Goodnight Light

In het assortiment van Goodnight Light vind je moderne lampen voor in ieder interieur. De lampen zijn perfect voor in de babykamer, maar komen ook goed tot hun recht in andere ruimtes in huis. Al kies je nu een lamp uit voor de babykamer, de kans is groot dat je er jarenlang plezier van hebt in verschillende ruimtes in huis.

Lees meer...

De leukste lampen voor jong en oud

Goodnight Light is gevestigd in Barcelona. In de ontwerpstudio worden alle met de hand gemaakte vinyllampen gemaakt. Goodnight Light bestaat sinds 2014 en neemt zich sindsdien voor om functionaliteit te combineren met speelse en iconische ontwerpen. De lampen hebben levendige kleuren en zijn voorzien van een zachte, warme LED verlichting.

Shop jouw favoriete Goodnight Light online

De lampen van Goodnight Light zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en kleuren. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie, bijvoorbeeld over de afmetingen van de lampen. De Goodnight Light lampen kunnen met enkele klikken worden besteld via deze pagina en worden altijd gratis thuisbezorgd.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Goodnight Light Starman Lamp

  De Goodnight Light Starman Lamp is een unieke accessoire! De iconische lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  135,-
 • Quick view

  Goodnight Light DinoROAR Lamp

  De Goodnight Light DinoROAR Lamp is een unieke accessoire! De lamp heeft een iconisch ontwerp en kan ook dienen als decoratie op de kinderkamer. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  79,-
 • Quick view

  Goodnight Light Paper Boat Lamp

  De Goodnight Light Paper Boat Lamp is een unieke accessoire! De nostalgische lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  76,-
 • Quick view

  Goodnight Light Akira The Owl Lamp

  De Goodnight Light Akira The Owl Lamp is een unieke accessoire! De lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  54,-
 • Quick view

  Goodnight Light Pina Colada Lamp

  De Goodnight Light Pina Colada Lamp is een unieke accessoire! De stijlvolle lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  89,-
 • Quick view

  Goodnight Light The Cactus Lamp

  De Goodnight Light The Cactus Lamp is een unieke accessoire! De stijlvolle lamp vrolijkt de slaapkamer van je kindje op en kan ook dienen als decoratie. Wanneer je de lamp aan zet geeft het een warme gloed.
  105,-
6 Resultaten