10 Resultaten
 • Quick view Damai Overtrek Starville

  Damai Overtrek Starville

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
 • Quick view Damai Hoeslaken 90 x 200 cm

  Damai Hoeslaken 90 x 200 cm

  Uit voorraad leverbaar
  26,45
 • Quick view Damai Hoeslaken Jersey 90 x 200 cm

  Damai Hoeslaken Jersey 90 x 200 cm

  Uit voorraad leverbaar
  24,45
 • Quick view Damai Overtrek Dotty Spotty

  Damai Overtrek Dotty Spotty

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
10 Resultaten

Een mooi gedekt bed met Damai

 

Dekbedovertreksets voor jongens en meisjes
Damai heeft allerlei leuke dekbedovertreksets voor kinderen, die nu in de Damai online shop van Babypark te vinden zijn. Voor zowel jongens als meisjes is er een ruime keuze door de uitgebreide collectie die Babypark in de Damai webshop presenteert.

 

Diverse kleuren en prints
Of je kind nou houdt van streepjes, sterretjes of stipjes, wanneer je een dekbedovertrekset van Damai gaat kopen heb je zeker iets dat past bij zijn of haar wensen. De sets zijn in allerlei kleuren te verkrijgen, zodat je niet alleen qua print maar ook voor wat betreft de kleur je kind tevreden maakt.

 

Verschillende maten
Om iets te kunnen bieden aan kinderen van uiteenlopende leeftijden heeft Damai dekbedovertreksets in diverse maten te verkrijgen, zoals 100x140, 120x150 en voor de wat grotere kinderen de standaardmaat 140x200. Doordat ze allemaal overzichtelijk bij elkaar geplaatst zijn, vind je gemakkelijk de maat die past bij het bed van jouw kind.

 

Damai aanbieding
Bij Babypark is telkens een mooie Damai aanbieding te vinden die past bij jouw wensen, voor zowel dekbedovertreksets als kussens. Kies uit de uitgebreide mogelijkheden, veelal met gratis bezorging!