Dr. Brown's

Dr. Brown’s ontwikkelt innovatieve verzorgingsproducten voor baby’s. Dankzij speciale technieken voorkomen de meeste flessen buikkrampjes en andere ongemakken bij je baby. Met Dr. Brown’s producten weet je zeker dat je gebruik maakt van kwalitatief uitstekende producten voor je kindje.

Lees meer...

Natural Flow-Ventielsysteem

Het merk werd opgericht door Craig Brown. Deze Amerikaanse arts bedacht onder andere het Natural Flow-ventielsysteem. Dit systeem voorkomt dat de speen en de fles vacuüm worden gezogen. Daarnaast kan er geen lucht in de melk komen. Dit helpt voorkomen dat je kindje buikkrampjes krijgt, moet overgeven of boertjes laat. Daarnaast wordt de ophoping van lucht in de oortjes verminderd, waardoor je kindje minder snel oorpijn krijgt.

Veiligheid

Voor Dr. Brown’s staan de veiligheid en de gezondheid van je kindje op nummer één. De babyflessen bevatten geen schadelijke stoffen, zoals PVC, lood of ftalaat. Daarnaast hebben de flessen een intern systeem dat de lucht in de fles vanzelf reinigt. Dr. Brown’s flessen worden veel gebruikt in ziekenhuizen en in dokterspraktijken.

Lees minder...
49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.

  32,99

  27,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Giftset

  De Dr. Brown’s Standaardfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze standaardflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  59,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Duo-pack 250 ml Roze

  Met deze handige Dr. Brown's standaardfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!
  21,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Duo-pack 120 ml Blauw

  Met deze handige Dr. Brown's standaardfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!
  18,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 250ml

  De Dr. Brown's standaardfles 250ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.
  11,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 120 ml

  De Dr. Brown's standaardfles120ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Flessenwarmer

  Met de Dr. Brown's Flesssenwarmer krijg je de fles in een paar minuten op de goede temperatuur. Het is voorzien van een LCD bedieningspaneel en een waterreservoir wat eenvoudig bijgevuld kan worden.

  59,99

  54,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 4 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 4 Standaardfles is geschikt voor pap, grove dikkere voeding en ook voor gulzige eters. De siliconen speen is geschikt vanaf 9 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf 3 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Prematuurspeen Standaard- & Prematuurfles

  De Dr. Brown's speen prematuurspeen voor een standaard- & prematuurfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoeder Dispenser

  De Dr. Browns Melkpoeder Dispenser is erg handig voor onderweg. Er kunnen 3 flesvoedingen in bewaard worden. Alleen nog voorgekookt water erbij en de baby kan drinken.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Flessenborstel Roze

  Met de Dr. Brown's flessenborstel roze reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  6,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 3 Smalle Halsfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 3 Smalle Halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 150 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 150 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.
  10,99
 • Quick view

  Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  7,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 1 Smalle Halsfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 1 Smalle Halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.

  32,99

  29,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Brede Halsfles 270 ml

  De Dr. Brown's Options+ Brede Halsfles 270 ml is een handige fles wat makkelijk in de handen ligt. Het beschikt over een borstvormige siliconen speen wat de overgang van borst naar fles eenvoudig maakt.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 2 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 3 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen

  De Dr. Brown's Brede Halsfles Handgrepen zijn ideaal wanneer je jouw kindje zelfstandig leert drinken. De handgrepen zijn gemaakt van flexibel materiaal en kunnen makkelijk vastgehouden worden.
  8,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 3 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 6 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Afsluitdoppen Standaardfles 3-Stuks

  De Dr. Brown's Afsluitdoppen Standaardfles 3-Stuks sluit je fles lekvrij af en zijn ideaal voor onderweg, op vakantie of als je de voeding invriest. De doppen zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en wordt geleverd per 3-stuks.
  5,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Fopspeen Fase 2 Blauw

  De Dr. Brown's Fopspeen Fase 2 Blauw geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Het ontwerp zorgt voor minder belasting voor de mond.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4

  De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Speen Fase 4 past op de Dr. Brown’s Options+ Anti-colic Brede Halsflessen. Speciaal voor voor baby`s vanaf 9 maanden. Dit set wordt geleverd per twee stuks.
  5,99
49 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3