Dooky

Dooky

In onze Dooky online shop vind je de handige Dooky beschermdoek, die je kindje in bijvoorbeeld de kinderwagen of buggy beschermt tegen weersomstandigheden, zoals zon, regen en licht. Daarnaast beschermt de doek ook tegen hinderlijke omgevingsprikkels, zodat je kindje veilig beschermd kan uitrusten. Kijk eens rond in onze Dooky webshop en ontdek de mogelijkheden!

Lees meer...

Praktisch en duurzaam

De Dooky beschermdoek biedt een alternatieve oplossing voor onelegante hydrofiele doeken of jassen over de wandelwagen. Het artikel is gemakkelijk te bevestigen en in alle hoogtes verstelbaar. Zo kun je het zonlicht uit de ogen van je kindje houden door de doek een beetje op te rollen en tegelijkertijd oogcontact houden. De Dooky is te verkrijgen in vele trendy kleuren en is UV-beschermend. Het gaat om een uniek, geregistreerd ontwerp met klittenband en koordjes waarmee je de doek vastmaakt.

Op welke merken past de Dooky beschermer?

Wil je ook zo'n handige beschermdoek van Dooky kopen? Het product is universeel en past dus op alle bekende merken autostoeltjes, kinderwagens en buggy's. Onder productinformatie vind je alle bijzonderheden van de Dooky van je keuze.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Dooky Cover

  De Dooky Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 15,66

 • Quick view

  Dooky Tassenhaak Universeel

  Met deze Dooky Tassenhaak Universeel kan je de boodschappen of verzorgingstas hangen aan de buggy of kinderwagen. De tassenhaak is kindvriendelijk en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,99
 • Quick view

  Dooky Grey Star Gordelbeschermers Universeel

  De Dooky Grey Star Gordelbeschermers Universeel zijn geschikt voor alle groep 0 autostoeltjes. De gordelbeschermers bieden je kindje meer comfort en zorgt ervoor dat de gordel niet irriteert.

  11,99

  9,99

 • Quick view

  Dooky Hoody Zonnekap Black

  De universele Dooky Hoody Zonnekap is geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes. De zonnekap is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en makkelijk te bevestigen.

  22,99

  19,99

 • Quick view

  Dooky Handprint Ornament / Memory Box

  De Dooky Handprint Ornament / Memory Box is perfect om de eerste herinneringen van je kindje te bewaren. Met het meegeleverde klei kun je een ornament maken met daarop een hand- of voetafdruk van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Dooky Handprint 3D Deluxe / Memory Box

  De Dooky Handprint 3D Deluxe / Memory Box is perfect om de eerste herinneringen van je kindje te bewaren. Met het meegeleverde klei kun je een hand- of voetafdruk maken voor in het meegeleverde lijstje.
  26,99
 • Quick view

  Dooky Handprint Double Frame / Memory Box

  De Dooky Handprint Double Frame / Memory Box is een musthave wanneer je kindje pas is geboren. Ieder moment kan je hier in vast leggen en er is genoeg ruimte voor leuke herinneringen om later op terug te kijken.
  19,99
 • Quick view

  Dooky Handprint Triple Frame / Memory Box

  De Dooky Handprint Triple Frame / Memory Box is een musthave wanneer je kindje pas is geboren. Ieder moment kan je hier in vast leggen en er is genoeg ruimte voor leuke herinneringen om later op terug te kijken.
  32,99
 • Quick view

  Dooky Afsluitdeksel Billendoekjes

  Met de Dooky Afsluitdeksel Billendoekjes bescherm je de billendoekjes tegen uitdrogen. De afsluitdeksel is universeel en past op elk pak billendoekjes, vochtig toiletpapier of make-up remover doekjes.

  2,49

  1,99

 • Quick view

  Dooky Connect Bevestigingsringen 5 Stuks

  De Dooky Connect Bevestigingsringen 5 Stuks zijn praktische ringen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. De set bestaat uit 5 ringen die je bijvoorbeeld aan de kinderwagen of autostoel kunt hangen.
  5,99
 • Quick view

  Dooky Star Groep 1 Autostoelhoes Grey

  De Dooky Star Groep 1 Autostoelhoes is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  27,50

  27,49

 • Quick view

  Dooky Autostoelhoes Groep 0+

  De Dooky Autostoelhoes Groep 0+ is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.
  19,99
 • Quick view

  Dooky Autostoelhoes Uni Black

  De Dooky Autostoelhoes Uni Black is de ideale hoes om je autostoeltje op te fleuren. De autostoelhoes is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over gordelopeningen.

  22,99

  19,99

 • Quick view

  Dooky Crowns Cover Light Grey

  De Dooky Crowns Cover Light Grey beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  22,99

 • Quick view

  Dooky Cover Silver Stars

  De Dooky Cover Silver Stars beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.
  24,99
 • Quick view

  Dooky Dandelion Cover

  De Dooky Dandelion Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.
  24,99
 • Quick view

  Dooky Tuscany Cover

  De stijlvolle Dooky Tuscany Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Dooky Linea Cover

  De stijlvolle Dooky Linea Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens én buggy's.

  24,99

  15,66

18 Resultaten
Black Friday
Trustpilot