doomoo

Doomoo

Dit bijzondere kussen kun je in allerlei posities gebruiken en helpt ouders en kind samen te relaxen tijdens het voeden of het verzorgen van de baby. De Doomoo kussens hebben allerlei patschwork prints. In de Doomoo webshop tref je unieke artikelen voor jonge ouders. Bekijk ook de kinderartikelen en meubels in de webshops van de overige topmerken hier op Babypark. Bestudeer de Doomoo aanbieding.

Lees meer...

Doomoo voedingskussen

De grote veelzijdige kussens van Doomoo helpen zwangere vrouwen een positie te vinden waarop ze het prettigste kunnen rusten. Deze grote kussens zijn buigzaam en de hoezen zijn wasbaar. Ze verhogen het comfort voor moeder en kind. Bekijk al de artikelen in de webshops van onze vele kwaliteitsmerken hier op Babypark. Op Babypark kun je 24 uur per dag online bestellen. Het is heel comfortabel om zo'n topproduct als dit Doomoo kussen in huis te hebben. Dus kom vandaag nog jouw favoriete kussen van Doomoo kopen.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Doomoo Softy Leaves Voedingkussen

  Het Doomoo Softy Leaves Voedingkussen is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  46,-

  45,-

 • Quick view

  Doomoo Comfy Big Tetra Voedingskussen

  Het stijlvolle Doomoo Comfy Big Tetra Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  49,-

  45,36

 • Quick view

  Doomoo Buddy Chine Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Chine Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  63,90
 • Quick view

  Doomoo Comfy Big Tetra Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Doomoo Comfy Big Tetra Voedingskussenhoes is erg handig om extra bij het comfy big voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.

  20,-

  19,80

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Leaves Babynestje Green is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel.

  80,-

  70,90

 • Quick view

  Doomoo Buddy Leaves Voedingskussen

  Het Doomoo Buddy Leaves Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borst en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.

  Normale prijs: 71,90

  Special Price 63,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Classic Light Grey

  Het voedingskussen Softy van het merk Doomoo is een comfortabel en veelzijdig kussen, zowel voor de baby als voor de ouders. Verder is het kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt het heerlijk zacht aan.

  50,-

  43,90

 • Quick view

  Doomoo Chine Cocoon Babynestje White

  Het Doomoo Chine Cocoon Babynestje White is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofd is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Het babynestje heeft een afneembare gordel, waardoor je kindje altijd veilig op de rug ligt.

  80,-

  70,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Chine Voedingskussen White

  Het Doomoo Softy Chine Voedingskussen White is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  50,-

  43,90

 • Quick view

  Doomoo Chine Relax Hoes Anthracite

  De Doomoo Chine Relax Hoes Anthracite is een 2-in-1 hoes dat geschikt is om alle zwangerschapskussens. Zo creëer je een handige relaxkussen of poef. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsgordel.

  28,-

  24,90

 • Quick view

  Doomoo Softy Chine Voedingskussen Anthracite

  Het Doomoo Softy Chine Voedingskussen Anthracite is een veelzijdig kussen dat je kunt gebruiken als ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding. Verder is het stijlvolle kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  50,-

  43,90

 • Quick view

  Doomoo Classic Relax Hoes Grey

  De Doomoo Classic Relax Hoes Grey is een 2-in-1 hoes dat geschikt is om alle zwangerschapskussens. Zo creëer je een handige relaxkussen of poef. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een veiligheidsgordel, zodat het al geschikt is vanaf de geboorte.

  28,-

  24,90

 • Quick view

  Doomoo Cocoon Tetra Babynestje Sand

  Het stijlvolle Doomoo Cocoon Tetra Babynestje Sand is gemaakt van zacht, biologisch katoen en rond het hoofdje is gebruik gemaakt van ademend materiaal. Verder heeft het babynestje een afneembare gordel.
  80,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen

  Het stijlvolle Doomoo Buddy Tetra Voedingskussen biedt optimaal comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het kussen kan gevormd worden naar jouw wensen.

  72,-

  67,90

 • Quick view

  Doomoo Buddy Tetra Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Doomoo Buddy Tetra Voedingskussenhoes is erg handig om extra bij het buddy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  28,50
 • Quick view

  Doomoo Softy Tetra Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Doomoo Softy Tetra Voedingskussenhoes is erg handig om extra bij het softy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  18,50
 • Quick view

  Doomoo Softy Misty Voedingskussenhoes Pink

  De stijlvolle Doomoo Softy Misty Voedingskussenhoes Pink is erg handig om extra bij het softy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  18,50
 • Quick view

  Doomoo Softy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki

  De stijlvolle Doomoo Softy Cloudy Voedingskussenhoes Kaki is erg handig om extra bij het softy voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal en blijft mooi van kleur.
  18,50
 • Quick view

  Doomoo On The Go Kussen Grey

  Het Doomoo On The Go Kussen Grey biedt ondersteuning tijdens het zitten of slapen. Daarnaast kan het kussen uitstekend gebruikt worden tijdens het voeden van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Doomoo Easy Dream Opwarmkussen

  Het Doomoo Easy Dream Opwarmkussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden en het werkt nog ontspannend ook! Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat opwarmbaar is in de magnetron.
  22,-
 • Quick view

  Doomoo Seat’n Swing

  De Doomoo Seat’n Swing is een zitzak en wipstoeltje waarop je kindje vanaf de geboorte tot hij of zij een gewicht van 25 kg heeft heerlijk kan relaxen. Dankzij de vulling bepaal je zelf de gewenste zithouding.
  133,90
 • Quick view

  Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Flower

  Het Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Flower vermindert rug- en bekkenklachten tijdens de zwangerschap. Het kussen is voorzien van een fijne vezelvulling die er voor zorgt dat je heerlijk comfortabel ligt.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Drops

  Het Doomoo Sleepy Zwangerschapskussen Drops verminderd rug- en bekkenklachten tijdens de zwangerschap. Het kussen is voorzien van een fijne vezelvulling die er voor zorgt dat je heerlijk comfortabel ligt.
  50,-
 • Quick view

  Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki

  Het Doomoo Buddy Cloudy Voedingskussen Kaki biedt comfort aan aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en flesvoeding. Het is gevuld met microvezel en kan gevormd worden naar jouw wensen.
  72,-
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot