FRIGG

FRIGG is een lijn van veilige en stijlvolle babyproducten die in Denemarken zijn gemaakt. De producten passen naadloos in het leven van moderne ouders. Ze hebben als doel de gezondheid en het welzijn van je kindje te bevorderen. FRIGG fopspenen zijn bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijke materialen.

Lees meer...

Gezondheid en veiligheid

Het speengedeelte van een FRIGG fopspeen bestaat uit honderd procent natuurlijk rubber. Verder bevat de fopspeen geen BPA, Ftlaten of PVC. FRIGG fopspenen zijn gemaakt volgens de Europese veiligheidsregels. Meestal vind je op onze webshop FRIGG fopspenen voor elke nieuwe leeftijdsfase van je baby, bijvoorbeeld voor de leeftijd van 0-6 maanden en voor 6-18 maanden. Meer informatie hierover vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de fopspenen.

Design

De ontwerpers van FRIGG fopspenen hebben niet alleen veel aandacht besteed aan de veiligheid. Ook ‘schoonheid’ staat bij hen hoog in het vaandel. FRIGG fopspenen zien er dan ook heel elegant uit. Zo bedachten de ontwerpers fopspeen Daisy, die eruitziet als een bloem. Fopspeen Daisy lijkt op de ‘classic’ FRIGG fopspeen, maar ziet er net iets minder strak uit. De geschulpte randen van de speen zien eruit als bloemblaadjes. FRIGG fopspenen zijn verkrijgbaar in prachtige, warme tinten. Meestal hebben wij FRIGG fopspenen in meerdere kleuren in ons assortiment. Je kunt dus zelf kiezen welke kleur je het mooist vindt. Frigg producten zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de bestelde FRIGG speen meestal diezelfde avond nog op de post. In de meeste gevallen krijg jij de speen dan de volgende dag al thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten van FRIGG bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  FRIGG Daisy Fopspeen

  De stijlvolle FRIGG Daisy Fopspeen is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig kan houden. De fopspeen heeft een ronde bloemenvorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer.

  9,95

  8,80

 • Quick view

  FRIGG Daisy Glow In The Dark Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Daisy Glow In The Dark Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. Door de ronde vorm van de speen kan deze uitstekend worden gebruikt als je borstvoeding geeft.
  9,95
 • Quick view

  FRIGG Rope Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Rope Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een ronde vorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer bij je kindje.
  9,95
 • Quick view

  FRIGG Moon Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Moon Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een ronde vorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer bij je kindje.
  9,95
 • Quick view

  FRIGG Fairytale Fopspeen 2 Stuks

  De FRIGG Fairytale Fopspeen 2 Stuks is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een ronde vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer. Geleverd per 2 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Dear Mini Arizona Sweatshirt

  Dit stijlvolle en stoere Dear Mini Arizona Sweatshirt mag niet ontbreken in de kledingkast van je kindje. Het mooie sweatshirt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk aan- en uit te trekken.

  44,-

  31,-

6 Resultaten
Trustpilot