Elfabase

Elfabase is een merk van interieurproducten die het leven in huis een stuk leuker en gemakkelijker maakt. Elfabase besteedt veel zorg aan het design. Een product van Elfabase ziet er dan ook altijd stijlvol uit.

Lees meer...

Stoere leeslamp

Een mooi product van Elfabase is een grote leeslamp in de vorm van een racket. Kleine jongens zullen zo’n prachtige racket ontzettend leuk vinden. Je kindje kan de lamp op afstand aan- en uitzetten. De lamp is in een handomdraai om te zetten van lees- naar nachtlamp. Ideaal voor de kinderkamer of speelhoek dus!

Snelle levering

Bestel vandaag nog een bijzonder product van Elfabase via onze webshop. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Indien jouw online order en betaling ons nog vóór 20:00 uur bereiken, dan krijg jij het product de volgende dag thuisbezorgd mits het product bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Elfabase Rocketlamp

    De Elfabse Rocketlamp is een onmisbare lamp voor een stoere kleine man. De lamp beschikt over een strakke vormgeving en gezellige lichteffecten, ideaal als leeslampje en dimbaar als nachtlampje.

    99,-

    85,12

1 Resultaten