Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

HappyBear

Happy Bear

Met de wasbare luiers van Happy Bear draag je je steentje bij aan een beter milieu. Je ondersteunt duurzaamheid. Door wasbare luiers te gebruiken, voorkom je heel wat afval! Wasbare luiers van Happy Bear zijn zeker niet meer de ouderwetse luiers die je misschien gewend bent van vroeger. Je hoeft een Happy Bear luier niet dicht te maken met behulp van een veiligheidsspeld, maar met handige drukknoopjes. Je kunt wasbare luiers van Happy Bear gebruiken in combinatie met bamboe inlegvellen van Happy Bear. Deze inlegvellen zijn ideaal voor het opvangen van ontlasting. De inlegvellen voelen comfortabel aan voor de huid van je baby.

Lees meer...

Happy Bear zwemluier

Op vakantie, naar zee of in het zwembadje in de tuin? Je hebt nauwelijks zwemluiers van HappyBear nodig en je kindje heeft er zomers lang plezier van. Dat is het voordeel van een wasbare zwemluier. Een Happy Bear zwemluier is meestal te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje 2 of 3 jaar oud is. Met behulp van de drukknoopjes maak je de luier steeds weer passend voor je kind.

Happy Bear oefenbroekje

Is je kindje bijna zindelijk en heeft het af en toe nog een ongelukje? Dan kan je kind een Happy Bear oefenbroekje dragen. Een Happy Bear oefenbroekje vangt toch nog veel op. Een broekje is ook ideaal als je kindje regelmatig op het potje plast. Je kindje kan het broekje dan gemakkelijk naar beneden laten glijden als het op het potje gaat. Een luier aan en uit doen kost vaak meer moeite. Happy Bear luiers, oefenbroekjes en andere artikelen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij deze artikelen zo snel mogelijk in huis hebt! Als je vandaag vóór 20.00 voor 20.00 uur online bestelt en betaalt, krijg jij de Happy Bear artikelen morgen thuisgestuurd, mits wij deze artikelen meteen uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

35 producten

Populariteit
Filteren

35 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader