Estahome

Behang kan een kinderkamer of babykamer is vaak een echte eyecatcher. Met Estahome weet je zeker dat je een uniek en hip printje hebt. In het ruime assortiment vind je voor ieder wat wils. Voor zowel schattige babymeisjes als stoere tienerjongens is er iets origineels te vinden. Er zijn subtiele en juist wat opvallendere printjes te vinden in het Estahome assortiment. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de mogelijkheden.

Lees meer...

Over Estahome

De collectie van Estahome wordt met veel liefde en aandacht ontworpen en en gemaakt in Enschede. Estahome behang is dus een product van Hollandse bodem. Vervolgens worden de behangrollen wereldwijd gedistribueerd. Onder andere in Parijs, Berlijn, Londen, Shanghai en New York kun je het assortiment van Estahome tegenkomen. De grote vraag naar Estahome behang zegt natuurlijk iets over de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de aansprekende ontwerpen.

Estahome behang online bestellen

Het behang van Estahome is eenvoudig online te bestellen. De levertijd van Estahome behang is meestal enkele weken. Zodra wij het binnen krijgen sturen wij het direct naar je op zodat je snel aan de slag kunt gaan met het behangen van de babykamer of kinderkamer. Uiteraard zijn wij heel benieuwd naar het eindresultaat! We zouden het leuk vinden als je via social media een foto met ons deelt.

Lees minder...
53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Estahome Black & White Behang Collectie 1

  De Estahome Black & White Behang Collectie 1 bestaat uit verschillende prints wat er leuk uit ziet in iedere kinderkamer. Het is supersterk behang wat niet gauw scheurt. Kies een behang uit de optie hieronder!
  34,95
 • Quick view

  Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Amsterdamse Grachtenhuisjes Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Amsterdamse Grachtenhuisjes Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  98,50
 • Quick view

  Estahome Sloophout Behang Multicolour

  Dit Estahome Sloophout Behang Multicolour is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,95
 • Quick view

  Estahome Starry Night Behang Taupe

  Dit Estahome Starry Night Behang Taupe is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Grote Ster Behang Taupe

  Dit Estahome Grote Ster Behang Taupe is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs

  Dit Estahome Grote Sterrenhemel Behang Wit / Grijs is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Strikjes Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Strikjes Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 2 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  75,-
 • Quick view

  Estahome Surfer Behang Blauw / Zeegroen

  Dit Estahome Surfer Behang Blauw / Zeegroen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 7 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  195,-
 • Quick view

  Estahome Surfplanken Behang Zwart / Wit

  Dit Estahome Surfplanken Behang Zwart / Wit is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  235,-
 • Quick view

  Estahome Vintage Map Of The World Behang

  Dit Estahome Vintage Map Of The World Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 8 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  315,-
 • Quick view

  Estahome Paard Behang Bruin

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit verschillende banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  195,-
 • Quick view

  Estahome College Collectie Behang 2

  De Estahome College Collectie Behang bestaat uit verschillende prints wat er leuk uit ziet in iedere kinderkamer. Het is supersterk behang wat niet gauw scheurt. Kies een stoer behang uit de optie hieronder!
  34,95
 • Quick view

  Estahome Giggle Collectie Behang

  De Esta Home Giggle Collectie Behang bestaat uit verschillende prints wat er leuk uit ziet in iedere kinderkamer. Het is supersterk behang wat niet gauw scheurt. Kies een vrolijk behang uit de optie hieronder!
  29,95
 • Quick view

  Estahome Belle Rose Collectie Behang

  De Estahome Belle Rose Collectie Behang bestaat uit verschillende prints wat er leuk uit ziet in iedere kinderkamer. Het is van supersterk vlies wat niet gauw scheurt. Kies een vrolijk behang uit de optie hieronder!
  23,95
 • Quick view

  Estahome Denim & Co Collectie Behang

  De Estahome Denim & Co Collectie Behang bestaat uit verschillende prints wat er leuk uit ziet in iedere kinderkamer. Het is van supersterk vlies wat niet gauw scheurt. Kies een vrolijk behang uit de optie hieronder!
  34,95
 • Quick view

  Estahome Regatta Collectie Behang

  De Estahome Regatta Collectie Behang bestaat uit verschillende prints wat er leuk uit ziet in iedere kinderkamer. Het is van supersterk vlies wat niet gauw scheurt. Kies een vrolijk behang uit de optie hieronder!
  29,95
 • Quick view

  Estahome Jimbo Collectie Behang

  De Estahome Jimbo Collectie Behang bestaat uit verschillende prints wat er leuk uit ziet in iedere kinderkamer. Het is van supersterk vlies wat niet gauw scheurt. Kies een vrolijk behang uit de optie hieronder!
  23,95
 • Quick view

  Estahome Wolkjes Behang

  Dit Estahome Wolkjes Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Grote Ster Behang

  Dit Estahome Grote Ster Behang is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Flamingo Moeder En Kind Behang Roze

  Dit Estahome Flamingo Moeder En Kind Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  129,50
 • Quick view

  Estahome Groot Origami Konijn Behang Roze / Groen

  Dit Estahome Groot Origami Konijn Behang Roze / Groen is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 3 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  149,50
 • Quick view

  Estahome Olifant Behang Roze

  Dit Estahome Olifant Behang Roze is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 4 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  155,-
 • Quick view

  Estahome Vrolijke Confetti Behang Meerkleurig

  Dit Estahome Vintage Bloemen Behang Meerkleurig is een eyecatcher in elke kamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en bestaat uit 5 banen. Verder is het behang gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  269,50
53 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3