Ferm Living
48 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Ferm Living Kledinghanger 5 Stuks

  De Ferm Living Kledinghanger 5 Stuks zijn praktische maar vooral ook leuke kledinghangers. Deze kledinghangers zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled karton en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes.
  15,-
 • Quick view

  Ferm Living Cloud Lamp

  De Ferm Living Cloud Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een wolk is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor een knusse sfeer in de kamer.
  65,-
 • Quick view

  Ferm Living Panda Muurhaak

  Deze schattige Ferm Living Panda Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak van Ferm Living is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  19,-
 • Quick view

  Ferm Living Cat Muurhaak

  Deze schattige Ferm Living Cat Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak van Ferm Living is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  19,-
 • Quick view

  Ferm Living Fruiticana Lepelset 3 stuks

  Dit Ferm Living Fruiticana Lepelset 3 stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in vrolijke designs en zijn leuk te combineren met andere producten van Ferm Living.
  9,-
 • Quick view

  Ferm Living Dusty Mini Snake Knuffel Rainbow

  Deze Ferm Living Dusty Mini Snake Knuffel Rainbow is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  55,-
 • Quick view

  Ferm Living Car Lamp

  De Ferm Living Car Lamp zorgt voor gezellig licht op de muur en is geschikt voor elke ruimte. De lamp in de vorm van een auto is gemaakt van geolied eikenfineer en zorgt voor sfeer in de kamer.
  65,-
 • Quick view

  Ferm Living Dog Muurhaak

  Deze schattige Ferm Living Dog Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak van Ferm Living is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  19,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Giraffe Opbergzak

  De Ferm Living Safari Giraffe Opbergzak is een handige accessoire voor aan de box van je kindje. In de opbergzak kan je eenvoudig de losse spulletjes of kleertjes opbergen en sluiten door middel van de koordjes.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Animal Speelset

  De Ferm Living Safari Animal Speelset bestaat uit 12 houten dieren en planten. De speelset is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en zorgt voor veel speelplezier. Verder is het set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  45,-
 • Quick view

  Ferm Living Octopus Muziekmobiel Denim

  Maak de Ferm Living Octopus Muziekmobiel Denim vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Mini Dots Muurstickers Zwart

  Met de Ferm Living Mini Dots Muurstickers Zwart vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  15,-
 • Quick view

  Ferm Living Moon Hydrofiel Luiers 3 stuks

  De Ferm Living Moon Hydrofiel Luiers 3 stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Bamboo Safari Dinerset Tiger

  Met deze Ferm Living Bamboo Safari Dinerset Tiger kan je kindje heerlijk eten. De set wordt geleverd inclusief een bord en beker. Verder is het set gemaakt van hoogwaardig materiaal en veilig te gebruiken.
  15,-
 • Quick view

  Ferm Living Fruiticana Dinerset

  Met deze Ferm Living Fruiticana Dinerset kan je kindje heerlijk eten. De set wordt geleverd inclusief een kom, beker en bord. Verder is het set gemaakt van hoogwaardig materiaal en veilig te gebruiken voor je kindje.
  19,-
 • Quick view

  Ferm Living Mr. Snake Knuffel

  Deze Ferm Living Mr. Snake Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  99,-
 • Quick view

  Ferm Living Rabbit Muurhaak

  Deze schattige Ferm Living Rabbit Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak van Ferm Living is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  19,-
 • Quick view

  Ferm Living Mint Dot Hydrofiel Luiers 3 stuks

  De Ferm Living Mint Dot Hydrofiel Luiers 3 stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Puzzel

  Met de Ferm Living Safari Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 8 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Hydrofiel Luiers 3 stuks

  De Ferm Living Safari Hydrofiel Luiers 3 stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Denim Cloud Muziekmobiel Light Blue

  Maak de Ferm Living Denim Cloud Muziekmobiel Light Blue vast aan de wieg, ledikant of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Whale Muziekmobiel

  Maak de Ferm Living Whale Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Rabbit Opbergbox Grijs

  De Ferm Living Rabbit Opbergbox Grijs is een praktische accessoire voor de kinderkamer. In de box kan je spulletjes van je kindje opbergen en vervolgens de box sluiten met de deksel, zo is de kamer snel opgeruimd.
  65,-
 • Quick view

  Ferm Living Shell Wand / Vloerkleed Multi

  Het Ferm Living Shell Wand / Vloerkleed Multi geeft de baby- of kinderkamer een warme en vrolijke uitstraling. Het kleed is ideaal als decoratie op de kamer of voor je kindje om op te kruipen, zitten en spelen.
  99,-
48 Resultaten
 1. 1
 2. 2