13 Resultaten
 • Quick view Delta Baby Voedingskussen Pompom

  Delta Baby Voedingskussen Pompom

  Uit voorraad leverbaar
  42,95
 • Quick view Delta Baby Voedingskussen Pop

  Delta Baby Voedingskussen Pop

  Uit voorraad leverbaar
  47,-
13 Resultaten

Diverse handige accessoires van Delta Baby bij Babypark

 

Kussens en matrassen voor extra comfort
Babypark heeft diverse producten van Delta Baby in haar collectie, waaronder heerlijk comfortabele, zachte kussens en matrassen in de Delta Baby webshop. De kussens zijn te verkrijgen in diverse kleuren, maar zijn alle even aangenaam.

 

Divers toepasbaar
De kussens van Delta Baby, die je kunt vinden in de Delta Baby online shop van Babypark, zijn op verschillende manieren toepasbaar. Ze zijn erg handig in het gebruik bij het voeden van je baby, maar ook nog tijdens de zwangerschap heb je erg baat bij deze kussens. Ze geven optimale steun en zorgen er daarbij voor dat je baby geen last krijgt van zijn of haar ruggetje tijdens bijvoorbeeld het eten. Het kussen biedt hiernaast ook steun voor je baby wanneer zij of hij ligt, doordat je baby er op een voor hem of haar fijne manier tegenaan kan kruipen.

 

Meer accessoires van Delta Baby kopen
Bij Babypark vind je telkens een Delta Baby aanbieding van niet alleen de kussens, maar ook andere accessoires als (bad)matrassen. Erg handig en ontzettend comfortabel voor je baby, zodat zowel jij als je baby optimaal kunnen rusten en genieten.