Deltas

Voorlezen aan je baby. Het klinkt misschien gek, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Het helpt namelijk mee met de taalontwikkeling van je kind. Als je baby wat groter is, kun je samen door prachtige prentenboeken bladeren of korte verhaaltjes voorlezen. Deltas is uitgeverij en gespecialiseerd in de mooiste voorleesboeken. Babypark.nl verzamelde deze titels in de Deltas webshop.

Lees meer...

Deltas webshop

Ben je op zoek naar een boek, dan kun je kiezen om boeken van Deltas te kopen. De kleurrijke boeken met vrolijke verhaaltjes en herkenbare karakters zullen al snel de lievelingsboeken van je kind worden. Voor alle leeftijden kun je bij Deltas terecht. En ook voor jezelf kun je terecht bij deze webshop.

Deltas & Babypark.nl

De leukste boeken van Deltas koop je natuurlijk in de Deltas online shop hier op Babypark.nl. Van voorleesboeken tot eerste leesboekjes voor je kind, maar ook boeken voor de aanstaande mama vind je hier. Op zoek naar een Deltas aanbieding? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Deltas boeken zijn leuk om zelf te kopen, maar nog leuker om te krijgen!

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Baby's Eerste Voelboekje Met Lieve Dieren

  Door middel van dit Deltas Kinderboek - Baby's Eerste Voelboekje Met Lieve Dieren leert je kindje op een speelse manier allemaal nieuwe dieren kennen. De schattige diertjes voelen heerlijk zacht aan.
  9,95
 • Quick view

  Deltas Kijkboek - Mijn Eerste 1000 Woordjes

  Dit leuke Deltas Kijkboek - Mijn Eerste 1000 Woordjes biedt de mogelijkheid om op een speelse wijze woorden te leren. Dankzij de gedetailleerde en prachtige tekeningen wordt het leren één groot feest!
  17,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel!

  Van dit leuke Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel! kan je kindje uren genieten. Het konijntje Huppel heeft moeite met groot worden en wil absoluut niet op het potje. Luiers zijn toch veel fijner?
  7,95
 • Quick view

  Deltas Scheurkalender - Mijn Zwangerschap

  Gefeliciteerd, je bent zwanger. Het aftellen met deze Deltas scheurkalender naar de geboorte van jullie kindje kan beginnen! De kalender staat vol met handige informatie en tips van het eerste begin tot aan de geboorte.
  17,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op De Boerderij

  Door middel van dit Deltas Kinderboek - Op De Boerderij leert je kindje op een speelse manier allemaal nieuwe dieren, geluiden en kleuren. Welk dier zit achter welk flapje? Ga samen met je kindje op zoek!
  7,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Poesje Pluis Speelt Verstoppertje

  Dit leuke Deltas Kinderboek - Poesje Pluis Speelt Verstoppertje zorgt voor uren leesplezier! Het verhaal over Poesje Pluis maakt je kindje meteen erg nieuwsgierig. Want waar is Poesje Pluis verstopt?
  12,50
 • Quick view

  Deltas Puzzelboek - Mijn Allereerste Woordjes

  Door middel van dit Deltas Puzzelboek - Mijn Allereerste Woordjes leert je kindje op een speelse manier allemaal nieuwe woordjes! De kleurrijke puzzelstukjes moeten allemaal op de juiste plek gelegd worden.
  12,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Knisperboekje

  Dit prachtige Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Knisperboekje vind je kindje meteen leuk! Vanaf 4 maanden kan je kindje de felle kleuren en dikke lijn goed zien. Het knisperend geluid maakt het boekje extra leuk.
  7,95
 • Quick view

  Deltas Boek - Voor Het Eerst Papa

  Dit Deltas Boek - Voor Het Eerst Papa is een handige handleiding wanneer je voor het eerst vader word. In het boek wordt antwoord gegeven op vragen die dagelijks gesteld worden aan specialisten.
  18,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren

  Door middel van dit leuke Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren maakt je kindje op een speelse manier kennis met allemaal dieren! Is het Kakel de Kip, Bieke de Bij of toch Max de Hond?
  10,95
 • Quick view

  Deltas Dagboek - Een Vraag Per Dag Voor Mama's

  In dit Deltas Dagboek - Een Vraag Per Dag Voor Mama's kan je als moeder 365 dagen een antwoord op de vraag van de dag schrijven. zo krijg je een prachtig dagboek waarin je later leuk kan terugkijken!
  15,95
 • Quick view

  Deltas Babyalbum - Daar Ben Ik Dan!

  Dit prachtige Deltas Babyalbum - Daar Ben Ik Dan! is een leuke herinnering voor later! Noteer alle bijzondere eerste momenten van je kindje in het zijn of haar eerste levensjaar en plak er mooie foto's bij.
  16,95
 • Quick view

  Deltas Boek - 10.000 Voornamen En Hun Herkomst En Betekenis

  Dit Deltas Boek - 10.000 Voornamen En Hun Herkomst En Betekenis is erg handig wanneer je een mooie naam voor je kindje gaat kiezen. In het boek staan 10.000 namen met daarbij informatie en de betekenis.
  15,95
 • Quick view

  Deltas Boek - Voor Het Eerst Zwanger

  In dit Deltas Boek - Voor Het Eerst Zwanger vind je alles over hoe je de komst van je kleintje het beste kunt voorbereiden. Erg handig! Zo vind je naast praktische tips ook informatie over het verloop van de zwangerschap.
  18,95
 • Quick view

  Deltas Boek - Mijn Zwangerschap In Vraag En Antwoord

  Dit Deltas Boek - Mijn Zwangerschap In Vraag En Antwoord is een praktische vraag- en antwoordgids voor elke aanstaande mama. In dit boek word je goed geinformeerd, begeleid en gerust gesteld. Alle vragen komen aan bod.
  18,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Vrolijke Dieren

  Door middel van dit leuke Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Vrolijke Dieren maakt je kindje op een speelse manier kennis met allemaal dieren! Is het Billie de Olifant, Leo de Leeuw of toch Kaatje de Koala?
  10,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek

  Met dit Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek kan je kindje zich uren vermaken. Het boekje staat vol met prachtige en kleurrijke tekeningen van verschillende voertuigen zoals een politie- en brandweerwagen.
  12,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Een Baby'tje Op Komst

  Dit handige Deltas Kinderboek - Een Baby'tje Op Komst is een goede voorbereiding op de komst van een nieuw broertje of zusje! Het boekje is vol met mooie tekeningen en interessante weetjes over baby's.
  16,95
 • Quick view

  Deltas Boek - Papa Worden!

  DIt Deltas Boek - Papa Worden! is bedoeld voor alle aanstaande vaders. Vader worden is natuurlijk heel spannend! Wat moet je allemaal weten? In dit boek staan handige tips die je helpen bij de voorbereiding.
  7,99
 • Quick view

  Deltas Dagboek - Mijn Creche- en Oppasboek

  In het Deltas Dagboek - Mijn Creche- en Oppasboek schrijft de oppas allerlei dingen op wat je kind die dag beleefd heeft. Zelf kun je er ook aandachtspunten en bijzonderheden van je kind in opschrijven.
  15,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Het Leukste Kijkwoordenboek

  Dit leuke Deltas Kinderboek - Het Leukste Kijkwoordenboek biedt de mogelijkheid om op een speelse wijze woorden te leren. Dankzij de gedetailleerde en prachtige tekeningen wordt het leren één groot feest!
  15,95
 • Quick view

  Deltas De Allerleukste Kinderliedjes Met CD

  De Deltas De Allerleukste Kinderliedjes Met CD maakt je kindje lekker vrolijk en blij. Zing gezellig mee met de liedjes of pak je instrument en speel mee! Het boek bevat 38 liedjes en wordt geleverd inclusief cd.
  15,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Muisje Mini Zoekt Zijn Mama

  Lees samen met je kindje uit dit leuke Deltas Kinderboek - Muisje Mini Zoekt Zijn Mama. Waar is de mama van Mini Muisje gebleven? Ga samen op zoek en geniet van de prachtige illustraties in het boekje.
  12,50
 • Quick view

  Deltas Eerste Puzzelboek - De Kleine Boerderij

  Door middel van dit Deltas Eerste Puzzelboek - De Kleine Boerderij leert je kindje op een speelse manier allemaal nieuwe woordjes! De kleurrijke puzzelstukjes moeten allemaal op de juiste plek gelegd worden.
  13,50
24 Resultaten