kunt creeëren. Het Creative Lab Amsterdam behang wordt geleverd in stroken van 50 cm breed zodat je deze eenvoudig op de muur kunt bevestigen.

Lees meer...

Over Creative Lab Amsterdam

Het assortiment van Creative Lab Amsterdam bevat behang met verschillende vrolijke printjes. Een muur met dit behang wordt gegarandeerd de blikvanger van het huis! Zie jij al helemaal voor je waar je het Creative Lab Amsterdam behang in jouw huis zou kunnen toepassen?

Creative Lab Amsterdam online bestellen

Via deze pagina kun je Creative Lab Amsterdam artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Creative Lab Amsterdam producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Creative Lab Amsterdam producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
117 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behang

  Het Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Jaipur Behang

  Dit prachtige Creative Lab Amsterdam Jaipur Behang heeft een ontwerp vol met vrolijke kleuren. Het vliesbehang is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  399,50

  199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam King Of The Jungle Behangcirkel heeft een ontwerp vol vrolijke kleuren! De behangcirkel is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Catch Me Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam Catch Me Behangcirkel heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! De behangcirkel is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Pelican Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam Pelican Behangcirkel heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! De behangcirkel is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Sanny and Charlie Behangcirkel

  Deze stijlvolle Creative Lab Amsterdam Sanny and Charlie Behangcirkel heeft een ontwerp vol vrolijke kleuren! De behangcirkel is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Into The Wild Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam Into The Wild Behangcirkel heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  130,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Forest Life Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam Forest Life Behangcirkel heeft een ontwerp vol met vrolijke kleuren! De behangcirkel is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Elephant Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam Elephant Behangcirkel heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behangcirkel heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Binti Baby Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam Binti Baby Behangcirkel heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam African Safari Sunset Behangcirkel

  De Creative Lab Amsterdam African Safari Sunset Behangcirkel heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Tropical Monkey Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Tropical Monkey Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Dodo Oasis Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Little Balloon Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Little Balloon Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het milieuvriendelijke vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  199,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam African Safari Sunset Behang

  Het prachtige Creative Lab Amsterdam African Safari Sunset Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  399,50

  199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Sealife Blue Behang

  Het prachtige Creative Lab Amsterdam Sealife Blue Behang heeft een origineel ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  399,50

  199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Safari Zebra Behang

  Het Creative Lab Amsterdam Safari Zebra Behang heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk en milieuvriendelijk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  399,50

  199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Dusty Pink Behang

  Dit prachtige Creative Lab Amsterdam Dusty Pink Behang heeft een ontwerp vol vrolijke kleuren. Het vliesbehang is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  399,50

  199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Stargazer Behang

  Dit prachtige Creative Lab Amsterdam Stargazer Behang heeft een ontwerp vol met vrolijke kleuren. Het vliesbehang is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  399,50

  199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Wild Roses Behang

  Dit prachtige Creative Lab Amsterdam Wild Roses Behang heeft een ontwerp vol met vrolijke kleuren. Het vliesbehang is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  Normale prijs: 399,50

  Special Price 199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam On The Island Behang

  Het Creative Lab Amsterdam On The Island Behang heeft een prachtig ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk en milieuvriendelijk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  399,50

  199,50

 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam Tropical Tucan Cream Behangrol

  De Creative Lab Amsterdam Tropical Tucan Cream Behangrol heeft een ontwerp vol vrolijke kleuren. Het behang is gemaakt van sterk en milieuvriendelijk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.
  134,50
 • Quick view

  Creative Lab Amsterdam From Jungle To Space Behangcirkel

  De stijlvolle Creative Lab Amsterdam From Jungle To Space Behangcirkel heeft een ontwerp vol vrolijke kleuren! Het vliesbehang is gemaakt van sterk materiaal en kan eenvoudig worden aangebracht op de muur.

  155,-

  99,50

117 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Trustpilot