Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Elvie

Elvie streeft ernaar om op een positieve manier verandering te brengen in de wijze waarop vrouwen naar zichzelf kijken en hoe zij zich voelen. Technologie is hierbij een belangrijk middel. In een wereld waarin zelfrijdende auto’s rondrijden, vindt Elvie het belangrijk dat er goede technologie is voor vrouwen, bijvoorbeeld op het gebied van borstkolven. Vrouwen verdienen dit! Wij verkopen superhandige borstkolven van Elvie die het voeden van je kindje heel wat gemak bieden.

Lees meer...

Elektrische borstkolf van Elvie

De draagbare, elektrische borstkolf van Elvie werkt draadloos en geluidloos. De kolf is zelfs zo klein dat deze gemakkelijk in je bh past. Dit maakt het makkelijker om op allerlei plekken te kolven. Je kunt de kolf ook heel gemakkelijk bedienen door middel van de Elvie app op je telefoon. Je start en stopt het kolven met behulp van de app. Ook kun je op de app alle gegevens van verschillende kolfsessies inzien. Wist je dat je ook kunt kolven terwijl je je kindje aan het voeden bent? Terwijl je kindje aan de ene kant drinkt, kolf jij aan de andere kant. Dit scheelt jou tijd en moeite! Verder is de elektrische kolf van Elvie ook heel gemakkelijk schoon te maken, aangezien deze uit slechts enkele onderdelen bestaat.

Andere handige producten van Elvie

Naast elektrische borstkolven, verkopen wij ook borstvoedingsaccessoires van Elvie. Een voorbeeld hiervan zijn handige opvangcups voor melk. Deze cups vangen de melk op die je buitenom het voeden of kolven verliest. Meestal verkopen wij ook Elvie bewaarflesjes voor de melk. Jouw gewenste draagbare, elektrische borstkolf van Elvie en andere producten van Elvie bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteer hiermee van onze Laagste Prijsgarantie en een aantrekkelijke bezorgservice. Ontvangen wij jouw order en betaling nog vóór 20.00 uur, dan kunnen wij de bestelde artikelen van Elvie meestal direct op de post doen, mits wij deze op voorraad hebben. Jij hebt de producten dan in de meest gevallen de volgende dag al in huis.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

18 producten

Filteren

18 producten

Oval loader