Heltiq

Heltiq levert allerlei verzorgingsproducten op het gebied van kraamzorg, wondzorg en huidaandoeningen. Wij bieden een ruim assortiment aan Heltiq kraamzorgproducten. Ben je in verwachting, schaf deze producten dan tijdig aan, zodat op alles bent voorbereid.

Lees meer...

Voor de bevalling

Bescherm je matras vanaf de 36e week van de zwangerschap met een Heltiq Onderlegger, een Heltiq matrasbeschermer en een Heltiq kraammatras. Mochten ’s nachts je vliezen breken, dan komen deze goed van pas. Bij een thuisbevalling biedt een Heltiq Kraampakket uitkomst. Dit pakket bestaan niet alleen uit een onderlegger, matrasbeschermer en een kraammatras, maar ook uit een Heltiq Navelstrengklem, Heltiq gaaskompressen, Heltiq verbandwatten, hechtpleisters, een flesje alcohol, Heltiq kraamverband en Heltiq zoogkompressen.

Bij het geven van borstvoeding

De Heltiq zoogkompressen uit het kraampakket zijn ideaal als je borstvoeding geeft. Soms kunnen de borsten melk verliezen. Plaats je de huidkleurige, vocht absorberende zoogkompressen in je beha, dan vangen deze de melk op. Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment aan Heltiq producten.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  HeltiQ Koud / Warm Compres Small Met Beschermhoes

  Deze koud / warm compres met beschermhoes van het merk HeltiQ geeft een natuurlijke pijnverlichting op een comfortabele manier.

  2,95

  2,29

 • Quick view

  HeltiQ Tekenpincet

  Met deze tekenpincet van het merk HeltiQ kun je op een veilige en makkelijke manier grote en kleine teken verwijderen. De tekenset met unieke 2-in-1 functie is te gebruiken voor mens en dier.
  4,20
 • Quick view

  HeltiQ Eerste Hulp Kit

  Deze HeltiQ Eerste Hulp Kit is een praktisch tasje van nylon dat uitstekend voldoet als basisuitrusting. De handige kit is uitgerust met alle noodzakelijke producten voor de eerste hulp bij kleine wondjes.

  7,69

  6,54

 • Quick view

  Heltiq Alcohol 70%

  De Heltiq Alcohol 70% is een onmisbaar item in een hygiënisch huishouden en heeft een inhoud van 120 ml. Met de alcohol reinig je eenvoudig instrumenten zoals de thermometer, schaar of pincet voor en na gebruik.
  2,35
 • Quick view

  HeltiQ Verbanddoos In En Om Huis

  Met deze verbanddoos van het merk HeltiQ ben je voorbereid en kan je de meest voorkomende ongelukjes snel en gemakkelijk behandelen. De doos is voorzien van de benodigde spullen om eerste hulp te kunnen verlenen.

  20,65

  17,55

 • Quick view

  HeltiQ Kraampakket

  Met dit handig HeltiQ kraampakket ben je helemaal voorbereid op de bevalling. Het pakket bevat alle basisbenodigdheden die nodig zijn voor, tijdens en na de bevalling. Het pakket is inclusief 10 producten.

  33,30

  29,99

 • Quick view

  HeltiQ Wegwerpwashandjes

  Deze wegwerpwashandjes van het merk HeltQ bieden optimale hygiëne voor als je onderweg of op vakantie bent.
  6,99
 • Quick view

  HeltiQ Gaaskompres 5 x 5 cm

  Dit gaaskompres van het merk HeltiQ is een steriel kompres voor het ontsmetten en afdekken van natte en droge wonden.
  3,30
 • Quick view

  HeltiQ Steken- & Betenset

  Dankzij deze HeltiQ Steken- & Betenset heb je alle producten bij de hand voor een behandeling van een steek of beet van bijvoorbeeld een wesp of teek. De set is overzichtelijk en erg handig om mee te nemen op reis.
  20,63
 • Quick view

  HeltiQ Celstofonderleggers

  De onderlegger van het merl HeltiQ biedt veiligheid en zekerheid rondom en gedurende de bevalling.
  6,99
 • Quick view

  HeltiQ Verbandwatten 50 Gram

  Deze verbandwatten van het merk HeltiQ worden gebruikt voor het reinigen en ontsmetten van de huid.
  1,65
 • Quick view

  HeltiQ Kraammatras 60 x 90 cm

  Deze kraammatras van het merk HeltiQ wordt gebruikt voor en gedurende de bevalling als bescherming voor je bedmatras tegen doorlekken van vruchtwater en / of urine.
  6,15
 • Quick view

  HeltiQ Zoogkompressen Voorgevormd

  Handige zoogkompressen van het merk HeltiQ, wat bescherming biedt gedurende de periode van borstvoeding.
  3,35
13 Resultaten
Trustpilot