Hevea

Ken jij het merk Hevea al? Al de Hevea producten zijn gemaakt van natuurrubber of van het hout van de rubberboom zijn 100% duurzaam. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je meer over de Hevea producten. Ook vind je hier diverse foto's van de producten.

Lees meer...

Natuurlijk rubber

De Hevea artikelen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Doordat de fopspenen uit één stuk bestaan kunnen er geen bacteriën in de speen achter blijven omdat de speen geen naden heeft. De spenen zijn zowel in een ronde vorm als een anatomische vorm verkrijgbaar. Ook de badeendjes zijn gemaakt uit één geheel waardoor er geen water in kan achterblijven of bacteriën zich kunnen ontwikkelen.

Onze Hevea collectie online bestellen

Hevea badspeeltjes, fopspenen en andere items zijn eenvoudig online te bestellen. De artikelen zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar waardoor je je bestelling snel in huis hebt. Bij bestellingen vanaf €20,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en wordt de order gratis bij jou thuisbezorgd op een moment dat het jou goed uitkomt.

Lees minder...
56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Milky White 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Milky White 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Powder Pink 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Powder Pink 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Mellow Mint 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Rond Mellow Mint 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Baby Blue 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Rond Baby Blue 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Milky White 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Rond Milky White 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Powder Pink 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Rond Powder Pink 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  9,-

  8,12

 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Mellow Mint 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Mellow Mint 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Baby Blue 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Baby Blue 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Gorgeous Grey 3-36 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Gorgeous Grey 3-36 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend Mini

  Met de Hevea Kawan Rubberen Eend Mini beleeft je kindje urenlang speelplezier! Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is niet voorzien van een gaatje aan de onderkant ter voorkoming van schimmelvorming.
  16,-
 • Quick view

  Hevea Kawan Rubberen Eend

  Met de Hevea Kawan Rubberen Eend beleeft je kindje urenlang speelplezier! Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is niet voorzien van een gaatje aan de onderkant ter voorkoming van schimmelvorming.

  27,-

  22,-

 • Quick view

  Hevea Rubberen Badmat Natural

  Met de Hevea Rubberen Badmat Natural voorkom je dat je kindje uit zal glijden in bad. Door de 200+ zuignappen blijft de badmat op de bodem van het bad liggen. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber.
  27,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Tan Beige / Moss Green 3-36 Mnd 2 Stuks

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Tan Beige / Moss Green 3-36 Mnd 2 Stuks blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. Geleverd per 2 stuks.
  16,-
 • Quick view

  Hevea Star Speelbal

  Door met de stijlvolle Hevea Star Speelbal te spelen, wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. De bal kan ook als bijtspeeltje worden gebruikt, hierdoor wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes.
  18,95
 • Quick view

  Hevea Natuurrubberen Afsluitdop

  De Hevea Natuurrubberen Afsluitdop sluit je de Hevea flessen lekvrij af en zijn ideaal voor onderweg, vakantie of als je de voeding invriest. De dop is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt voor de vaatwasser.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd

  De praktische Hevea Medium Flow Speen 3-24 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd

  De Hevea Slow Flow Speen 0-3 Mnd beschikt over een fijne vorm zodat flesvoeding aangenamer wordt. De speen is geschikt voor de Hevea glazen flessen en voor flessen met een normale hals. Geschikt voor 0-3 maanden.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Medium Flow Kit Glazen Fles 250 ml 2 Stuks

  De Hevea Medium Flow Kit Glazen Fles 250 ml 2 Stuks beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en is het flesje comfortabel. Geleverd per 2 stuks.
  37,-
 • Quick view

  Hevea Slow Flow Kit Glazen Fles 150 ml 2 Stuks

  De Hevea Slow Flow Kit Glazen Fles 150 ml 2 Stuks beschikt over een constante stroom van voeding tijdens het zuigen, zo vermindert het de kans op krampjes en is het flesje comfortabel. Geleverd per 2 stuks.
  35,-
 • Quick view

  Hevea Siliconen Speenhouder

  Met de handige Hevea Siliconen Speenhouder kun je het speentje van je kindje op een hygiënische manier opbergen en makkelijk meenemen. De lus kan bevestigd worden aan de kinderwagen of verzorgingstas.
  16,-
 • Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 3-36 Mnd

  Met deze ideale Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 3-36 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 0-3 Mnd

  Met deze ideale Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  9,-

  7,50

 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Sandy Nude / Tan Beige 3-36 Mnd 2 Stuks

  Met de Hevea Fopspeen Rond Sandy Nude / Tan Beige 3-36 Mnd 2 Stuks blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  16,-
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Tan Beige / Moss Green 3-36 Mnd 2 Stuks

  Met de praktische Hevea Fopspeen Rond Tan Beige / Moss Green 3-36 Mnd 2 Stuks blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  16,-
56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vaderdag
Trustpilot