Infantino

Infantino

Met Infantino speelgoed is iedere dag weer een nieuw avontuur. De kwalitatieve producten dagen je kindje uit, stimuleren hun ontwikkeling en maken zowel de kinderen als de ouders gelukkig. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Infantino producten. Ontdek of er iets voor je bij zit en bestel direct!

Lees meer...

Speelgoed waar je baby blij van wordt

De ontwerpers van Infantino hebben plezier in het maken van speelgoed. Zij besteden veel tijd aan het ontwerpen van speelgoed dat een glimlach tovert op het gezicht van je baby. Infantino zorgt er steeds weer voor dat het speelgoed nóg leuker, kleurrijker en aantrekkelijker is.

Samen de wereld ontdekken

Veel speelgoed van Infantino bevordert de band met je kindje. Je kunt hier samen met je kindje mee spelen en samen met hem of haar de wereld ontdekken. Infantino speelgoed is dus niet alleen leuk en aantrekkelijk, maar ook erg leerzaam.

Lees minder...
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Infantino Deluxe Twist en Fold Speelkleed

  Op het Infantino Deluxe Twist en Fold speelkleed zal je kindje zich prima vermaken. Het speelkleed is uitgerust met dubbel speelbogen, een muziekmobiel en nog veel meer vrolijke speeltjes en activiteiten.
  69,95
 • Quick view

  Infantino GoGaga Spiraal Speeltje Multicolor

  Met het Infantino GoGaga Spiraal speeltje houd je de kleine wel zoet in de kinderwagen of autostoel. Voorzien van vrolijke kleuren en diverse mogelijkheden.
  19,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Squeeze & Teethe Elephant Speeltje Pink

  Het Infantino GoGaga Squeeze & Teethe Elephant Speeltje Pink is ultrazacht en makkelijk vast te pakken door kleine handjes.. Het is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en maakt een vrolijk piepje zodra je erin knijpt.
  15,99
 • Quick view

  Infantino GoGaga Cuddly Teether Fox Speeltje

  Dit Infantino GoGaga Cuddly Teether Fox Speeltje is een leuk en vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtringen aan het speeltje zijn erg handig wanneer je kindje last heeft van doorkomende tandjes.
  12,99
 • Quick view

  Infantino 3-in-1 Baby Projector

  De Infantino 3-in-1 Baby Projector mag niet ontbreken op de babykamer! De projector is voorzien van uitgebreide opties voor een perfecte nachtrust en een los nachtlampje die je kindje mee kan nemen als het uit bed wilt.
  39,99
 • Quick view

  Infantino Knijpzakjes 50 Stuks

  Deze Infantino Knijpzakjes 50 Stuks zijn geschikt voor het Infantino Squeeze Station. Je kunt de transparante knijpzakjes eenvoudig bevestigen en vullen met bijvoorbeeld puree, smoothie of yoghurt.
  19,99
 • Quick view

  Infantino Hervulbaar Knijpzakje

  Het Infantino Hervulbaar Knijpzakje is geschikt voor het Infantino Squeeze Station. Je kunt het knijpzakje ook zonder het vulstation gebruiken. Verder is het knijpzakje lekvrij en voorzien van een bevestigingsclip.
  12,99
 • Quick view

  Infantino Rammelaar Fox

  Met het Infantino Rammelaar Fox kan je kindje eindeloos blijven spelen. De vos is voorzien van een bijtspeeltje en zal bibberen als je er aan trekt. Dankzij de kleurtjes wordt je kindje uitgedaagd er mee te spelen.
  12,99
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2