ErgoPouch

ErgoPouch is een merk van veilige inbakerslaapzakken. Veiligheid en comfort staan bij ErgoPouch inbakerdoeken op nummer één. Verder gebruikt ErgoPouch veel natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen. Deze stoffen voelen heel prettig aan voor je kindje en laten goed lucht door.

Lees meer...

ErgoPouch slaapzakken van de juiste dikte

Het is belangrijk dat je kindje het niet te warm heeft. ErgoPouch heeft haar slaapzakjes ingedeeld in drie verschillende diktes. Sommige ErgoPouch slaapzakjes zijn bedoeld voor de zomer, andere voor de winter en weer andere voor de lente en de herfst. Zo heeft ErgoPounch voor ieder seizoen de juiste inbakerslaapzak.

Voor verschillende levensfases

Je kindje heeft in elke nieuwe fase weer andere behoeften. Vooral in de eerste maanden na de geboorte hebben veel baby’s behoefte aan geborgenheid en begrenzing. Kan je kindje maar niet in slaap komen doordat het steeds ongecontroleerde bewegingen maakt met de armpjes? Grote kans dat een ErgoPouch inbakerslaapzakje of inbakerdoek dé uitkomst is. Verder kun je in elke fase een ErgoPouch slaapzak gebruiken.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Grey Fern Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Grey Fern Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  49,-
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Grey Fern Zomer Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Grey Fern Zomer Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  39,-
 • Quick view

  ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek Grey Fern

  De ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek Grey Fern geeft je kindje een geborgen gevoel. Daarbij houdt het kindje ook nog voldoende bewegingsvrijheid!
  33,-
 • Quick view

  ErgoPouch ErgoCocoon Petals Zomer Slaapzak

  In de ErgoPouch ErgoCocoon Petals Zomer Slaapzak heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  34,50
 • Quick view

  ErgoPouch Inbaker Slaapzak Bamboo Rainforest Leaves

  In de ErgoPouch Inbaker Slaapzak Bamboo Rainforest Leaves heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  37,50
 • Quick view

  ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek

  De ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek geeft je kindje een geborgen gevoel. Daarbij houdt het kindje ook nog voldoende bewegingsvrijheid!
  44,-
 • Quick view

  ErgoPouch ErgoCocoon Inbaker Slaapzak Bamboo Waves

  In de ErgoPouch ErgoCocoon Inbaker Slaapzak Bamboo Waves heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  37,50
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Spring Leaves Zomer Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Spring Leaves Zomer Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  39,-
 • Quick view

  ErgoPouch Spring Leaves Tussenseizoen Slaapzak

  De ErgoPouch Spring Leaves Tussenseizoen Slaapzak is een multifunctionele slaapzak. Met een rits maak je van de slaapzak een slaappak met beentjes. Verder is de slaapzak voorzien van antislip zooltjes.
  82,50
 • Quick view

  ErgoPouch ErgoCocoon Petals Slaapzak

  In de ErgoPouch ErgoCocoon Petals Slaapzak heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een handige rits en drukknopen.
  44,-
 • Quick view

  ErgoPouch Spring Leaves Zomer Slaapzak

  In de ErgoPouch Spring Leaves Zomer Slaapzak kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Ook is de slaapzak voorzien van een rits.
  60,50
 • Quick view

  ErgoPouch Inbaker Slaapzak Gray Marble

  In de ErgoPouch Inbaker Slaapzak Gray Marble heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  44,-
12 Resultaten