Inepien

Het merk Inepien heeft diverse, geinige decoraties voor aan de muur van je babykamer. Het assortiment dat je van Inepien in onze online shop kunt vinden, bestaat onder andere uit leuke schilderijtjes, klokjes, kapstokjes en handige meetlatjes.

Lees meer...

Allerlei lollige tekstjes

Op de schilderijtjes die we van Inepien in de aanbieding hebben, vind je allerlei grappige teksten. Vermakelijke zinnen of leuke woordjes over je kleine behoren tot de mogelijkheden. Deze laten je iedere keer weer glimlachen.

Zachte kleurtjes

De verschillende accessoires die je van Inepien kunt kopen, zijn te verkrijgen in diverse kleurtjes. Zo kun je zelf een kleur kiezen die het beste bij je babykamer past of die jij graag voor je baby gebruikt.

Dierenvriendjes

Wanneer je een kijkje neemt bij Inepien in onze webshop zal je zien dat er vele soorten dieren in de collectie terug komen. De verschillende diertjes zijn op een zodanige manier getekend, dat ze er ontzettend schattig uitzien. Een bijkomend voordeel is dat je je kindje al jong verschillende diersoorten kunt leren, doordat ze deze diertjes iedere dag op hun eigen slaapkamer tegen komen.

Lees minder...
124 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Inepien Meetlat Egel

  Met de Inepien meetlat kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig berken multiplex en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  45,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Ster Roze

  Met de Inepien meetlat Ster Roze kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
 • Quick view

  Inepien Meetlat Zand Grijs

  Met de Inepien meetlat kan je precies zien hoeveel je kind groeit. De lat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd met 2 boorgaten om aan de muur te hangen. De meetlat meet vanaf 65 cm tot 140 cm en is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.
  33,95
 • Quick view

  Inepien Schilderij Skelter Zwart / Wit

  Met de Inepien schilderij maakt je de kamer van je kind helemaal compleet! Gemaakt van canvas met een houten lijst eromheen. De schilderij beschikt over een afmeting van 280 x 340 mm met een geprinte afbeelding van een skelter erop.
  24,50
 • Quick view

  Inepien Boom Muursticker

  Met de Inepien Boom Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.

  99,95

  89,95

 • Quick view

  Inepien Cactus In Pot Muursticker

  Cactussen zijn hippe planten. Met de Inepien Cactus In Pot Muursticker heb je altijd cactussen in huis die bovendien geen water nodig hebben. De muursticker is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Hart Muursticker Zwart

  Wie houdt er nu niet van hartjes. De Inepien Hart Muursticker Zwart is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
 • Quick view

  Inepien Driehoek Muursticker

  Driehoekjes in de kinderkamer zorgen voor een stoer uiterlijk. De Inepien Driehoek Muursticker Zwart is geschikt voor gladde muren, deuren en ramen. De stickers zijn ook eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen.
  19,95
124 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6