Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Gautier

Gautier

Gautier is een bedrijf dat meubels maakt met een Frans karakter. Op onze webshop vind je meerdere meubels van Gautier. Of het nu gaat om een kinderbed, een nachtkastje of een boekenkastje, elk ontwerp van Gautier heeft iets speciaals, bijvoorbeeld als je kijkt naar de vorm of naar bepaalde details, zoals de handgrepen van een ladekastje. Het is zeker een aanrader om de kinderkamer in te richten met meubels van Gautier!

Lees meer...

Mooie, kwalitatief goed meubels van Gautier

Van Gautier zijn vaak hele leuke meubels verkrijgbaar, zoals een bed in de vorm van een auto. De koplampen van dit Gautier kinderbed zijn te gebruiken als nachtlampje. Zo’n leuk bed vindt ieder kind prachtig! Een ander bijzonder meubel van Gautier is een bijzondere kast die precies in de hoek van een kamer past. Het is een soort kleedhokje waar je ook spullen in kunt neerzetten. Deze kast zal leuk staan op de kamer van je kind. Deze en andere meubels van Gautier zijn ontworpen om lang mee te kunnen gaan. Deze meubels zijn dan ook van goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzaam hout.

Gautier door de jaren heen

In 1960 besloten Patrice Gautier en zijn vrouw Annick om bedden voor kinderen te maken. Dit was op dat moment een heel vooruitstrevend idee. Maar Patrice Gautier vond het belangrijk dat ook kinderen een bed kregen die bij hen paste. Hij zou gezegd hebben: “Waarom moeten de jongens en meisjes van vandaag die hun eigen stijl hebben qua mode, muziek en taalgebruik blijven leven in een interieur dat uit een ander tijdperk stamt? Waarom kunnen jongeren niet kiezen uit meubels die speciaal voor hen gemaakt zijn?" Al snel breidde het echtpaar Gautier hun collectie uit en ontwierpen zij ook meubels voor het hele huis. Weliswaar ontstond in de sixties de ‘wegwerpcultuur’, maar het echtpaar Gautier deed hier niet aan mee. Ook toen al waren Gautier meubels bedoeld om lang te kunnen gebruiken. Inmiddels genieten mensen wereldwijd van Gautier meubels.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 86 producten 86 producten

Populariteit
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Supersnelle levering
 • Gautier Peps Combo Wandplank
  164,78 Adviesprijs 0,-
 • Gautier Peps Boekenkast
  426,20 Adviesprijs 0,-
 • Gautier Mistral Bed
  522,20 Adviesprijs 0,-
Filteren
Pagina

1-36 van 86 producten 86 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader