House of Jamie

House of Jamie is een Nederlands merk met een breed scala aan babyartikelen. Een groot gedeelte van de collectie van House of Jamie is opgenomen in het assortiment van Babypark. Ben jij benieuwd of er iets voor jou bij zit? Bekijk dan snel het assortiment op deze pagina of kom gezellig langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Jouw favoriete printje

De collectie van House of Jamie bestaat uit verschillende series. Een serie bevat diverse artikelen zodat je het grootste gedeelte van het interieur van de babykamer in dezelfde stijl in kunt richten met House of Jamie. Natuurlijk kun je ook voor een apart item gaan, zoals bijvoorbeeld een toffe voetenzak. Sommige artikelen zijn omkeerbaar en kunnen dus aan twee zijdes gebruikt worden. Leuk voor de afwisseling! Wanneer dit het geval is, is er altijd een extra afbeelding bij het product toegevoegd zodat je een duidelijk beeld hebt van het artikel. Een voorbeeld van een artikel dat aan twee zijdes te gebruiken is, is het boxkleed van House of Jamie.

Nederlands merk met uitstekende kwaliteit

House of Jamie is in 2012 opgericht door Barbara, moeder van 2 kindjes (Jamie en Teddy). Dit Nederlandse merk maakt gebruik van stoffen van uitstekende kwaliteit die heel zacht aanvoelen. Kenmerkend voor House of Jamie zijn de tijdloze en duurzame collecties. Kwaliteit staat ten alle tijd voorop bij House of Jamie, en dat merk je!

Lees minder...
70 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  House of Jamie Boxkleed Rocky Leopard / Stone 80 x 100 cm

  Dit House of Jamie Boxkleed Rocky Leopard / Stone 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook worden gebruikt op de vloer.

  99,-

  69,30

 • Quick view

  House of Jamie Wiegdeken Terra Blush Blossom 90 x 100 cm

  De House of Jamie Wiegdeken Terra Blush Blossom 90 x 100 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.

  59,-

  41,30

 • Quick view

  House Of Jamie Winter Slaapzak Terra Blush Velvet 6-18 Mnd

  Met de House Of Jamie Winter Slaapzak Terra Blush Velvet 6-18 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een rits en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.

  89,-

  62,30

 • Quick view

  House Of Jamie Winter Slaapzak Oatmeal Forest 6-18 Mnd

  Met de House Of Jamie Winter Slaapzak Oatmeal Forest 6-18 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een rits en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.

  89,-

  62,30

 • Quick view

  House Of Jamie Winter Slaapzak Vintage Blue Diamond 6-18 Mnd

  Met de House Of Jamie Winter Slaapzak Vintage Blue Diamond 6-18 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een rits en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed kan klimmen.

  89,-

  62,30

 • Quick view

  House Of Jamie Slaapzak Oatmeal Forest 0-6 Mnd

  Met de House Of Jamie Slaapzak Oatmeal Forest 0-6 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed klimt.

  65,-

  45,50

 • Quick view

  House Of Jamie Slaapzak Vintage Blue Diamond 0-6 Mnd

  Met de House Of Jamie Slaapzak Vintage Blue Diamond 0-6 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed klimt.

  65,-

  45,50

 • Quick view

  House of Jamie Dekbedovertrek Vintage Blue Diamond

  Onder het stijlvolle House of Jamie Dekbedovertrek Vintage Blue Diamond zal je kindje heerlijk slapen! Het dekbedovertrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassende kussensloop.

  Normale prijs: 89,-

  Special Price 69,30

 • Quick view

  House of Jamie Wiegdeken Vintage Blue Diamond 80 x 100 cm

  De House of Jamie Wiegdeken Vintage Blue Diamond 80 x 100 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. De deken heeft een ademend vermogen en zorgt ervoor dat je kindje op temperatuur blijft.

  49,-

  34,30

 • Quick view

  House of Jamie Voetenzak Terra Blush Velvet

  In deze House of Jamie Voetenzak Terra Blush Velvet ligt je kindje veilig in een groep 0 autostoeltje, reiswieg of buggy. Verder is de voetenzak gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  89,-

  62,30

 • Quick view

  House of Jamie Wieglaken Oatmeal Forest 80 x 100 cm

  Onder het stijlvolle House of Jamie Wieglaken Oatmeal Forest 80 x 100 cm zal je kindje comfortabel in de wieg liggen. Het lakentje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.

  29,-

  20,30

 • Quick view

  House of Jamie Hydrofieldoek Forest / Ginger Bread Mix 2 Stuks

  De House of Jamie Hydrofieldoek Forest / Ginger Bread Mix 2 Stuks is gemaakt van duurzaam katoen en voelt zacht aan. Je kunt de doek bijvoorbeeld gebruiken als inbakerdoek, omslagdoek, handdoek of wiegdeken.

  25,-

  17,50

 • Quick view

  House of Jamie Kite Rattle Toy Powder Pink

  Deze vrolijke House of Jamie Kite Rattle Toy Powder Pink is een echte kindervriend en is uitermate geschikt voor kleine handjes. Je kindje hoeft zich niet meer te vervelen! De rammelaar voelt zacht aan.

  14,-

  9,80

 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toy Breton

  Het schattige House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toy Breton maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  12,-

  8,40

 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toy

  Het schattige House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toy maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  Normale prijs: 12,-

  Special Price 8,40

 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Stargazer

  Met het House Of Jamie Moon Speendoekje Stargazer heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.

  16,50

  11,55

 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toy Stone

  Het schattige House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toys Stone maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  12,-

  8,40

 • Quick view

  Crinkle Bow Tie Rocky Leopard

  Het schattige House Of Jamie Bow Tie Crinkle Toy Rocky Leopard maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  12,-

  8,40

 • Quick view

  House Of Jamie Star Crinkle Toy Breton

  Het schattige House Of Jamie Star Crinkle Toy Breton maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  12,-

  8,40

 • Quick view

  House Of Jamie Star Crinkle Toy

  Het schattige House Of Jamie Star Crinkle Toy maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  Normale prijs: 12,-

  Special Price 8,40

 • Quick view

  House Of Jamie Slab Stargazer

  De stijlvolle House Of Jamie Slab Stargazer zorgt er voor dat ieder hapje weer een feest wordt voor je kindje. Je kunt het slabbetje eenvoudig bevestigen en hij kan na gebruik in de wasmachine gewassen worden.

  19,50

  13,65

 • Quick view

  House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Stargazer

  Met het House Of Jamie Bow Tie Speendoekje Stargazer heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.

  16,50

  11,55

 • Quick view

  House Of Jamie Light Slaapzak Stargazer 0-6 Mnd

  Met de House Of Jamie Light Slaapzak Stargazer 0-6 Mnd ligt je kindje veilig in zijn of haar bedje. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting en voorkomt dat je kindje gemakkelijk uit bed klimt.

  65,-

  45,50

 • Quick view

  House of Jamie Moon Muziekmobiel Breton

  Met deze House of Jamie Moon Muziekmobiel Breton zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De muziekmobiel is eenvoudig vast te maken en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  25,-

  17,50

70 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot