Dr. Brown's

In het brede assortiment van Dr. Brown's vind je babyflessen en drinkbekers maar ook fopspenen en bijtringen. Ook zijn er verschillende accessoires voor de Dr. Brown's flessen verkrijgbaar. Met de innovatieve babyproducten van Dr. Brown's kun je je kindje op een gezonde en comfortabele manier voeden. De Dr. Brown’s fles is ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown. Deze babyfles heeft een gepatenteerd ventielsysteem waar veel kindjes - en hun ouders - baat bij hebben.

Lees meer...

Verschillende soorten Dr. Brown's flessen

Dr. Brown's flessen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor een standaard maar ook voor een brede halsfles. Van sommige flessen is er ook een (extra hygienische) glazen uitvoering verkrijgbaar. Het ventielsysteem in de Dr. Brown's flessen zorgt ervoor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding bewaard blijven zodat je kindje melk binnenkrijgt met alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn. Dit ventielsysteem helpt tevens om darmkrampjes, overgeven, boertjes en winderigheid te verminderen.

Dr. Brown's flessen en accessoires online bestellen

Alle Dr. Brown's artikelen op deze pagina zijn eenvoudig online te bestellen. Ben je in het bezit van een Dr. Brown's fles? Zorg er dan voor dat je iedere 6 weken de speen van de fles vervangt of eerder wanneer deze tekenen van slijtage vertoont. Nieuwe speentjes maar ook losse onderdelen zoals een ventiel of reinigingsborsteltjes kun je ook eenvoudig online bestellen. Bij Babypark profiteer je bovendien van de laagste prijsgarantie en worden bestellingen vanaf 20 euro gratis verzonden. Plaats vandaag nog jouw Dr. Brown's bestelling en profiteer van de vele voordelen die de Dr. Brown's flessen en babyartikelen bieden.

Lees minder...
83 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Startpakket Brede Halsfles

  Met de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Startpakket Brede Halsfles kan je voorlopig vooruit! Het beschikt over 3 brede halsflessen, spenen in verschillende fasen en twee reinigingsborstels.

  39,99

  26,36

 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.

  37,99

  32,29

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Giftset

  De Dr. Brown’s Standaardfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze standaardflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  54,-
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Glazen Standaardfles 250ml

  De Dr. Brown's Options+ Glazen Standaardfles 250ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De Dr. Brown's fles zorgt voor een betere spijsvertering en ondersteunt een gezond drinkpatroon.
  17,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 250ml

  De Dr. Brown's standaardfles 250ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.

  13,69

  11,64

 • Quick view

  Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  7,03

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 150 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 150 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  12,59

  10,70

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 270 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 270 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.

  14,79

  12,57

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 120 ml

  De Dr. Brown's standaardfles120ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.

  11,49

  9,95

 • Quick view

  Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  6,36

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Prematuur past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor prematuur geboren baby`s. Dit set wordt geleverd per twee stuks.

  6,89

  4,79

 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 3 Smalle Halsfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 3 Smalle Halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  5,27

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Options+ Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.
  25,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks

  De Dr. Brown's Glow In The Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Dr. Browns Elektrische Borstkolf

  De Dr. Browns Elektrische Borstkolf is uitgerust met 21 opties die zorgen voor comfort en een optimale melkstroom. De kolf kan ook draadloos worden gebruikt en past dankzij het compacte formaat eenvoudig in de tas.

  124,99

  119,99

 • Quick view

  Dr. Brown’s Borstkolf Ventiel

  Het Dr. Brown’s Borstkolf Ventiel is een onderdeel voor de Dr. Browns handkolf en elektrische kolf. Het ventiel wordt per 2 stuks geleverd en het wordt geadviseerd om deze elke 3 tot 6 maanden te vervangen.

  7,49

  5,99

 • Quick view

  Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Membraan

  Het Dr. Brown’s Elektrische Borstkolf Membraan is geschikt voor de Dr. Browns Enkele Elektrische Borstkolf. Het membraan voorkomt dat er melk in de slang komt en zorgt voor optimale zuigkracht bij het kolven.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 4 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 4 Standaardfles is geschikt voor pap, grove dikkere voeding en ook voor gulzige eters. De siliconen speen is geschikt vanaf 9 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  5,27

 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf 3 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  5,27

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Duo-pack 250 ml Roze

  Met deze handige Dr. Brown's standaardfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!

  24,69

  21,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Prematuurspeen Standaard- & Prematuurfles

  De Dr. Brown's speen prematuurspeen voor een standaard- & prematuurfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.

  6,59

  5,60

83 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vaderdag
Trustpilot