1 Resultaten
1 Resultaten

Duvatex

 

Het Belgische bedrijf Duvatex maakt al sinds 1993 producten voor een optimaal slaapcomfort, zoals matrassen. Alle Duvatex producten zijn van goede kwaliteit. Duvatex matrassen zijn bijvoorbeeld heel luchtdoorlatend, wat natuurlijk goed is voor de gezondheid en de veiligheid van je kindje.

 

Anti-allergische Duvatex matrassen

Sommige Duvatexmatrassen zijn anti-allergisch, zoals het Duvatex Pocket Matras. Dit betekent dat ze minder snel bacteriën of huisstuifmijten aantrekken die kunnen zorgen voor een allergische reactie. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld allergisch voor de uitwerpselen van huisstofmijt, minuscule beestjes die zich meestal nestelen in matrassen en kussens.

 

Handige details

Veel Duvatex matrassen zijn heel veerkrachtig en hebben een hoog draagvermogen. Ook dat kan heel handig zijn. Het hoes rond de meeste Duvatex matrassen is uitwasbaar in de wasmachine, vaak zelfs op 60 graden. Bekijk voor meer details de uitgebreide productbeschrijvingen. Bestel vandaag nog een fijn Duvatex matras online via Babypark.nl en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.