10 Resultaten
 • Quick view

  Dear Mini Aren T-Shirt Korte Mouw Ecru 3-6 Mnd

  Het Dear Mini Aren T-Shirt Korte Mouw Ecru 3-6 Mnd is een basisshirt die niet mag ontbreken in de kledingkast. Het t-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,50
 • Quick view

  Dear Mini Lion T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd

  Het stijlvolle Dear Mini Lion T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd is een basisshirt die niet mag ontbreken in de kledingkast. Het t-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  35,-
 • Quick view

  Dear Mini Pocket T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd

  Het Dear Mini Pocket T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd is een basisshirt die niet mag ontbreken in de kledingkast. Het t-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  30,-
 • Quick view

  Dear Mini Savannah T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd

  Het Dear Mini Savannah T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd is een basisshirt die niet mag ontbreken in de kledingkast. Het t-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  35,-
 • Quick view

  Dear Mini Serengueti T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd

  Het Dear Mini Serengueti T-Shirt Korte Mouw 3-6 Mnd is een basisshirt die niet mag ontbreken in de kledingkast. Het t-shirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  39,-
 • Quick view

  Dear Mini Soft Broekje Met Voetjes 3-6 Mnd

  Het Dear Mini Soft Broekje Met Voetjes 3-6 Mnd kan je leuk combineren met andere items uit de garderobe van je kindje. Het broekje is voorzien van een elastische tailleband en beschikt over een perfecte pasvorm.
  25,-
 • Quick view

  Dear Mini Savannah Haarband

  De Dear Mini Savannah Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.
  15,-
 • Quick view

  Dear Mini Sunshine Haarband

  De Dear Mini Sunshine Haarband is een onmisbaar item voor in de kledingkast van je kleine meisje. Het haarbandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.
  15,-
 • Quick view

  Dear Mini Stripes Bloomer 3-6 Mnd

  De stijlvolle Dear Mini Stripes Bloomer 3-6 Mnd is een praktisch broekje wat eenvoudig over de luier van je kindje gedaan kan worden. Het beschikt over een goede pasvorm en is leuk onder een jurkje of rokje.
  38,-
 • Quick view

  Dear Mini Sun Bloomer 3-6 Mnd

  De stijlvolle Dear Mini Sun Bloomer 3-6 Mnd is een praktisch broekje wat eenvoudig over de luier van je kindje gedaan kan worden. Het beschikt over een goede pasvorm en is leuk onder een jurkje of rokje.
  35,-
10 Resultaten
Trustpilot