Mutsy

Flow Amsterdam

Flow Amsterdam maakt vrolijke producten voor kinderen en de kinderkamer. Alle producten van Flow Amsterdam zijn eenvoudig in gebruik en maken het leven van zowel kindjes als hun ouders weer een stukje makkelijker. De collectie bestaat uit rookmelders, nachtlampjes, knuffels met hartslag en slaaptrainers. De hele collectie van Flow Amsterdam vind je bij Babypark zowel online als in onze winkels.

Lees meer...

Rookmelders en nachtlmapjes

Flow Amsterdam is begonnen met creatieve rookmelders voor op de kinderkamer, die laten zien dat veiligheid en stijl goed gecombineerd kunnen worden. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende soorten oplaadbare nachtlampjes, die ervoor zullen zorgen dat je kleintje niet langer bang is in het donker. De nachtlampjes veranderen van kleur als je ze aanraakt en door het zachte materiaal kan je kleintje er zelfs een knuffelvriendje van maken.

Knuffels met hartslag en slaaptrainers

Naast rookmelders en nachtlampjes heeft Flow Amsterdam ook knuffels met hartslag en slaaptrainers. De knuffels met hartslag zullen ervoor zorgen dat je kindje rustig in slaap valt door het horen van de hartslag van mama of een ander rustgevend geluid. Als je kindje gaat huilen, zal de knuffel vanzelf weer aangaan! De slaaptrainer zal je kindje op een vrolijke manier leren wanneer ze mogen opstaan. De slaaptrainer verandert van kleur als het tijd is om op te staan en speelt een vrolijk muziekje. De slaaptrainer is tevens een klok en kan gebruikt worden als nachtlampje.

Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 7,96

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  32,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large 68 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.

  249,95

  195,47

 • Quick view

  Flow Amsterdam Björn Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Björn Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de ijsbeer aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  24,71

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby The Whale Hartslagknuffel

  Met de Flow Amsterdam Moby The Whale Hartslagknuffel genieten jij en je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 32,90

 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  32,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  32,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Milo The Rabbit Hartslagknuffel Grey

  Met de Flow Amsterdam Milo The Rabbit Hartslagknuffel Grey geniet je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.
  39,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Apollo nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.

  249,95

  199,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een USB zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten. Praktisch in gebruik!

  79,95

  69,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Olly The Octopus Hartslagknuffel Grey

  Met de Flow Amsterdam Olly The Octopus Hartslagknuffel Grey geniet je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.
  39,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  26,36

 • Quick view

  Flow Amsterdam Liva Hartslagknuffel

  Met de Flow Amsterdam Liva Hartslagknuffel genieten jij en je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.
  39,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Liva Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Liva Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door het nachtlampje aan te raken veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en beschikt over een timer.
  32,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Babygym Oceaan

  Onder de Flow Amsterdam Babygym Oceaan kan je kindje heerlijk spelen! De babygym wordt geleverd inclusief verschillende speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de zintuigen en motorische vaardigheden.
  59,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Bjorn Projector

  De Flow Amsterdam Bjorn Projector mag niet ontbreken op de babykamer. Met de projector verander je de babykamer in een droomwereld met verschillende licht opties waar je kindje heerlijk naar kan kijken.
  37,50
 • Quick view

  Flow Amsterdam Ocean Muziekmobiel

  Met de Flow Amsterdam Ocean Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.
  69,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.

  32,95

  26,36

 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  32,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White vrolijkt de kamer van je kindje op! De ijsbeer kan aan en uit door middel van een schakelaar en heeft één kleur verlichting. Het lampje heeft een oplaadbare batterij.
  89,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  79,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Olly Speaker Grey

  Met de schattige Flow Amsterdam Olly Speaker Grey kan je kindje eindeloos van zijn of haar favoriete liedjes genieten. Eenvoudig via bluetooth te verbinden en gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  44,95
24 Resultaten
Trustpilot