Decootje

Onder de merknaam Decootje verkoopt Claudia de Jong prachtige schilderijen, kunstwerken en ander decoratiemateriaal voor de kinderkamer. De kunstwerken zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. De producten van Decootje zijn een aanrader voor iedereen die van de kinderkamer een bijzonder plekje wil maken.

Lees meer...

Oude verftechnieken

Claudia de Jong houdt van oude verftechnieken in een modern jasje. De kunstwerken hebben een mooie, klassieke uitstraling. Sommige schilderijen zijn afgewerkt met bijzondere details van ander materiaal dan verf. Dat maakt deze schilderijen extra bijzonder. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod Decootje kunstwerken en laat je inspireren.

Bestel online en profiteer

Plaats je bestelling met Decootje artikelen online via Babypark.nl en profiteer van gratis verzending. Alle bestellingen vanaf €20,- worden gratis bij jou thuisbezorgd. Dat is prettig winkelen!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Decootje Kunstwerk Eekhoorn

  Stijlvol kunstwerk om aan de muur te hangen.

  59,95

  59,90

 • Quick view

  Decootje Kunstwerk Poes

  Met het Decootje Kunstwerk Poes heb je een stijlvol kunstwerk in huis. Dit kunstwerk kan je overal ophangen en geeft sfeer aan een kamer.
  87,75
 • Quick view

  Decootje Kunstwerk Gans

  Met het Decootje Kunstwerk Gans heb je een stijlvol kunstwerk in huis. Dit kunstwerk kan je overal ophangen en geeft sfeer aan een kamer.
  87,75
3 Resultaten