Inepien

Het merk Inepien heeft diverse, geinige decoraties voor aan de muur van je babykamer. Het assortiment dat je van Inepien in onze online shop kunt vinden, bestaat onder andere uit leuke schilderijtjes, klokjes, kapstokjes en handige meetlatjes.

Lees meer...

Allerlei lollige tekstjes

Op de schilderijtjes die we van Inepien in de aanbieding hebben, vind je allerlei grappige teksten. Vermakelijke zinnen of leuke woordjes over je kleine behoren tot de mogelijkheden. Deze laten je iedere keer weer glimlachen.

Zachte kleurtjes

De verschillende accessoires die je van Inepien kunt kopen, zijn te verkrijgen in diverse kleurtjes. Zo kun je zelf een kleur kiezen die het beste bij je babykamer past of die jij graag voor je baby gebruikt.

Dierenvriendjes

Wanneer je een kijkje neemt bij Inepien in onze webshop zal je zien dat er vele soorten dieren in de collectie terug komen. De verschillende diertjes zijn op een zodanige manier getekend, dat ze er ontzettend schattig uitzien. Een bijkomend voordeel is dat je je kindje al jong verschillende diersoorten kunt leren, doordat ze deze diertjes iedere dag op hun eigen slaapkamer tegen komen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Inepien Cactus Muursticker Groen

  Met de Inepien Cactus Muursticker Groen vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Auto Muursticker

  Met de Inepien Auto Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Boom Muursticker Wit

  De Inepien Boom Muursticker Wit staat prachtig in de kinderkamer. De vogeltjes en bloemetjes zorgen voor een liefelijke sfeer. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  69,95
 • Quick view

  Inepien Knipoog Muursticker

  De Inepien Knipoog Muursticker geeft je kindje voor het slapen gaan een vette knipoog. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen en is ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Driehoek Muursticker Multi Mosterd

  Driehoekjes in de kinderkamer zorgen voor een stoer uiterlijk. De Inepien Driehoek Muursticker Multi Mosterd is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
5 Resultaten