Dëna

Het veelzijdige, Spaanse speelgoed van Dëna ziet er heel kleurrijk uit. Met deze speeltjes kan je kindje zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan. Het speelgoed nodigt uit om zelf te ontdekken en spelletjes te verzinnen. Speeltjes van Dëna zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Bekend is de Dëna regenboog die uit verschillende stukken bestaat die aan elkaar passen. Verder zijn er van Dëna bijvoorbeeld ook huisjes verkrijgbaar waarin mannetjes passen. Al deze speeltjes zien er heel leuk uit en zullen je kindje heel wat speelplezier geven!

Lees meer...

Veilig Dëna speelgoed

Met speeltjes van Dëna kun je je kind met een gerust hart laten spelen. Het materiaal is vrij van schadelijke stoffen. Dëna speelgoed is gemaakt van platina siliconen, een zacht, resistent materiaal, BPA-vrij en dus heel veilig. Zo weet je zeker dat je kindje op een veilige manier met Dëna speelgoed kan spelen.

Andere handige eigenschappen van Dëna speeltjes

Dëna speeltjes zijn onbreekbaar. De speeltjes zijn zelfs vriezer- en ovenveilig. Sommige speeltjes kun je gerust gebruiken om eten in te doen. Misschien is het een idee om een Dëna speeltje te gebruiken als koekjesvormpje? Met Dëna speeltjes kun je alle kanten uit! Daarnaast zijn deze speeltjes heel gemakkelijk te reinigen. Je kunt deze ook gewoon een beurt geven in de vaatwasser. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Dëna speelgoed online via onze webshop! Je profiteert dan van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel voor Dëna speeltjes betaalt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, kunnen wij de artikelen waarschijnlijk vanavond nog op de post doen, zodat jij de speeltjes van Dëna morgen al in huis hebt. Een dergelijke snelle levering is alleen mogelijk als wij de Dëna speeltjes op voorraad hebben.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Dëna 6 Huisjes Natuur

  De Dëna 6 Huisjes Natuur geven je kindje een hoop speelplezier. De huisjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Tip: ook leuk om als cadeautje weg te geven!
  44,95
 • Quick view

  Dëna Regenboog 6x

  De Dëna Regenboog 6x zal je kindje een hoop speelplezier geven. De regenboog is geschikt voor kinderen van 0+ mnd. Het speelgoed is voorzien van een stijlvol design en is geschikt voor zowel jongens als meisjes.
  24,90
 • Quick view

  Dëna Regenboog 12x

  De Dëna Regenboog 12x Diversiteit zal je kindje een hoop speelplezier geven. De regenboog is geschikt voor kinderen van 0+ mnd. Voorzien van een stijlvol design en is geschikt voor zowel jongens als meisjes.
  46,90
 • Quick view

  Dëna Auto Natuur

  De Dëna Auto Natuur zal je kindje een hoop speelplezier geven. De auto is voorzien van een stijlvol design. De onderdelen van de Dëna Auto Natuur zijn vaatwasser bestendig, vriezer veilig en oven veilig.
  24,95
 • Quick view

  Dëna Zon Natuur

  De Dëna Zon Natuur zal je kindje een hoop speelplezier geven. De zon is voorzien van een stijlvol design. De onderdelen van de Dëna Zon Natuur zijn vaatwasser bestendig, vriezer veilig en oven veilig.
  24,95
 • Quick view

  Dëna Dieren Natuur

  De Dëna Dieren Natuur zal je kindje een hoop speelplezier geven. De dieren zijn voorzien van een stijlvol design. De onderdelen van de Dëna Dieren Natuur zijn vaatwasser bestendig, vriezer veilig en oven veilig.
  34,95
6 Resultaten
Black Friday
Trustpilot