8 Resultaten
 • Quick view

  Hamilton One Essential S1 Magic Fold Buggy

  De Hamilton One Essential S1 Magix Fold Buggy is geschikt voor kinderen tot 20 kg. De buggy kan al gebruikt worden vanaf de geboorte en is verstelbaar zodat ieder kindje er comfortabel in zit.
  299,-
 • Quick view

  Hamilton One Sport R1 Magic Fold Buggy

  De Hamilton One Sport R1 Magic Fold Buggy is geschikt voor kinderen tot 20 kg en kan zeer compact in worden geklapt. De buggy heeft stijlvolle wielen in zwart en wit en een duw- en veiligheidsbeugel van PU leder.
  399,-
 • Quick view

  Hamilton One Prime X1 Magic Fold Buggy

  De Hamilton One Prime X1 Magic Fold Buggy is geschikt voor kinderen tot 20 kg en kan zeer compact in worden geklapt. De buggy heeft stijlvolle wielen in zwart en wit en een duw- en veiligheidsbeugel van PU leder.
  439,-
 • Quick view

  Hamilton Muskietennet

  Dit Hamilton Muskietennet beschermt je kindje tegen allerlei insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is het muskietennet erg handig. Het muskietennet past op alle Hamilton buggy’s.
  38,-
 • Quick view

  Hamilton Regenhoes

  De Hamilton Regenhoes is geschikt voor alle Hamilton buggy’s. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind. Geschikt voor alle buggy’s van Hamilton.
  38,-
 • Quick view

  Hamilton Luiertas Zwart

  De Hamilton Luiertas is een handige accessoire voor de Hamilton buggy. De luiertas is voorzien van allerlei verschillende opbergvakken en is daardoor praktisch in gebruik. De tas is uitgevoerd in een modern design.
  159,-
 • Quick view

  Hamilton X1 / R1 / S1 Reiswieg Black

  De Hamilton X1 / R1 / S1 Reiswieg Black kan worden gecombineerd met alle buggy’s van het merk Hamilton. Met deze reiswieg kun je kleine kindjes liggend vervoeren en zo is de buggy al geschikt vanaf geboorte.
  264,-
 • Quick view

  Hamilton Maxi-Cosi Adapters

  Met de Hamilton Maxi-Cosi Adapters bevestig je stevig en snel een Maxi-Cosi autostoeltje op één van de Hamilton buggy’s. Ideaal voor een korte wandeling of voor een snel bezoekje aan de supermarkt.
  69,-
8 Resultaten