Freds Swim Academy

Ben je op zoek naar een swimtrainer of een ander artikel van Freds Swim Academy? Hier vind je de actuele collectie. De artikelen zijn eenvoudig online te bestellen. Het grootste gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag voor 20 uur bestelt, dan wordt je bestelling de volgende dag al door ons geleverd. Bovendien betaal je bij bestellingen vanaf 20 euro geen verzendkosten.

Lees meer...

Over de Rockit Baby Rocker

De Rockit Baby Rocker is een ideaal hulpmiddel om je kindje in slaap te wiegen. Het apparaatje bevestig je aan de zijkant van je kinderwagen en laat de kinderwagen zachtjes heen en weer wiebelen. Dit heeft een kalmerende invloed op je kindje. De Baby Rocker is spatwaterdicht en kan daardoor zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Eenvoudig online bestellen

De Rockit Baby Rocker en Freds swimtrainers zijn eenvoudig online te bestellen. Ook in onze winkels kun je terecht voor deze artikelen. Je vindt onze megastores op 10 verschillende plaatsen in Nederland zodat er altijd een winkel bij jou in de buurt is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Rockit Baby Rocker

  De Rockit Baby Rocker wiegt jouw kinderwagen zachtjes heen en weer zodat je kindje heerlijk in slaap kan vallen. De Rockit is spatwaterdicht, werkt 60 uur op 4 AA batterijen en stopt automatisch na 30 minuten.
  49,95
 • Quick view

  Rockit Baby Rocker Extra Montagebeugel

  De Rockit Baby Rocker Extra Montagebeugel is ideaal als je 2 kinderwagens of een extra buggy hebt. De montagebeugel is geschikt voor de Baby Rocker en beschikt over een universeel ontwerp voor iedere kinderwagen.
  5,99
2 Resultaten
Trustpilot