Funkybox

Funkybox brengt trendy, mooie boxjes om de billendoekjes van je baby in op te bergen. De boxjes hebben leuke, felle kleurtjes en hippe dessins. Het beste komt nog: De Funkybox is in de webshop van Babypark te verkrijgen! Profiteer altijd van de laagste prijsgarantie.

Lees meer...

Nooit meer op zoek naar je babydoekjes

Wie heeft het niet? Om de haverklap ben je je doekjes kwijt, omdat je ze vaak simpelweg over het hoofd ziet. Door de opvallende dessins heb je dit probleem niet meer met een leuk boxje van Funkybox. Zowel in huis als in je (luier)tas ben je er zeker van dat de box opvalt.

Stoer of schattig

Afhankelijk van je baby en jouw eigen smaak kan je kiezen uit diverse ontwerpen. Zowel in grootte als qua layout variëren de boxjes. Zo heb je schattige hartjes in combinatie met een roze box of een grote, stoere ster in een donkerblauwe uitvoering.

Ook een Funkybox kopen?

Babypark heeft diverse boxjes van Funkybox in de aanbieding. Je kunt Funkybox in de online shop van Babypark vinden, samen met allerlei andere trendy en functionele producten. Zo heb je altijd alles wat je nodig hebt.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Funkybox Wonderful Easy Wipe Donkergrijs

  In de Funkybox Wonderful Easy Wipe Donkergrijs kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Clover Easy Wipe Olijf Groen

  In de Funkybox Clover Easy Wipe Olijf Groen kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Little Stars Easy Wipe White

  In de Funkybox Little Stars Easy Wipe White kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Heart Easy Wipe Petrol

  In de Funkybox Heart Easy Wipe Petrol kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Zwaan Hydrofieldoek Oud Roze

  De Funkybox Zwaan Hydrofieldoek Oud Roze is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  7,95
 • Quick view

  Funkybox Visjes Easy Wipe Vintage Blauw

  In de Funkybox Visjes Easy Wipe Vintage Blauw kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.

  14,95

  13,99

 • Quick view

  Funkybox Leaves Easy Wipe Mint

  In de Funkybox Leaves Easy Wipe Mint kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Little Stars Easy Wipe To Go White

  De Funkybox Little Stars Easy Wipe To Go White neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Clover Easy Wipe To Go Olijf Groen

  De Funkybox Clover Easy Wipe To Go Olijf Groen neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Visjes Hydrofieldoek Vintage Blauw

  De Funkybox Visjes Hydrofieldoek Vintage Blauw is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en voelen comfortabel aan.
  7,95
 • Quick view

  Funkybox Leaves Easy Wipe To Go Mint

  De Funkybox Leaves Easy Wipe To Go Mint neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Lucky Fox Easy Wipe Matte Grey

  In de Funkybox Lucky Fox Easy Wipe Matte Grey kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Clover Hydrofieldoek Olijf Groen

  De Funkybox Clover Hydrofieldoek Olijf Groen is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en voelt comfortabel aan.
  7,95
 • Quick view

  Funkybox Wonderful Hydrofieldoek Donker Grijs

  De Funkybox Wonderful Hydrofieldoek Donker Grijs is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en voelen comfortabel aan.
  7,95
 • Quick view

  Funkybox Wonderful Easy Wipe To Go Donkergrijs

  De Funkybox Wonderful Easy Wipe To Go Donkergrijs neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Visjes Easy Wipe To Go Vintage Blauw

  De Funkybox Visjes Easy Wipe To Go Vintage Blauw neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Zwaan Easy Wipe Oudroze

  In de Funkybox Zwaan Easy Wipe Oudroze kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  13,99
 • Quick view

  Funkybox Zwaan Easy Wipe To Go

  De Funkybox Zwaan Easy Wipe To Go neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box heeft een stijlvol design en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Zilveren Ster Easy Wipe Wit

  In de Funkybox Zilveren Ster Easy Wipe Wit kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Hartje Easy Wipe To Go Roze

  De Funkybox Hartje Easy Wipe To Go Roze neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box is voorzien van een stijlvol ontwerp en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.
  9,95
 • Quick view

  Funkybox Zilver Ster Easy Wipe To Go Lichtblauw

  De Funkybox Zilver Ster Easy Wipe To Go neem je gemakkelijk mee in de luiertas. De handige box is voorzien van een stijlvol ontwerp en voorkomt dat billendoekjes uitdrogen. Met enkel een drukknop open je de box.

  9,95

  8,96

21 Resultaten