Dr. Brown's

Dr. Brown’s ontwikkelt innovatieve verzorgingsproducten voor baby’s. Dankzij speciale technieken voorkomen de meeste flessen buikkrampjes en andere ongemakken bij je baby. Met Dr. Brown’s producten weet je zeker dat je gebruik maakt van kwalitatief uitstekende producten voor je kindje.

Lees meer...

Natural Flow-Ventielsysteem

Het merk werd opgericht door Craig Brown. Deze Amerikaanse arts bedacht onder andere het Natural Flow-ventielsysteem. Dit systeem voorkomt dat de speen en de fles vacuüm worden gezogen. Daarnaast kan er geen lucht in de melk komen. Dit helpt voorkomen dat je kindje buikkrampjes krijgt, moet overgeven of boertjes laat. Daarnaast wordt de ophoping van lucht in de oortjes verminderd, waardoor je kindje minder snel oorpijn krijgt.

Veiligheid

Voor Dr. Brown’s staan de veiligheid en de gezondheid van je kindje op nummer één. De babyflessen bevatten geen schadelijke stoffen, zoals PVC, lood of ftalaat. Daarnaast hebben de flessen een intern systeem dat de lucht in de fles vanzelf reinigt. Dr. Brown’s flessen worden veel gebruikt in ziekenhuizen en in dokterspraktijken.

Lees minder...
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.

  32,99

  27,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Brede Halsfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Brede Halsfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te verminderen.
  34,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Duo-pack 270 ml

  Met deze handige Dr. Brown's brede halsfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!
  19,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Giftset

  De Dr. Brown’s Brede Halsfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze brede halsflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  39,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Giftset

  De Dr. Brown’s Standaardfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze standaardflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  59,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Duo-pack 120 ml

  Met deze handige Dr. Brown's standaardfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!
  18,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 250ml

  De Dr. Brown's standaardfles 250ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.
  11,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Transition Bottle Brede Hals 270ml

  De Dr. Brown's Transition Bottle Brede Hals 270ml is ideaal om je kindje mee te voeden. De 2 in 1 beker zorgt voor een gemakkelijke overstap van fles naar beker met de Sippy Spout.
  13,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Prematuurspeen Standaard- & Prematuurfles

  De Dr. Brown's speen prematuurspeen voor een standaard- & prematuurfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Prematuurspeen Brede Halsfles

  De Dr. Brown's prematuurspeen brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoeder Dispenser

  De Dr. Browns Melkpoeder Dispenser is erg handig voor onderweg. Er kunnen 3 flesvoedingen in bewaard worden. Alleen nog voorgekookt water erbij en de baby kan drinken.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  7,99
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2