Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Funkybox

Funkybox

Funkybox brengt trendy, mooie boxjes om de billendoekjes van je baby in op te bergen. De boxjes hebben leuke, felle kleurtjes en hippe dessins. Het beste komt nog: De Funkybox is in de webshop van Babypark te verkrijgen! Profiteer altijd van de laagste prijsgarantie.

Lees meer...

Nooit meer op zoek naar je babydoekjes

Wie heeft het niet? Om de haverklap ben je je doekjes kwijt, omdat je ze vaak simpelweg over het hoofd ziet. Door de opvallende dessins heb je dit probleem niet meer met een leuk boxje van Funkybox. Zowel in huis als in je (luier)tas ben je er zeker van dat de box opvalt.

Stoer of schattig

Afhankelijk van je baby en jouw eigen smaak kan je kiezen uit diverse ontwerpen. Zowel in grootte als qua layout variëren de boxjes. Zo heb je schattige hartjes in combinatie met een roze box of een grote, stoere ster in een donkerblauwe uitvoering.

Ook een Funkybox kopen?

Babypark heeft diverse boxjes van Funkybox in de aanbieding. Je kunt Funkybox in de online shop van Babypark vinden, samen met allerlei andere trendy en functionele producten. Zo heb je altijd alles wat je nodig hebt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader