16 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Maude Tuttie Speendoekje

  Met het Dimpel Maude Tuttie Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  25,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Maude Crackling Pancake Knisperdoekje

  Het Dimpel Maude Crackling Pancake Knisperdoekje maakt knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  25,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Dimpel Lulu Tuttie Speendoekje

  Met het Dimpel Lulu Tuttie Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Je kindje kan er heerlijk mee knuffelen.

  24,99

  24,95

 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Maude Pillou Knuffel

  De schattige Dimpel Maude Pillou Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ook te gebruiken als kussen of decoratie.
  69,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Maude Pillou Knuffel XL

  De schattige Dimpel Maude Pillou Knuffel XL is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ook te gebruiken als kussen of decoratie.
  129,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Dimpel Oscar Pancake Mini Knuffel

  De schattige Dimpel Oscar Pancake Mini Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  24,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Maude Rammelaar

  Met de schattige Dimpel Maude Rammelaar kan je kindje heerlijk spelen. De rammelaar is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en maakt een vrolijk geluidje zodra je ermee rammelt.
  26,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Maude Muziekdoosje

  Met het stijlvolle Dimpel Maude Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en eindeloos knuffelen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Oscar Tuttie Speendoekje

  Met het Dimpel Oscar Tuttie Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  25,95
 • 38 cm
  Quick view

  Dimpel Lulu Muziekdoosje

  Met het stijlvolle Dimpel Lulu Muziekdoosje kan je kindje heerlijk genieten van het muziekje, spelen en eindeloos knuffelen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  64,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Dimpel Oscar Pancake Knuffel

  De schattige Dimpel Oscar Pancake Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De Oscar knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  39,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Dimpel Oscar Pillou Knuffel

  De schattige Dimpel Oscar Pillou Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De Pilou knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ook te gebruiken als kussen of decoratie.
  64,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Oscar Muziekdoosje

  Met het stijlvolle Dimpel Oscar Muziekdoosje kan je kindje lekker genieten van het muziekje, spelen en eindeloos knuffelen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Dimpel Oscar Pillou XL Knuffel

  De schattige Dimpel Oscar Pillou XL Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ook te gebruiken als kussen of decoratie.
  129,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Lulu Pancake Knuffel

  De schattige Dimpel Lulu Pancake Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  39,95
 • Nieuw
  Quick view

  Dimpel Lulu Pillou Knuffel

  De schattige Dimpel Lulu Pillou Knuffel is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ook te gebruiken als kussen of decoratie.
  64,95
16 Resultaten
Trustpilot