10 Resultaten
 • Quick view

  Graco Evo Luxury Reiswieg Black / Grey

  De Graco Evo Luxury Reiswieg Black / Grey is compatibel met alle Graco Evo kinderwagens en kan eenvoudig bevestigd worden op het frame. De reiswieg wordt geleverd met een matrasje en een luxe newborn insert.
  119,-
 • Quick view

  Graco Evo XT Kinderwagen Black / Grey

  De Graco Evo XT Kinderwagen Black / Grey is geschikt voor kinderen tot 3 jaar. De robuuste kinderwagen heeft extra grote wielen en rijdt stabiel dankzij de lange wielbasis. Perfect voor ieder avontuur!
  349,-
 • Quick view

  Graco Move With Me Swing Breton Stripe

  De Graco Move With Me Swing Breton Stripe voor kindjes vanaf geboorte is inklapbaar en kan eenvoudig verplaatst worden. De swing is voorzien van een trilfunctie, 10 muziekjes, 5 geluiden en een MP3 aansluiting.
  179,-
 • Quick view

  Graco Junior Maxi Autostoeltje

  Het Graco Junior Maxi Autostoeltje is een eenvoudige, in hoogte verstelbare, lichtgewicht autostoel voor kinderen van 15 tot 36 kg (4 tot 12 jaar). Perfect voor incidenteel gebruik door opa’s en oma’s!
  49,-
 • Quick view

  Graco Evo Luxury Reiswieg Breton Stripe

  De Graco Evo Luxury Reiswieg Breton Stripe is compatibel met alle Graco Evo kinderwagens en kan eenvoudig bevestigd worden op het frame. De reiswieg wordt geleverd met een matrasje en een luxe newborn insert.
  119,-
 • Quick view

  Graco Evo Avant Kinderwagen Breton Stripe

  De Graco Evo Avant Kinderwagen Breton Stripe wordt geleverd met een bijpassende luxe voetenzak en een regenscherm. De bijbehorende reiswieg voor pasgeboren baby’s is apart verkrijgbaar.
  319,-
 • Quick view

  Graco Evo Trio Kinderwagen 3-in-1 Black / Grey

  De Graco Evo Trio Kinderwagen 3-in-1 Black / Grey kan gebruikt worden voor een kindje vanaf geboorte tot circa 3 jaar. Met deze zeer complete kinderwagen kun je je kindje heel eenvoudig vervoeren.
  449,-
 • Quick view

  Graco Stadium Duowagen 6 Mnd Black / Grey

  De Graco Stadium Duowagen 6 Mnd Black / Grey is geschikt voor twee kinderen. De zitjes zijn voorzien van een verstelbare rugleuning, verlengbare zonnekap en een voetensteun voor een prettige zithouding.
  219,-
 • Quick view

  Graco Lovin' Hug Swing Adorable

  De Graco Lovin’ Hug Swing Adorable is een veelzijdig stoeltje voor je kindje met 4 verschillende zitposities. De swing beweegt in 6 verschillende snelheden en is voorzien van 3 speeltjes en een afneembaar eetblad.
  119,-
 • Quick view

  Graco Evo XT Kinderwagen 2-in-1 Black / Grey

  De Graco Evo XT Kinderwagen 2-in-1 Black / Grey is geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar. De robuuste kinderwagen heeft extra grote wielen en rijdt stabiel dankzij de lange wielbasis. Perfect voor ieder avontuur!
  468,-
10 Resultaten