5 Resultaten
 • Quick view ErgoPouch Jersey Zomer Slaapzak

  ErgoPouch Jersey Zomer Slaapzak

  Uit voorraad leverbaar
  39,-
 • Quick view ErgoPouch Jersey Slaapzak

  ErgoPouch Jersey Slaapzak

  Uit voorraad leverbaar
  49,-
 • Quick view ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek

  ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek

  Uit voorraad leverbaar
  33,-
 • Quick view ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek

  ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek

  Uit voorraad leverbaar
  44,-
5 Resultaten

ErgoPouch

 

ErgoPouch is een merk van veilige inbakerslaapzakken. Veiligheid en comfort staan bij ErgoPouch inbakerdoeken op nummer één. Verder gebruikt ErgoPouch veel natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen. Deze stoffen voelen heel prettig aan voor je kindje en laten goed lucht door.

 

ErgoPouch slaapzakken van de juiste dikte

Het is belangrijk dat je kindje het niet te warm heeft. ErgoPouch heeft haar slaapzakjes ingedeeld in drie verschillende diktes. Sommige ErgoPouch slaapzakjes zijn bedoeld voor de zomer, andere voor de winter en weer andere voor de lente en de herfst. Zo heeft ErgoPounch voor ieder seizoen de juiste inbakerslaapzak.

 

Voor verschillende levensfases

Je kindje heeft in elke nieuwe fase weer andere behoeften. Vooral in de eerste maanden na de geboorte hebben veel baby’s behoefte aan geborgenheid en begrenzing. Kan je kindje maar niet in slaap komen doordat het steeds ongecontroleerde bewegingen maakt met de armpjes? Grote kans dat een ErgoPouch inbakerslaapzakje of inbakerdoek dé uitkomst is. Verder kun je in elke fase een ErgoPouch slaapzak gebruiken.