ErgoPouch

ErgoPouch is een merk van veilige inbakerslaapzakken. Veiligheid en comfort staan bij ErgoPouch inbakerdoeken op nummer één. Verder gebruikt ErgoPouch veel natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen. Deze stoffen voelen heel prettig aan voor je kindje en laten goed lucht door.

Lees meer...

ErgoPouch slaapzakken van de juiste dikte

Het is belangrijk dat je kindje het niet te warm heeft. ErgoPouch heeft haar slaapzakjes ingedeeld in drie verschillende diktes. Sommige ErgoPouch slaapzakjes zijn bedoeld voor de zomer, andere voor de winter en weer andere voor de lente en de herfst. Zo heeft ErgoPounch voor ieder seizoen de juiste inbakerslaapzak.

Voor verschillende levensfases

Je kindje heeft in elke nieuwe fase weer andere behoeften. Vooral in de eerste maanden na de geboorte hebben veel baby’s behoefte aan geborgenheid en begrenzing. Kan je kindje maar niet in slaap komen doordat het steeds ongecontroleerde bewegingen maakt met de armpjes? Grote kans dat een ErgoPouch inbakerslaapzakje of inbakerdoek dé uitkomst is. Verder kun je in elke fase een ErgoPouch slaapzak gebruiken.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    ErgoPouch Quill Zomer Slaapzak 80 cm

    De ErgoPouch Quill Zomer Slaapzak 80 cm is een multifunctionele slaapzak. Met een rits maak je van de slaapzak een slaappak met beentjes. Verder is de handige slaapzak voorzien van antislip zooltjes.
    77,-
1 Resultaten
Trustpilot