Handed By

Handed By

Handed By helpt je om je huis lekker opgeruimd te houden door verschillende soorten opbergproducten te leveren. De producten van Handed By zijn in de online shop van Babypark te vinden. Het is een zeer uitgebreid assortiment met leuke mandjes, wasmanden en doosjes.

Lees meer...

Kleur in een nieuwe dimensie

Wat direct opvalt aan de collectie van Handed By in onze webshop is het kleurgebruik. Hippe en vrolijke kleurtjes domineren de diverse pagina's waarop de verschillende producten zijn uiteengezet. Trendy combinaties van roze, oranje en paars staan tegenover donkerblauw, petrol en paars. Voor zowel een babykamer van jongens als meisjes zijn deze dozen en (was)manden daarom erg geschikt.

Moderne designs

De gevlochten producten van Handed By zien er erg modern uit, juist doordat ze gevlochten zijn en daarnaast voorzien zijn van de meest hippe kleuren. Babypark heeft diverse uiteenlopende producten van Handed By in de aanbieding, in verschillende ontwerpen. Je hebt speciale doosjes voor aan de wand, of juist open doosjes voor bijvoorbeeld op de commode. Wanneer je op zoek bent naar leuke opbergmaterialen doe je er verstandig aan producten van Handed By te kopen: je hebt ontzettend veel keuze!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Milan

  De Handed By opbergmand Milan is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  8,50
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Bibbona

  De Handed By opbergmand Bibbona is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  19,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Bari

  De Handed By opbergmand Bari is een praktische mand voor het opbergen van kleine spullen. De opbergmand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  17,95
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Udine

  De Handed By opbergmand Udine is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De opbergmand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  18,50
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Pisa

  De Handed By opbergmand Pisa is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  9,43
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Pattern

  De Handed By Opbergmand Pattern is een handige mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen en gemaakt van bamboe en 70% gerecycled plastic.
  12,57
 • Quick view

  Handed By Nimes Opbergmand

  De Handed By Nimes opbergmand is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  68,22
 • Quick view

  Handed By Tissue Box Luzzi

  De Handed By tissue box Luzzi is een praktisch mandje voor het opbergen van doekjes. De tissue box is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  18,50
 • Quick view

  Handed By Opbergmand Pattern XS

  De Handed By Opbergmand Pattern is een handige mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen en gemaakt van bamboe en 70% gerecycled plastic.
  12,95
 • Quick view

  Handed By Verona Opbergmand

  De Handed By opbergmand Verona is een praktische mand voor het opbergen van spullen. De mand is gemaakt van gevlochten materialen, makkelijk schoon te maken en 100% kinderarbeidvrij.
  31,95
10 Resultaten