Infantino

Infantino

Met Infantino speelgoed is iedere dag weer een nieuw avontuur. De kwalitatieve producten dagen je kindje uit, stimuleren hun ontwikkeling en maken zowel de kinderen als de ouders gelukkig. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Infantino producten. Ontdek of er iets voor je bij zit en bestel direct!

Lees meer...

Speelgoed waar je baby blij van wordt

De ontwerpers van Infantino hebben plezier in het maken van speelgoed. Zij besteden veel tijd aan het ontwerpen van speelgoed dat een glimlach tovert op het gezicht van je baby. Infantino zorgt er steeds weer voor dat het speelgoed nóg leuker, kleurrijker en aantrekkelijker is.

Samen de wereld ontdekken

Veel speelgoed van Infantino bevordert de band met je kindje. Je kunt hier samen met je kindje mee spelen en samen met hem of haar de wereld ontdekken. Infantino speelgoed is dus niet alleen leuk en aantrekkelijk, maar ook erg leerzaam.

Lees minder...
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Infantino Deluxe Twist en Fold Speelkleed

  Op het Infantino Deluxe Twist en Fold speelkleed zal je kindje zich prima vermaken. Het speelkleed is uitgerust met dubbel speelbogen, een muziekmobiel en nog veel meer vrolijke speeltjes en activiteiten.
  69,95
 • Quick view

  Infantino GoGaga Spiraal Speeltje Multicolor

  Met het Infantino GoGaga Spiraal speeltje houd je de kleine wel zoet in de kinderwagen of autostoel. Voorzien van vrolijke kleuren en diverse mogelijkheden.
  19,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Carousel Muziekmobiel

  Met deze kleurrijke en vrolijke Infantino GoGaga Carousel Muziekmobiel vermaakt je kindje zich wel! De mobiel is eenvoudig te bevestigen en voorzien van een rustgevend muziekje, vier knuffeltjes en een spiegeltje.
  39,99
 • Quick view

  Infantino Slide & Chew Keys Bijtring

  Deze Infantino Slide & Chew Keys Bijtring is een leuk en vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtring met verschillende vormen is BPA-vrij en erg handig wanneer je kindje last heeft van doorkomende tandjes.
  6,99
 • Quick view

  Infantino Sensory Robot

  De Infantino Sensory Robot heeft vier verschillende gezichtsuitdrukkingen en diverse geluids- en lichteffecten. Dit maakt dit speelgoed leuk om mee te spelen voor kinderen vanaf zes maanden.
  14,99
 • Quick view

  Infantino Sensory Multi Bal Set

  Met de Infantino Sensory Multi Bal Set hoeft een kindje zich niet te vervelen. Deze set bestaat uit zes ballen die verschillen in textuur en kleur en zo bijdragen aan de ontwikkeling van het kindje.

  14,99

  13,95

 • Quick view

  Infantino GoGaga Shake & Teether Gummy Flower Pink

  Deze vrolijke Infantino GoGaga Shake & Teether Gummy Flower Rammelaar Pink zorgt voor uren speelplezier! Het speeltje is een rammelaar en bijtring in één. De bijtring is erg handig bij doorkomende tandjes.
  6,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Squeeze & Teethe Elephant Speeltje Pink

  Het Infantino GoGaga Squeeze & Teethe Elephant Speeltje Pink is ultrazacht en makkelijk vast te pakken door kleine handjes.. Het is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en maakt een vrolijk piepje zodra je erin knijpt.
  15,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Cuddly Teether Fox Speeltje

  Dit Infantino GoGaga Cuddly Teether Fox Speeltje is een leuk en vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtringen aan het speeltje zijn erg handig wanneer je kindje last heeft van doorkomende tandjes.
  12,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Stoeltje Grow With Me

  In het Infantino GoGaga Stoeltje Grow With Me kan je kindje heerlijk spelen en eten. Dankzij de handige 3-punts gordel zit je kindje veilig en is het Infantino stoeltje gemakkelijk te gebruiken op de eetstoel.
  69,99
 • Quick view

  Infantino Sensory Loopwagen

  Met de Infantino Sensory Loopwagen hoeft je kindje zich nooit meer te vervelen. Te gebruiken vanaf circa 6 maanden. Zodra het kindje kan staan en lopen kan je de loopwagen overal mee naartoe nemen.

  59,99

  49,-

 • Quick view

  Infantino Textured Pal Hedgehog

  Met de Infantino Textured Pal Hedgehog kan je kindje eindeloos blijven spelen! Het speelvriendje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de egel eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  12,99
 • Quick view

  Infantino 3-in-1 Baby Projector

  De Infantino 3-in-1 Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer! De projector is voorzien van uitgebreide opties voor een perfecte nachtrust en een los nachtlampje die je kindje mee kan nemen als het uit bed wilt.
  39,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Spiraal Speeltje Pink

  Met het Infantino GoGaga Spiraal Speeltje Pink kan je kindje heerlijk spelen. De spiraal is niet alleen leuk voor onderweg, maar ook voor in de box en wieg. De spiraal is voorzien van vrolijke kleurtjes en figuurtjes.
  19,95
 • Quick view

  Infantino Sensory Cruise Around Activity Olifant

  De Infantino Sensory Cruise Around Activity Olifant biedt je kindje veel speelplezier met de vijf bijbehorende gekleurde ballen. De olifant is voorzien van lichteffecten en 3 verschillende melodieën.
  59,99
 • Quick view

  Infantino Senso & Bath Activiteitenspeeltje

  Dit vrolijke Infantino Senso & Bath Activiteitenspeeltje in de vorm van een kameleon beschikt over geluid, licht en vormen. Op een speelse manier maakt je kindje kennis met verschillende kleuren en vormen.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Playtime Pal Luchtballon

  Het Infantino Playtime Pal Luchtballon zit vol verrassingen voor je kindje! Het speeltje is voorzien van vrolijke kleuren en fijne structuren. Verder kan je de luchtballon eenvoudig bevestigen aan een autostoeltje.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Hervulbaar Knijpzakje

  Het Infantino Hervulbaar Knijpzakje is geschikt voor het Infantino Squeeze Station. Je kunt het knijpzakje ook zonder het vulstation gebruiken. Verder is het knijpzakje lekvrij en voorzien van een bevestigingsclip.
  12,99
 • Quick view

  Infantino Stapel En Draai Zeehond

  Het Infantino Stapel En Draai Zeehond beschikt over lichtjes en vrolijke geluidjes die je kindje zullen uitdagen er mee te spelen! Door met het speelgoed te spelen zal je kindje zintuigen en motorische vaardigheden ontwikkelen.
  21,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Hond Speeltje Pink

  Met het Infantino GoGaga Hond speeltje houd je de kleine wel zoet in de kinderwagen of autostoel. Voorzien van vrolijke kleuren en diverse mogelijkheden.
  9,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Animal Parade Silhouette Speelschakels

  Deze vrolijke Infantino GoGaga Animal Parade Silhouette Speelschakels zorgen voor uren speelplezier! Je kunt de schakels eenvoudig aan elkaar klikken of bevestigen aan de autostoel, kinderwagen of buggy.
  6,95
 • Quick view

  Infantino Rammelaar Fox

  Met het Infantino Rammelaar Fox kan je kindje eindeloos blijven spelen. De vos is voorzien van een bijtspeeltje en zal bibberen als je er aan trekt. Dankzij de kleurtjes wordt je kindje uitgedaagd er mee te spelen.
  12,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Olifant Rammelaar

  De Infantino GoGaga Olifant Rammelaar is een bijtring en rammelaar inéén. De verschillende texturen en kleuren dragen bij aan de ontwikkeling van het kindje. Met dit speeltje hoeft je kindje zich nooit meer te vervelen.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Squeeze Station

  Met het Infantino Squeeze Station kan je op makkelijke en snelle manier knijpzakjes vullen met eten voor je kindje. Het vulstation is inclusief tien knijpzakjes en kan na gebruik eenvoudig schoongemaakt worden.

  34,99

  29,95

38 Resultaten
 1. 1
 2. 2