Ingenuity

In een Ingenuity swing heeft je kindje een heerlijke zitplaats om te ontspannen. De Ingenuity swings zijn stuk voor stuk eenvoudig in gebruik. Bij iedere Ingenuity swing vind je een duidelijke productbeschrijving zodat je alle eigenschappen meteen in een handig overzicht ziet staan.

Lees meer...

Swings in verschillende uitvoeringen

Swings van Ingenuity zijn verkrijgbaar met verschillende opties en in diverse uitvoeringen. Sommige uitvoeringen zijn meer gericht op meisjes en anderen zijn meer ontworpen voor jongens. Er zijn ook uniseks ontwerpen verkrijgbaar. Ons actuele assortiment van Ingenuity vind je op deze pagina.

Swings online bestellen

Alle Ingenuity swings op deze pagina zijn makkelijk online te bestellen. Via deze pagina kun je de swings eenvoudig onderling met elkaar vergelijken zodat je precies weet welke Ingenuity swing het beste bij jouw kindje zal passen. Overigens is een Ingenuity swing ook heel geschikt om te geven als (kraam)cadeau!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ingenuity Baby Base 2-in-1™ Stoelverhoger Poppy Red

    De Ingenuity Baby Base 2-in-1™ Stoelverhoger Poppy Red is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden tot 4 jaar en kan zowel op de grond als stoeltje en op een stoel als stoelverhoger worden gebruikt. Multifunctioneel dus!

    73,66

    49,99

1 Resultaten