Hamilton

Ontdek op deze pagina ons assortiment met de innovatieve buggy's van het merk Hamilton en alle bijpassende accessoires. Een Hamilton buggy is zowel stijlvol als praktisch en is van uitstekende kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van hebt. Eén van deze accessoires is bijvoorbeeld een reiswieg. Met deze reiswieg kun je een Hamilton buggy al heel snel nadat je kindje geboren is gaan gebruiken.

Lees meer...

Buggy die zichzelf inklapt

Uniek aan de Hamilton buggy's is het inklapsysteem. De naam "magic fold" heeft het bedrijf zelf aan dit systeem gegeven. Wanneer je het inklapsysteem activeert klapt de buggy zichzelf in tot een compact pakketje dat zelf kan blijven staan. Wil je weten hoe dit inklappen eruit ziet? Bekijk dan de video op deze pagina.

Hamilton buggy online bestellen

Alle artikelen op deze pagina kunnen eenvoudig online besteld worden. De Hamilton buggy's zijn meestal uit voorraad leverbaar waardoor je al snel van je aankoop kunt gaan genieten. Alle bestellingen vanaf €20,- worden door Babypark gratis bij jou thuisbezorgd op een moment dat het voor jou handig uitkomt. Dat is handig shoppen! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze megastores voor een advies op maat.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Hamilton X1 / R1 / S1 Reiswieg Black

    De Hamilton X1 / R1 / S1 Reiswieg Black kan worden gecombineerd met alle buggy’s van het merk Hamilton. Met deze reiswieg kun je kleine kindjes liggend vervoeren en zo is de buggy al geschikt vanaf geboorte.
    199,-
1 Resultaten