Gautier

Gautier is een bedrijf dat meubels maakt met een Frans karakter. Op onze webshop vind je meerdere meubels van Gautier. Of het nu gaat om een kinderbed, een nachtkastje of een boekenkastje, elk ontwerp van Gautier heeft iets speciaals, bijvoorbeeld als je kijkt naar de vorm of naar bepaalde details, zoals de handgrepen van een ladekastje. Het is zeker een aanrader om de kinderkamer in te richten met meubels van Gautier!

Lees meer...

Mooie, kwalitatief goed meubels van Gautier

Van Gautier zijn vaak hele leuke meubels verkrijgbaar, zoals een bed in de vorm van een auto. De koplampen van dit Gautier kinderbed zijn te gebruiken als nachtlampje. Zo’n leuk bed vindt ieder kind prachtig! Een ander bijzonder meubel van Gautier is een bijzondere kast die precies in de hoek van een kamer past. Het is een soort kleedhokje waar je ook spullen in kunt neerzetten. Deze kast zal leuk staan op de kamer van je kind. Deze en andere meubels van Gautier zijn ontworpen om lang mee te kunnen gaan. Deze meubels zijn dan ook van goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzaam hout.

Gautier door de jaren heen

In 1960 besloten Patrice Gautier en zijn vrouw Annick om bedden voor kinderen te maken. Dit was op dat moment een heel vooruitstrevend idee. Maar Patrice Gautier vond het belangrijk dat ook kinderen een bed kregen die bij hen paste. Hij zou gezegd hebben: “Waarom moeten de jongens en meisjes van vandaag die hun eigen stijl hebben qua mode, muziek en taalgebruik blijven leven in een interieur dat uit een ander tijdperk stamt? Waarom kunnen jongeren niet kiezen uit meubels die speciaal voor hen gemaakt zijn?" Al snel breidde het echtpaar Gautier hun collectie uit en ontwierpen zij ook meubels voor het hele huis. Weliswaar ontstond in de sixties de ‘wegwerpcultuur’, maar het echtpaar Gautier deed hier niet aan mee. Ook toen al waren Gautier meubels bedoeld om lang te kunnen gebruiken. Inmiddels genieten mensen wereldwijd van Gautier meubels.

Lees minder...
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Gautier Kids JIIP Carbed

  Het Gautier Kids JIIP Carbed beschikt over een unieke safarilook! Uiteraard biedt het optimaal speelplezier en zeker genoeg slaapcomfort. De koplampen kunnen functioneren als een nachtlampje. Het is een uniek bed!
  1.610,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Commode Met 5 Lades Wit

  De Gautier Tactil Commode Met 5 Lades Wit beschikt over 5 lades met voldoende opbergruimte. Verder is de stijlvolle commode perfect te combineren met de andere producten van de Tactil serie van Gautier.
  690,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Legplanken 2 Stuks Wit

  De Gautier Tactil Legplanken 2 Stuks Wit zijn geschikt voor de Gautier Tactil 2-Deurskast. Verder zijn de planken gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast zijn de Gautier legplanken praktisch in gebruik.
  84,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Opberglade Wit

  De Gautier Tactil Opberglade Wit is een stijlvolle en ruime opberglade. Te combineren met het Gautier Tactil bed Wit 90 x 190 cm / 120 x 190 cm. Daarnaast is de opberglade gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  316,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Legplanken Set Wit

  De Gautier Tactil Legplanken Set Wit is geschikt voor de Gautier Tactil 3-Deurskast. De set bestaat uit 2 planken. Verder zijn de planken gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn praktisch in gebruik.
  92,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Nachtkastje Wit

  Het Gautier Tactil Nachtkastje Wit is perfect te combineren met andere producten van de Tactil serie van Gautier. Verder is het stijlvolle nachtkastje gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  329,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Spiegel Wit

  De Gautier Tactil Spiegel Wit is perfect te combineren met andere producten van de Tactil serie van Gautier. Verder is de stijlvolle spiegel gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.
  205,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Opzetmeubel Wit

  De Gautier Tactil Opzetmeubel Wit is perfect te combineren met het Tactil bureau van Gautier. Verder is de opzetmeubel praktisch in gebruik en voorzien van een stijlvol design. Gemaakt van spaanplaat materiaal.
  177,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Rolcontainer Wit

  De Gautier Tactil Rolcontainer Wit is perfect te combineren met andere producten van de Tactil collectie van Gautier. Daarnaast is de rolcontainer praktisch in gebruik en voorzien van een stijlvol design.
  394,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Kast 3-Deurs

  De Gautier Tactil Kast 3-Deurs is perfect te combineren met andere producten van de Tactil serie van het merk Gautier. Verder beschikt de 3-deurs kast over voldoende opbergruimte en is praktisch in gebruik.
  1.339,-
 • Quick view

  Gautier Tactil 2-Deurskast

  De Gautier Tactil 2-Deurskast is perfect te combineren met andere producten van de Tactil serie van het merk Gautier. Verder beschikt de 2-deurs kast over voldoende opbergruimte en is praktisch in gebruik.
  1.053,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Bed Wit

  Het Gautier Tactil Bed Wit 90 x 200 Cm is dankzij de eenvoudige vormen en kleuren is het bed geschikt voor in zowel een jongens als meisjes kamer. Perfect te combineren met andere producten van Gautier.
  524,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Opberglade Wit 90 x 200 Cm

  De Gautier Tactil Opberglade Wit 90 x 200 Cm is een stijlvolle en ruime opberglade. Te combineren met het Gautier Tactil bed Wit 90 x 190 cm / 120 x 190 cm. De opberglade is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  316,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Bedlade 90 x 190 Cm

  De Gautier Hangun Bedlade 90 x 190 Cm is voorzien van een stijlvol design en is praktisch in gebruik. Verder beschikt de bedlade van Gautier over voldoende opbergruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  180,-
 • Quick view

  Gautier Compactbed 90 x 200 Cm

  Het Gautier Hangun Compactbed 90 x 200 Cm is perfect te combineren met andere producten van Gautier. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. Voorzien van een stijlvol design.
  1.192,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Bed 120 x 190 Cm

  Het Gautier Hangun Bed 120 x 190 Cm is perfect te combineren met andere producten van Gautier. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. Voorzien van een stijlvol design.
  316,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Commode

  De Gautier Hangun Commode is perfect te combineren met andere producten van de Hangun collectie van Gautier. Verder beschikt de commode over 3 lades met voldoende opbergruimte. De commode is praktisch in gebruik.
  372,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Commode Wit

  De Gautier Tactil Commode Wit beschikt over 4 lades met voldoende opbergruimte en 2 opbergvakken. Verder is de stijlvolle commode perfect te combineren met andere producten van de Tactil serie van Gautier.
  692,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Bureau Wit

  Het Gautier Tactil Bureau Wit is dankzij de neutrale vormen en kleuren is het Tactil bureau geschikt voor zowel in een jongens als meisjes kamer. Perfect te combineren met andere producten van Gautier.
  270,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Boekenkast 1-Deur

  De Gautier Hangun Boekenkast 1-Deur beschikt over voldoende opbergruimte en is voorzien van een stijlvol design. De boekenkast is perfect te combineren met andere producten van Gautier. Praktisch in gebruik.
  306,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Bed 90 x 200 Cm

  Het Gautier Hangun Bed 90 x 200 Cm is perfect te combineren met andere producten van Gautier. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. Voorzien van een stijlvol design.
  282,-
 • Quick view

  Gautier Kids Aankleedhoek Wit

  De Gautier Kids Aankleedhoek Wit is een uniek meubel wat veel opbergruimte biedt maar ook ruimte biedt voor het omkleden. Een leuke eigentijdse kast wat dichtgemaakt wordt door middel van een groen gordijn.
  929,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Bedlade 90 x 200 Cm

  De Gautier Hangun Bedlade 90 x 200 Cm is voorzien van een stijlvol design en is praktisch in gebruik. Verder beschikt de bedlade van Gautier over voldoende opbergruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  180,-
 • Quick view

  Gautier Hangun Bureau

  Het Gautier Hangun Bureau is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. Het Hangun bureau is perfect te combineren met andere producten van Gautier. Voorzien van een stijlvol design.
  346,-
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Vaderdag
Trustpilot