Happy Bear

Met de wasbare luiers van Happy Bear draag je je steentje bij aan een beter milieu. Je ondersteunt duurzaamheid. Door wasbare luiers te gebruiken, voorkom je heel wat afval! Wasbare luiers van Happy Bear zijn zeker niet meer de ouderwetse luiers die je misschien gewend bent van vroeger. Je hoeft een Happy Bear luier niet dicht te maken met behulp van een veiligheidsspeld, maar met handige drukknoopjes. Je kunt wasbare luiers van Happy Bear gebruiken in combinatie met bamboe inlegvellen van Happy Bear. Deze inlegvellen zijn ideaal voor het opvangen van ontlasting. De inlegvellen voelen comfortabel aan voor de huid van je baby.

Lees meer...

Happy Bear zwemluier

Op vakantie, naar zee of in het zwembadje in de tuin? Je hebt nauwelijks zwemluiers van HappyBear nodig en je kindje heeft er zomers lang plezier van. Dat is het voordeel van een wasbare zwemluier. Een Happy Bear zwemluier is meestal te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje 2 of 3 jaar oud is. Met behulp van de drukknoopjes maak je de luier steeds weer passend voor je kind.

Happy Bear oefenbroekje

Is je kindje bijna zindelijk en heeft het af en toe nog een ongelukje? Dan kan je kind een Happy Bear oefenbroekje dragen. Een Happy Bear oefenbroekje vangt toch nog veel op. Een broekje is ook ideaal als je kindje regelmatig op het potje plast. Je kindje kan het broekje dan gemakkelijk naar beneden laten glijden als het op het potje gaat. Een luier aan en uit doen kost vaak meer moeite. Happy Bear luiers, oefenbroekjes en andere artikelen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij deze artikelen zo snel mogelijk in huis hebt! Als je vandaag vóór 20.00 voor 20.00 uur online bestelt en betaalt, krijg jij de Happy Bear artikelen morgen thuisgestuurd, mits wij deze artikelen meteen uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Blue Giraffe All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Botanical Zwemluier

  De HappyBear Botanical Zwemluier is ideaal wanneer je een dagje naar het zwembad, naar de zee of op vakantie gaat. De zwemluier is verstelbaar in maat en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

  13,99

  11,49

 • Quick view

  HappyBear Botanical Wetbag

  De HappyBear Botanical Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Oh Deer Wetbag

  De HappyBear Oh Deer Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,70

 • Quick view

  HappyBear Roar Wetbag

  De HappyBear Roar Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Savanna Wetbag

  De HappyBear Savanna Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  HappyBear Twiggy Wetbag

  De HappyBear Twiggy Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe Zwemluier

  De HappyBear Blue Giraffe Zwemluier is ideaal wanneer je een dagje naar het zwembad, naar de zee of op vakantie gaat. De zwemluier is verstelbaar in maat en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

  13,99

  12,30

 • Quick view

  HappyBear Oh Deer Zwemluier

  De HappyBear Oh Deer Zwemluier is ideaal wanneer je een dagje naar het zwembad, naar de zee of op vakantie gaat. De zwemluier is verstelbaar in maat en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

  13,99

  11,95

 • Quick view

  HappyBear Twiggy Verschoningsmatje

  Het HappyBear Twiggy Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Roar Zwemluier

  De HappyBear Roar Zwemluier is ideaal wanneer je een dagje naar het zwembad, naar de zee of op vakantie gaat. De zwemluier is verstelbaar in maat en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

  13,99

  11,49

 • Quick view

  HappyBear Savanna Zwemluier

  De HappyBear Savanna Zwemluier is ideaal wanneer je een dagje naar het zwembad, naar de zee of op vakantie gaat. De zwemluier is verstelbaar in maat en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

  13,99

  11,95

 • Quick view

  HappyBear Twiggy Zwemluier

  De HappyBear Twiggy Zwemluier is ideaal wanneer je een dagje naar het zwembad, naar de zee of op vakantie gaat. De zwemluier is verstelbaar in maat en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  HappyBear Twiggy Oefenbroekje

  Het HappyBear Twiggy Oefenbroekje is ideaal voor het opvangen van kleine ongelukjes. Door de elastische stof is het oefenbroekje geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Savanna Oefenbroekje

  Het HappyBear Savanna Oefenbroekje is ideaal voor het opvangen van kleine ongelukjes. Door de elastische stof is het oefenbroekje geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Twiggy All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Twiggy All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe Wetbag

  De HappyBear Blue Giraffe Wetbag is waterdicht en voorzien van 2 aparte vakken die met een rits afsluitbaar zijn. Dankzij de aparte vakken kun je makkelijk schoon en vies van elkaar scheiden. Ideaal voor onderweg.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  HappyBear Bamboe Booster Set 4 Stuks

  De HappyBear Bamboe Booster Set 4 Stuks bestaat uit 4 lagen en kan gecombineerd worden met een microvezel booster of meerdere bamboe boosters. Bamboe is duurzaam, antibacterieel en kan veel vocht absorberen.

  17,99

  14,99

 • Quick view

  HappyBear Twiggy Hydrofiel Luier 120 x 120 cm

  De stijlvolle HappyBear Twiggy Hydrofiel Luier 120 x 120 cm is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. De hydrofieldoek kan worden gebruikt worden als inbakerdoek, omslagdoek of handdoek.
  13,99
 • Quick view

  HappyBear Microvezel Booster Set 4 Stuks

  De HappyBear Microvezel Booster Set 4 Stuks neemt veel vocht op. De booster is eenvoudig in gebruik en een echte musthave wanneer je kindje ouder wordt of hele nachten doorslaapt. Te combineren met andere boosters.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Botanical All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Botanical All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.
  18,99
 • Quick view

  HappyBear Savanna All-In-One Luier

  Met deze handige HappyBear Savanna All-In-One Luier kan je je kindje makkelijk en snel verschonen. De luier is geschikt vanaf de geboorte tot 15 kg en is makkelijk in maat te verstellen door de drukknopen.

  18,99

  15,95

 • Quick view

  HappyBear Roar Oefenbroekje

  Het HappyBear Roar Oefenbroekje is ideaal voor het opvangen van kleine ongelukjes. Door de elastische stof is het oefenbroekje geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Voorzien van een stijlvolle print.
  11,99
 • Quick view

  HappyBear Blue Giraffe Verschoningsmatje

  Het HappyBear Blue Giraffe Verschoningsmatje, gemaakt van hoogwaardig materiaal is ideaal om je kindje overal te kunnen verschonen. Het verschoonmatje is makkelijk af te nemen en voorzien van een waterdichte laag.
  13,99
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot