Funkybox

Funkybox brengt trendy, mooie boxjes om de billendoekjes van je baby in op te bergen. De boxjes hebben leuke, felle kleurtjes en hippe dessins. Het beste komt nog: De Funkybox is in de webshop van Babypark te verkrijgen! Profiteer altijd van de laagste prijsgarantie.

Lees meer...

Nooit meer op zoek naar je babydoekjes

Wie heeft het niet? Om de haverklap ben je je doekjes kwijt, omdat je ze vaak simpelweg over het hoofd ziet. Door de opvallende dessins heb je dit probleem niet meer met een leuk boxje van Funkybox. Zowel in huis als in je (luier)tas ben je er zeker van dat de box opvalt.

Stoer of schattig

Afhankelijk van je baby en jouw eigen smaak kan je kiezen uit diverse ontwerpen. Zowel in grootte als qua layout variëren de boxjes. Zo heb je schattige hartjes in combinatie met een roze box of een grote, stoere ster in een donkerblauwe uitvoering.

Ook een Funkybox kopen?

Babypark heeft diverse boxjes van Funkybox in de aanbieding. Je kunt Funkybox in de online shop van Babypark vinden, samen met allerlei andere trendy en functionele producten. Zo heb je altijd alles wat je nodig hebt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Funkybox To The Moon Easy Wipe Grey

  In de Funkybox To The Moon Easy Wipe Grey kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Moon Easy Wipe Sand

  In de Funkybox Moon Easy Wipe Sand kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Little Star Easy Wipe Baby Blue

  In de Funkybox Little Star Easy Wipe Baby Blue kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Little Hart Easy Wipe Pale Pink

  In de Funkybox Little Hart Easy Wipe Pale Pink kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Monkey Easy Wipe Grey Mat

  In de stijlvolle Funkybox Monkey Easy Wipe Grey Mat kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Fox Easy Wipe White Mat

  In de stijlvolle Funkybox Fox Easy Wipe White Mat kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
 • Quick view

  Funkybox Rainbow Easy Wipe Pale Pink

  In de stijlvolle Funkybox Rainbow Easy Wipe Pale Pink kan je handig de billendoekjes van je kindje bewaren. De easy wipe box is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor alle soorten vochtige babydoekjes.
  14,95
7 Resultaten
Trustpilot