Mutsy

Flow Amsterdam

Flow Amsterdam maakt vrolijke producten voor kinderen en de kinderkamer. Alle producten van Flow Amsterdam zijn eenvoudig in gebruik en maken het leven van zowel kindjes als hun ouders weer een stukje makkelijker. De collectie bestaat uit rookmelders, nachtlampjes, knuffels met hartslag en slaaptrainers. De hele collectie van Flow Amsterdam vind je bij Babypark zowel online als in onze winkels.

Lees meer...

Rookmelders en nachtlmapjes

Flow Amsterdam is begonnen met creatieve rookmelders voor op de kinderkamer, die laten zien dat veiligheid en stijl goed gecombineerd kunnen worden. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende soorten oplaadbare nachtlampjes, die ervoor zullen zorgen dat je kleintje niet langer bang is in het donker. De nachtlampjes veranderen van kleur als je ze aanraakt en door het zachte materiaal kan je kleintje er zelfs een knuffelvriendje van maken.

Knuffels met hartslag en slaaptrainers

Naast rookmelders en nachtlampjes heeft Flow Amsterdam ook knuffels met hartslag en slaaptrainers. De knuffels met hartslag zullen ervoor zorgen dat je kindje rustig in slaap valt door het horen van de hartslag van mama of een ander rustgevend geluid. Als je kindje gaat huilen, zal de knuffel vanzelf weer aangaan! De slaaptrainer zal je kindje op een vrolijke manier leren wanneer ze mogen opstaan. De slaaptrainer verandert van kleur als het tijd is om op te staan en speelt een vrolijk muziekje. De slaaptrainer is tevens een klok en kan gebruikt worden als nachtlampje.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
  9,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium 30 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje M vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  79,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large 68 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.

  225,-

  209,-

 • Quick view

  Flow Amsterdam Björn Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Björn Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de ijsbeer aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin The Fox Hartslagknuffel

  Met de Flow Amsterdam Robin The Fox Hartslagknuffel genieten jij en je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.
  34,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby The Whale Hartslagknuffel

  Met de Flow Amsterdam Moby The Whale Hartslagknuffel genieten jij en je kindje van een perfecte nachtrust. Als je kindje begint met huilen schakelt de muziekdoos automatisch in zodat je kindje weer rustig wordt.
  34,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Mister Owl Rookmelder

  De Flow Amsterdam Mister Owl Rookmelder ontdekt in een vroeg stadium smeulend vuur en rook. En deze rookmelder is nog leuk te gebruiken als accessoire op een baby- en kinderkamer ook!
  25,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Gustav Rookmelder

  De Flow Amsterdam Gustav Rookmelder ontdekt in een vroeg stadium smeulend vuur en rook. En deze rookmelder is nog leuk te gebruiken als accessoire op een baby- en kinderkamer ook!
  25,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Nidal Rookmelder Wood

  De Flow Amsterdam Nidal Rookmelder Wood is een leuke toevoeging aan de kinderkamer! De rookmelder ontdekt vroegtijdig smeulend vuur en rook. Hang deze stijlvolle rookmelder eenvoudig op aan de muur of plafond.
  34,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Nidal Rookmelder White

  De Flow Trading Amsterdam Rookmelder White is een leuke toevoeging aan de kinderkamer! De rookmelder ontdekt vroegtijdig smeulend vuur en rook. Hang deze stijlvolle rookmelder eenvoudig op aan de muur of plafond.
  34,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Nuke Nachtlampje Roze

  Dit Flow Amsterdam Nuke Nachtlampje Roze vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de bol aan te raken of te schudden gaat het LED nachtlampje aan. Het nachtlampje is gemaakt van BPA- en loodvrij siliconen.
  15,40
 • Quick view

  Flow Amsterdam Rosie Rookmelder

  De Flow Amsterdam Rosie Rookmelder ontdekt in een vroeg stadium smeulend vuur en rook. En deze rookmelder is nog leuk te gebruiken als accessoire op een baby- en kinderkamer ook!
  25,95
16 Resultaten