Elvie

Elvie streeft ernaar om op een positieve manier verandering te brengen in de wijze waarop vrouwen naar zichzelf kijken en hoe zij zich voelen. Technologie is hierbij een belangrijk middel. In een wereld waarin zelfrijdende auto’s rondrijden, vindt Elvie het belangrijk dat er goede technologie is voor vrouwen, bijvoorbeeld op het gebied van borstkolven. Vrouwen verdienen dit! Wij verkopen superhandige borstkolven van Elvie die het voeden van je kindje heel wat gemak bieden.

Lees meer...

Elektrische borstkolf van Elvie

De draagbare, elektrische borstkolf van Elvie werkt draadloos en geluidloos. De kolf is zelfs zo klein dat deze gemakkelijk in je bh past. Dit maakt het makkelijker om op allerlei plekken te kolven. Je kunt de kolf ook heel gemakkelijk bedienen door middel van de Elvie app op je telefoon. Je start en stopt het kolven met behulp van de app. Ook kun je op de app alle gegevens van verschillende kolfsessies inzien. Wist je dat je ook kunt kolven terwijl je je kindje aan het voeden bent? Terwijl je kindje aan de ene kant drinkt, kolf jij aan de andere kant. Dit scheelt jou tijd en moeite! Verder is de elektrische kolf van Elvie ook heel gemakkelijk schoon te maken, aangezien deze uit slechts enkele onderdelen bestaat.

Andere handige producten van Elvie

Naast elektrische borstkolven, verkopen wij ook borstvoedingsaccessoires van Elvie. Een voorbeeld hiervan zijn handige opvangcups voor melk. Deze cups vangen de melk op die je buitenom het voeden of kolven verliest. Meestal verkopen wij ook Elvie bewaarflesjes voor de melk. Jouw gewenste draagbare, elektrische borstkolf van Elvie en andere producten van Elvie bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteer hiermee van onze Laagste Prijsgarantie en een aantrekkelijke bezorgservice. Ontvangen wij jouw order en betaling nog vóór 20.00 uur, dan kunnen wij de bestelde artikelen van Elvie meestal direct op de post doen, mits wij deze op voorraad hebben. Jij hebt de producten dan in de meest gevallen de volgende dag al in huis.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Elvie Stride Dubbele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Stride Dubbele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf geruisloos is. Met de meegeleverde clip bevestig je de kolf aan je broek, waardoor je je handen vrij hebt.
  349,-
 • Quick view

  Elvie Stride Borstschild 21 mm 2 Stuks

  Het Elvie Stride Borstschild 21 mm 2 Stuks is geschikt voor de elektrische Elvie Stride borstkolf. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  29,99
 • Quick view

  Elvie Stride Enkele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Stride Enkele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf erg praktisch en vrijwel geruisloos is. De kolf is eenvoudig te demonteren en te reinigen in de vaatwasser.
  199,-
 • Quick view

  Elvie Stride Cups 2 Stuks

  De Elvie Stride Cups 2 Stuks zorgen ervoor dat je onopvallend moedermelk kunt opvangen in je bh. In elke cup past tot 150 ml moedermerk, waarna je de melk eenvoudig kunt overgieten in een flesje of bakje.
  29,99
 • Quick view

  Elvie Stride Membraan 2 Stuks

  De Elvie Stride Membraan 2 Stuks zijn geschikt voor Elvie Stride borstkolven. Het membraan zorgt ervoor dat het gedeelte tussen de motor en het borstschild afgesloten blijft. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,99
 • Quick view

  Elvie Stride Reserve Afsluiters 3 Stuks

  De Elvie Stride Reserve Afsluiters 3 Stuks zijn geschikt voor de Elvie Stride borstkolf. De afsluiters zorgen ervoor dat de melk rechtstreeks naar de cups toe stromen. Hierdoor blijft het kolf systeem vrij van melk.
  19,99
 • Quick view

  Elvie Stride Borstschild 28 mm 2 Stuks

  Het Elvie Stride Borstschild 28 mm 2 Stuks is geschikt voor de elektrische Elvie Stride borstkolf. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  29,99
 • Quick view

  Elvie Stride Borstschild 24 mm 2 Stuks

  Het Elvie Stride Borstschild 24 mm 2 Stuks is geschikt voor de elektrische Elvie Stride borstkolf. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  29,99
 • Quick view

  Elvie Tuit en Afsluiter Set 2 Stuks

  De Elvie Tuit en Afsluiter Set 2 Stuks zijn geschikt voor de borstkolven van Elvie. Deze onderdelen zorgen ervoor dat het melk vanuit de kolf rechtstreeks in het flesje zal stromen. Wordt geleverd per 2 stuks.

  22,99

  21,99

 • Quick view

  Elvie Curve Borstkolf

  Met de Elvie Curve Borstkolf is het eenvoudig om melk af te kolven. De borstkolf past in je bh, zo houd je zelf je handen vrij. De buidel is gemaakt van siliconen, waardoor de kolf aansluit op elke borst.
  39,99
 • Quick view

  Elvie Pump Membraan 2 Stuks

  De Elvie Pump Membraan 2 Stuks zijn geschikt voor de borstkolven van Elvie. Het membraan zorgt ervoor dat het gedeelte tussen de motor en het borstschild afgesloten blijft. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,99
 • Quick view

  Elvie Borstschild 28 mm 2 Stuks

  Het praktische Elvie Borstschild 28 mm 2 Stuks is geschikt voor de elektrische borstkolf van Elvie. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  34,99
 • Quick view

  Elvie Catch Melk Opvang Cups

  De Elvie Catch Melk Opvang Cups gaat verspilling van moedermelk tegen. Door de cups in je bh te dragen wordt de melk bij lekken opgevangen tot 30 ml aan beide kanten. De cups zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,99
 • Quick view

  Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf is uniek doordat de kolf geluid- en draadloos is. Hierdoor heb jij als mama onder het kolven je handen vrij. De kolf wordt compleet geleverd en is makkelijk te reinigen.

  599,-

  569,-

 • Quick view

  Elvie Borstvoeding Bewaarflesjes 150 ml 3 Stuks

  De Elvie Borstvoeding Bewaarflesjes 150 ml 3 Stuks zijn handig om moedermelk in te bewaren. De Elvie bewaarflesjes zijn geschikt voor in de vaatwasser, magnetron, koelkast en diepvries. Wordt geleverd per 3 stuks.

  44,99

  38,44

 • Quick view

  Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf draad- en geluidloos is. De kolf is eenvoudig te reinigen doordat de kolf uit slechts 5 onderdelen bestaat.
  329,-
 • Quick view

  Elvie Borstschild 21 mm 2 Stuks

  Het praktische Elvie Borstschild 21 mm 2 Stuks is geschikt voor de elektrische borstkolf van Elvie. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  34,99
 • Quick view

  Elvie Borstschild 24 mm 2 Stuks

  Het praktische Elvie Borstschild 24 mm 2 Stuks is geschikt voor de elektrische borstkolf van Elvie. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasser bestendig. Wordt geleverd per 2 stuks.
  34,99
18 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot