Heltiq

Heltiq levert allerlei verzorgingsproducten op het gebied van kraamzorg, wondzorg en huidaandoeningen. Wij bieden een ruim assortiment aan Heltiq kraamzorgproducten. Ben je in verwachting, schaf deze producten dan tijdig aan, zodat op alles bent voorbereid.

Lees meer...

Voor de bevalling

Bescherm je matras vanaf de 36e week van de zwangerschap met een Heltiq Onderlegger, een Heltiq matrasbeschermer en een Heltiq kraammatras. Mochten ’s nachts je vliezen breken, dan komen deze goed van pas. Bij een thuisbevalling biedt een Heltiq Kraampakket uitkomst. Dit pakket bestaan niet alleen uit een onderlegger, matrasbeschermer en een kraammatras, maar ook uit een Heltiq Navelstrengklem, Heltiq gaaskompressen, Heltiq verbandwatten, hechtpleisters, een flesje alcohol, Heltiq kraamverband en Heltiq zoogkompressen.

Bij het geven van borstvoeding

De Heltiq zoogkompressen uit het kraampakket zijn ideaal als je borstvoeding geeft. Soms kunnen de borsten melk verliezen. Plaats je de huidkleurige, vocht absorberende zoogkompressen in je beha, dan vangen deze de melk op. Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment aan Heltiq producten.

Lees minder...
17 Resultaten
17 Resultaten