Deltas

Voorlezen aan je baby. Het klinkt misschien gek, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Het helpt namelijk mee met de taalontwikkeling van je kind. Als je baby wat groter is, kun je samen door prachtige prentenboeken bladeren of korte verhaaltjes voorlezen. Deltas is uitgeverij en gespecialiseerd in de mooiste voorleesboeken. Babypark.nl verzamelde deze titels in de Deltas webshop.

Lees meer...

Deltas webshop

Ben je op zoek naar een boek, dan kun je kiezen om boeken van Deltas te kopen. De kleurrijke boeken met vrolijke verhaaltjes en herkenbare karakters zullen al snel de lievelingsboeken van je kind worden. Voor alle leeftijden kun je bij Deltas terecht. En ook voor jezelf kun je terecht bij deze webshop.

Deltas & Babypark.nl

De leukste boeken van Deltas koop je natuurlijk in de Deltas online shop hier op Babypark.nl. Van voorleesboeken tot eerste leesboekjes voor je kind, maar ook boeken voor de aanstaande mama vind je hier. Op zoek naar een Deltas aanbieding? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Deltas boeken zijn leuk om zelf te kopen, maar nog leuker om te krijgen!

Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Badboekjes

  Deze Deltas Mijn Eerste Badboekjes zorgen voor veel plezier tijdens het badderen. De vrolijk gekleurde boekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijk stoffen en wordt geleverd per 3 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Deltas Babyalbum - Daar Ben Ik Dan!

  Dit prachtige Deltas Babyalbum - Daar Ben Ik Dan! is een leuke herinnering voor later! Noteer alle bijzondere eerste momenten van je kindje in het zijn of haar eerste levensjaar en plak er mooie foto's bij.
  16,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Knisperboekje

  Dit prachtige Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Knisperboekje vind je kindje meteen leuk! Vanaf 4 maanden kan je kindje de felle kleuren en dikke lijn goed zien. Het knisperend geluid maakt het boekje extra leuk.
  7,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op De Boerderij

  Door middel van dit Deltas Kinderboek - Op De Boerderij leert je kindje op een speelse manier allemaal nieuwe dieren, geluiden en kleuren. Welk dier zit achter welk flapje? Ga samen met je kindje op zoek!
  7,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel!

  Van dit leuke Deltas Kinderboek - Op Het Potje, Kleine Huppel! kan je kindje uren genieten. Het konijntje Huppel heeft moeite met groot worden en wil absoluut niet op het potje. Luiers zijn toch veel fijner?
  7,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Baby's Eerste Voelboekje Met Lieve Dieren

  Door middel van dit Deltas Kinderboek - Baby's Eerste Voelboekje Met Lieve Dieren leert je kindje op een speelse manier allemaal nieuwe dieren kennen. De schattige diertjes voelen heerlijk zacht aan.
  9,95
 • Quick view

  Deltas Scheurkalender - Mijn Zwangerschap

  Gefeliciteerd, je bent zwanger. Het aftellen met deze Deltas scheurkalender naar de geboorte van jullie kindje kan beginnen! De kalender staat vol met handige informatie en tips van het eerste begin tot aan de geboorte.
  17,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren

  Door middel van dit leuke Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Lieve Dieren maakt je kindje op een speelse manier kennis met allemaal dieren! Is het Kakel de Kip, Bieke de Bij of toch Max de Hond?
  10,95
 • Quick view

  Deltas Boek - 10.000 Voornamen En Hun Herkomst En Betekenis

  Dit Deltas Boek - 10.000 Voornamen En Hun Herkomst En Betekenis is erg handig wanneer je een mooie naam voor je kindje gaat kiezen. In het boek staan 10.000 namen met daarbij informatie en de betekenis.
  15,95
 • Quick view

  Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Op Stap Met De Bus

  Het Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Op Stap Met De Bus bestaat uit 10 pagina's waarop verschillende diertjes worden afgebeeld. Je kindje kan de bus uitschuiven, de ruitenwissers bewegen en de wielen draaien.
  11,95
 • Quick view

  Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Een Drukke Dag Boerderij

  Het Deltas Mijn Leuke Schuifboekje - Een Drukke Dag Boerderij bestaat uit 10 pagina's waarop verschillende diertjes worden afgebeeld. Je kindje kan aan flapjes trekken, schuifjes bewegen en het wiel draaien.
  11,95
 • Quick view

  Deltas Boek - Voor Het Eerst Papa

  Dit Deltas Boek - Voor Het Eerst Papa is een handige handleiding wanneer je voor het eerst vader word. In het boek wordt antwoord gegeven op vragen die dagelijks gesteld worden aan specialisten.
  18,95
 • Quick view

  Deltas Puzzelboek - Mijn Allereerste Woordjes

  Door middel van dit Deltas Puzzelboek - Mijn Allereerste Woordjes leert je kindje op een speelse manier allemaal nieuwe woordjes! De kleurrijke puzzelstukjes moeten allemaal op de juiste plek gelegd worden.
  12,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigen Kijk En Zoekboek

  Het Deltas Mijn Groot Voertuigen Kijk En Zoekboek bestaat uit 16 pagina's vol met illustraties, bijvoorbeeld de drukke stad, het verkeer of op de bouwplaats. In het boek staan leuke zoekopdrachten voor je kindje.
  10,95
 • Quick view

  Deltas Boek - Voor Het Eerst Zwanger

  In dit Deltas Boek - Voor Het Eerst Zwanger vind je alles over hoe je de komst van je kleintje het beste kunt voorbereiden. Erg handig! Zo vind je naast praktische tips ook informatie over het verloop van de zwangerschap.
  18,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Telboek

  Het Deltas Mijn Eerste Telboek bestaat uit 24 pagina's waarop oplopend cijfers en schattige diertjes worden uitgebeeld. Dankzij de tabbladen in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om naar de volgende.
  9,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Vrolijke Dieren

  Door middel van dit leuke Deltas Kinderboek - Mijn Leuke Kiekeboeboek Met Vrolijke Dieren maakt je kindje op een speelse manier kennis met allemaal dieren! Is het Billie de Olifant, Leo de Leeuw of toch Kaatje de Koala?
  10,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Kleine Huppel 1-Minuut Verhaaltje

  Met het Deltas Kleine Huppel 1-Minuut Verhaaltje kan je je kindje korte verhaaltjes over Kleine Huppel voorlezen. Het boekje bestaat uit 192 pagina's vol met herkenbare verhaaltjes en situaties voor je kindje.
  17,95
 • Quick view

  Deltas Kijkboek - Mijn Eerste 1000 Woordjes

  Dit leuke Deltas Kijkboek - Mijn Eerste 1000 Woordjes biedt de mogelijkheid om op een speelse wijze woorden te leren. Dankzij de gedetailleerde en prachtige tekeningen wordt het leren één groot feest!
  17,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Woordjes

  Het Deltas Mijn Eerste Woordjes bestaat uit 24 pagina's waarop verschillende thema's met bijbehorende voorwerpen en figuren worden uitgebeeld. Dankzij de tabbladen in het boek sla je eenvoudig een bladzijde om.
  9,95
 • Quick view

  Deltas Dagboek - Een Vraag Per Dag Voor Mama's

  In dit Deltas Dagboek - Een Vraag Per Dag Voor Mama's kan je als moeder 365 dagen een antwoord op de vraag van de dag schrijven. zo krijg je een prachtig dagboek waarin je later leuk kan terugkijken!
  15,95
 • Quick view

  Deltas Boek - Voor Het Eerst Oma

  Het Deltas Boek - Voor Het Eerst Oma staat vol met handige tips en adviezen die iedere aanstaande oma kan gebruiken. In de negen hoofdstukken komen allerlei onderwerpen voorbij die je helpen de beste oma te worden.
  18,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Poesje Pluis Speelt Verstoppertje

  Dit leuke Deltas Kinderboek - Poesje Pluis Speelt Verstoppertje zorgt voor uren leesplezier! Het verhaal over Poesje Pluis maakt je kindje meteen erg nieuwsgierig. Want waar is Poesje Pluis verstopt?
  12,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Allereerst Voelboekje

  Het Deltas Allereerst Voelboekje bestaat uit 12 pagina's waarop verschillende diertjes met zachte vachtjes worden uitgebeeld. Je kunt samen met je kindje de dieren opnoemen en voelen hoe zacht ze zijn.
  12,95
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2