Dutch Dilight

Dutch Dilight

Kies een natuurlijke, stijlvolle lamp voor de kamer van je kindje. Koop een lamp van Dutch Dilight. Op deze pagina tref je ons complete assortiment van Dutch Dilight aan. Alle lampen zijn bijzonder sfeervol.

Lees meer...

Uniek

Dutch Dilight lampen zijn met de hand gemaakt. Dat betekent dat elke lamp uniek is. Daarnaast is het design heel alternatief. Dutch Dilight bedacht bijvoorbeeld een hanglamp die eruitziet als een vogelkooitje met kleurrijke vogeltjes. Zo’n lamp is een echte blikvanger die de fantasie van je kindje prikkelt. Het is dé lamp die de kamer van je kindje tot een heel speciaal plekje maakt.

Natuurlijk

Al zijn de ontwerpen van Dutch Dilight nog zo alternatief, tóch komen ze tegelijkertijd heel natuurlijk over. De gebruikte materialen zien er authentiek uit en de kleuren zijn ook heel natuurlijk. Dat maakt Dutch Dilight lampen extra mooi.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Large

  De Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Large is een vrolijke lamp die wordt geleverd met een kooldraadlamp. Deze lamp geeft een speels effect. De lamp heeft de vorm van een vogelkooi en is versierd met gekleurde vogeltjes.
  189,95
 • Quick view

  Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Medium Plus

  De Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Medium Plus is een vrolijke lamp die wordt geleverd met een kooldraadlamp. Deze lamp geeft een speels effect. De lamp heeft de vorm van een vogelkooi en is versierd met gekleurde vogeltjes.
  149,95
2 Resultaten