11 Resultaten
 • Quick view

  Holland Mini Cooper Loopauto Black

  Met de Holland Mini Cooper Loopauto kan je kindje voor- en achteruit lopen en sturen. De loopauto is uitgerust met een claxon en geluiden van een optrekkende auto. Dat staat garant voor urenlang speelplezier!
  59,95
 • Quick view

  Holland Sumatra Wieg Jacinto White Wash

  De Holland Sumatra Wieg Jacinto White Wash is een musthave voor je baby. De wieg is stijlvol vormgegeven en biedt je kindje een veilige slaapplaats. De Sumatra wieg is draagbaar en daardoor overal te gebruiken.
  179,-
 • Quick view

  Holland Texel Wieg

  Houd je van een strak en modern design? Bekijk dan eens de Holland Texel Wieg. Deze wieg is gemaakt van grenenhout en daardoor van uitstekende kwaliteit. Je kindje zal stijlvol en veilig slapen.
  94,50
 • Quick view

  Holland Wieg Marken Wit

  Zoek je een wieg die net even wat anders is dan andere? Dan is de 2-delige Holland Wieg Marken misschien iets voor jou! Deze wieg is gemaakt van grenen en van uitstekende kwaliteit.

  234,95

  165,-

 • Quick view

  Holland Noordzee Schommelstoel Wit

  De Holland Noordzee Schommelstoel is een aanwinst voor de baby- of woonkamer. Het schommelen werkt kalmerend voor je kindje. Bovendien is de schommelstoel een bijzondere eye-catcher.

  264,95

  259,-

 • Quick view

  Holland Schommelwieg Noordzee

  Je kindje zal dankzij de schommelfunctie heerlijk slapen in de Holland Schommelwieg Noordzee. De wieg is gemaakt van grenenhout en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  244,95

  185,-

 • Quick view

  Holland Claro Wiegstandaard

  De Holland Claro Wiegstandaard is gemaakt van beukenhout en maakt het mogelijk om een draagwieg stabiel op een handige hoogte te zetten om je kindje te verschonen. De standaard is stevig en stabiel.
  64,95
 • Quick view

  Holland Schommelwieg Ciel Wit

  De Holland Schommelwieg Ciel heeft rondom spijlen zodat je je kindje vanuit iedere hoek goed kunt zien. Het wiegje is gemaakt van grenen en kan vastgezet worden zodat de wieg niet schommelt.

  199,95

  144,95

11 Resultaten