EVE Kids

Met een EVE Kids meerijdplankje maak je jouw kinderwagen nog veelzijdiger. De innovatieve artikelen van EVE Kids maken je leven met een kleintje een stuk makkelijker. Bovendien zijn alle functionele artikelen uit het assortiment van EVE Kids op een verantwoorde wijze geproduceerd. Is het je al opgevallen dat de items niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens tof uit zien? Het kiezen tussen de mooie kleurtjes van EVE Kids zal nog een uitdaging worden!

Lees meer...

Kid-Sit meerijdplankjes

In het assortiment van EVE Kids vind je Kid-Sit meerijdplankjes in allerlei verschillende kleurtjes. Deze universele meerijdplankjes zijn geschikt voor bijna alle merken kinderwagens. Een meerijdplankje is een ideale oplossing wanneer grote broer of zus nog niet zelf hele afstanden kan lopen wanneer het kleine baby zusje of broertje geboren wordt. Kid-Sit meerijdplankjes zijn eenvoudig te bevestigen en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Je EVE Kids bestelling gratis thuisbezorgd

Ben jij overtugid van één of meerdere items van EVE Kids? Bestel deze dan eenvoudig online via deze pagina. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Bovendien profiteer je bij Babypark ook van onze laagste prijsgarantie. Zie je ergens anders het product goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug. 

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black

  Het EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  101,96

 • Quick view

  Eve Kids HAP Kartonnen Box

  In de Eve Kids HAP Kartonnen Box kan je kindje ongestoord spelen en rusten. De box is gemaakt van stevig FSC-keurmerk karton die volledig kan worden gerecycled. Verder is de box is verstelbaar in 2 hoogtes.
  179,95
 • Quick view

  Eve Kids Matty Boxkleed 95 x 75 cm

  Dit Eve Kids Matty Boxkleed 95 x 75 cm past perfect in de Eve Kids HAP Kartonnen box. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  79,95
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green

  Het EVE Kids Kid-Sit Meerijdplankje Forest Green kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).
  129,95
 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey

  Het EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  109,95

 • Quick view

  EVE Kids Loopie

  Met de EVE Kids Loopie heeft je kindje een veilig en stevig houvast aan elke kinderwagen of buggy. De loopie is handig in combinatie met de Kid-Sit en heeft genoeg afstand tot de wielen.

  9,95

  8,46

 • Quick view

  EVE Kids Kid-Sit Adapter

  De EVE Kids Kid-Sit Adapter is een accessoire voor het Kid-Sit meerijdplankje. De Kid-Sit adapter is ook te gebruiken in combinatie met een kinderwagen zonder horizontale achteras.

  32,50

  29,95

7 Resultaten
Trustpilot