Infantino

Infantino

Met Infantino speelgoed is iedere dag weer een nieuw avontuur. De kwalitatieve producten dagen je kindje uit, stimuleren hun ontwikkeling en maken zowel de kinderen als de ouders gelukkig. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Infantino producten. Ontdek of er iets voor je bij zit en bestel direct!

Lees meer...

Speelgoed waar je baby blij van wordt

De ontwerpers van Infantino hebben plezier in het maken van speelgoed. Zij besteden veel tijd aan het ontwerpen van speelgoed dat een glimlach tovert op het gezicht van je baby. Infantino zorgt er steeds weer voor dat het speelgoed nóg leuker, kleurrijker en aantrekkelijker is.

Samen de wereld ontdekken

Veel speelgoed van Infantino bevordert de band met je kindje. Je kunt hier samen met je kindje mee spelen en samen met hem of haar de wereld ontdekken. Infantino speelgoed is dus niet alleen leuk en aantrekkelijk, maar ook erg leerzaam.

Lees minder...
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Infantino Deluxe Twist en Fold Speelkleed

  Op het Infantino Deluxe Twist en Fold speelkleed zal je kindje zich prima vermaken. Het speelkleed is uitgerust met dubbel speelbogen, een muziekmobiel en nog veel meer vrolijke speeltjes en activiteiten.
  69,95
 • Quick view

  Infantino GoGaga Olifant Rammelaar

  De Infantino GoGaga Olifant Rammelaar is een bijtring en rammelaar inéén. De verschillende texturen en kleuren dragen bij aan de ontwikkeling van het kindje. Met dit speeltje hoeft je kindje zich nooit meer te vervelen.

  19,99

  17,95

 • Quick view

  Infantino GoGaga Shake & Spin Rammelaar

  Deze leuke Infantino GoGaga Shake & Spin Rammelaar is voorzien van ringen, balletjes en een spiegeltje. De verschillende texturen en vrolijke kleuren dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  4,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Animal Parade Silhouette Speelschakels

  Deze vrolijke Infantino GoGaga Animal Parade Silhouette Speelschakels zorgen voor uren speelplezier! Je kunt de schakels eenvoudig aan elkaar klikken of bevestigen aan de autostoel, kinderwagen of buggy.
  6,95
 • Quick view

  Infantino Stapel En Draai Zeehond

  Het Infantino Stapel En Draai Zeehond beschikt over lichtjes en vrolijke geluidjes die je kindje zullen uitdagen er mee te spelen! Door met het speelgoed te spelen zal je kindje zintuigen en motorische vaardigheden ontwikkelen.
  21,99
 • Quick view

  Infantino Direct Plug In Nachtlampje

  De Infantino Direct Plug In Nachtlampje is een handig nachtlampje wanneer je kindje gaat slapen of 's nachts uit bed moet. Het lampje kan automatisch in- of uitschakelen, maar kan ook worden bedient met een schakelaar.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Squeeze Station

  Met het Infantino Squeeze Station kan je op makkelijke en snelle manier knijpzakjes vullen met eten voor je kindje. Het vulstation is inclusief tien knijpzakjes en kan na gebruik eenvoudig schoongemaakt worden.

  34,99

  29,95

 • Quick view

  Infantino GoGaga Safari Speelboog

  De Infantino GoGaga Safari Speelboog is geschikt voor de autostoel, kinderwagen én buggy, zo kan je kindje zich ook onderweg vermaken! De speelboog is voorzien van drie vrolijke knuffeltjes die zacht aanvoelen.
  29,99
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2